Etusivu » e-ville

Elektroniikka kauppa kiinassa

Olemme aiemmin jo esitelleet kymmeniä kiinassa sijaitsevia huippuedullisia verkkokauppoja. Jos kuitenkin englannin kieli tuottaa vaikeuksia niin näille on myös täysin suomenkielinen vaihtoehto. E-ville on suomalaisten vuonna 2006 Hong Kongiin perustama verkkokauppa joka toimii tiiviissä yhteistyössä paikallisten (Shenzhen) valmistajien kanssa. Välikäsien karsiminen ja toimitus suoraan paikanpäältä mahdollistaa tuotteiden todella edulliset hinnat. E-ville on edelleen oikeastaan ainut tällainen suomenkielinen elektroniikka kauppa ja onkin menestyksen myötä onnistunut kasvattamaan tuotevalikoimaa tasaiseen tahtiin. Nykyään kaupalla on jo kymmeniä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita niin suomessa kuin muuallakin maailmassa.

Tuotevalikoima koostuu pääasiassa sekalaisesta pienelektroniikasta ja autotarvikkeista. Myydyimpien tuotteiden listalta löytyy mm. viivakoodinlukija, HDMI-kaapeleita, muistikortteja, kameroita, kännyköitä, tablet-tietokoneita, radio-ohjattava helikopteri, USB-pölynimuri, erilaisia lamppuja, MP3-, MP4- ja MP5-soittimia, peliohjaimia, automaattinen saippua-annostelija ja sykemittari. Tavara on aitoa mutta usein hieman tuntemattomammilta kiinalaisvalmistajilta. Tämäkin osittain mahdollistaa huippuhalvat elektroniikka hinnat.

Suurin osa tuotteista on hinnoiteltu siten että ne ovat alle tuontiverotettavan summan. Saat siis kaikki alle 43.45 euroa maksavat tilaukset suoraan kotiisi. Arvonlisäveroa tai tullimaksua ei tarvitse maksaa. Toimitusaika on yleensä viikosta kahteen. Yhden euron lisämaksulla voit myös vakuuttaa lähetyksen vaurioitumisen varalta. Kahden euron lisämaksulla paketti lähetetään kirjattuna ja saat sille seurantakoodin. Tilauksen voi maksaa Paypal:lla, verkkopankista, luottokortilla, laskulla (Klarna) tai jopa kännykällä (Cellpay).

Elektroniikkakauppa e-ville
http://www.e-ville.com/Missä: Hong Kong
Toimitusmuoto: PostiToimitusaika: 1-2vko
Maksutavat: Paypal, tilisiirto, kortit
Kulut: 0€ (tai 5€ alle 10€ tilauksissa)

Katso myös nämä samantyyppiset kaupat:
Lisätietoa kiinasta tilaamisesta ja verkkokauppojen listaus

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *