DinoDirect supertavaratalo

DinoDirect on kiinalainen sekatavarakauppa josta löytyy kaupan laskurin mukaan lähes 4 miljoonaa (!) eri tuotetta yli 6000:sta eri kategoriasta. Pääkategorioita ovat esimerkiksi vaatetus, puhelimet, tabletit, taskulamput, pelikonsolit, lahjatavarat, atk-tarvikkeet, erilaiset härvelit (gadget), koti- ja kodin turvallisuus, korut, kamerat, toimisto ja lelut. Mitä tahansa siis etsitkin niin todennäköisesti se valikoimasta löytyy. Netistä löytyy paljon kauppaa käyttäneiden suomalaisten positiivisia kokemuksia ja Resellerratings pistekeskiarvo on 9.96/10. Kyseessä on siis erittäin luotettava kauppa.

Kaupan hintataso on todella edullinen mutta yleisesti häviää aavistuksen halvimmille samantyyppisille kaupoille. Toisaalta sivusto on erittäin selkeä ja helppokäyttöinen toisin kuin useilla kilpailijoilla. Loistavia erikoistarjouksiakin on usein.

DinoDirect tarjoaa ilmaisen (kirjatun) toimituksen yleensä yli $50 ostoksille mutta tämä voi vaihdella tuotteittain. Maksutapoina käy Paypal, luotto- ja Electron kortit ja Western Union.

DinoDirect nettikaupan logo
http://www.dinodirect.com/Missä: Kiina
Toimitusmuoto: PostiToimitusaika: n. 2-3 viikkoa
Maksutavat: Paypal, kortit, WU
Postikulut: Ilmainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.