Ilmaista tavaraa surffailemalla, blogaamalla tai facebookia käyttämällä

Kuulostaa uskomattomalta mutta voiko se olla totta? Ainakin yhden Suomalaisen palvelun kohdalla otsikon väittämä pitää paikkansa. Pointshop on palvelu jossa ansaitset pisteitä joilla voit hankkia ilmaista tavaraa mm. kyselyjä täyttämällä, kilpailuihin osallistumalla, ilmoittautumalla uutiskirjeen vastaanottajaksi, surffailemalla määrätyillä nettisivuilla, facebookia käyttämällä, suosittelemalla palvelua ystävillesi, pelaamalla pelejä ja blogia kirjoittamalla. Ansaitset siis rahanarvoisia tavaroita samalla kun teet jotain mielenkiintoista tai mitä tekisit muutenkin ilmaiseksi ajankuluksi!

Kun olet ansainnut tarpeeksi pisteitä – se ei tapahdu hetkessä mutta jos olet ahkera niin onnistut kyllä – voit siirtyä Pointshop kauppaan jossa pisteillä voi ostaa erilaisia tavaroita. Maksuksi käy pelkästään ansaitsemasi pisteet, oikeaa rahaa ei tarvita. Palkinnot vaihtelevat makeisista ja elokuvista aina hienoihin kännyköihin ja kodin elektroniikkaan. Hienompiin palkintoihin tarvitaan luonnollisesti enemmän pisteitä.

Kun kokeilet Pointshop VIP-jäsenyyttä niin saat ilmaiseksi tutustumistarjouksena hienon lahjan. Voit lunastaa lahjan heti kun olet rekisteröitynyt. Pointshop tilillesi talletetaan tarvittava pistemäärä valitsemaasi lahjaa varten. Lahjan hinta toimituskuluineen on aina 1 euro eli käytännössä saat sen ilmaiseksi. Maksullista VIP-jäsenyyttä ei ole pakko jatkaa ilmaisen lahjan lunastamisen jälkeen. Jos haluat, voit kuitenkin aloittaa muiden ilmaistavaroiden tienaamisen heti vaikka kirjoittamalla omaa blogia.

HUOM! Kokeilujakson jälkeen VIP-jäsenyytesi jatkuu automaattisesti kestotilauksena mikäli ET irtisano sitä. Välittömästi kokeilujakson päätyttyä maksukortiltasi veloitetaan 45 € (1,5 €/päivä), mikäli et ole irtisanonut VIP100-jäsenyyttäsi ennen kokeilujakson päättymistä. Tämän jälkeen sinulta veloitetaan joka 30. päivä 45 € kunnes irtisanoudut. Mikäli ET halua että VIP-jäsenyytesi jatkuu automaattisesti ja vältät lisämaksut, sinun täytyy muistaa irtisanoutua 14 päivän kuluessa tilaushetkeltä.

Kokeilujakson jälkeen VIP-jäsenyytesi jatkuu automaattisesti kestotilauksena, mikäli ET irtisano VIP-jäsenyyttäsi ennen kokeilujakson päättymistä. Välittömästi kokeilujakson päätyttyä sinun maksukortiltasi veloitetaan 45 € (1,5 €/päivä), mikäli et ole irtisanonut VIP100-jäsenyyttäsi ennen kokeilujakson päättymistä. Tämän jälkeen sinulta veloitetaan joka 30. päivä 45 €, kunnes irtisanot VIP100-jäsenyytesi. Mikäli ET halua että VIP-jäsenyytesi jatkuu automaattisesti, sinun täytyy muistaa irtisanoa 14 päivän kuluessa tilaushetkeltä.

Yksi kommentti

  1. Mielenkiintoista mitenhän tämä toimii? vai toimiiko rehellisesti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *