Google Checkout maksupalveluGoogle Checkout

Google Checkout on Googlen oma maksujärjestelmä jota hyväksikäyttäviä kauppoja on jo maailmalla jonkin verran. Palvelu on integroitu Google-tiliin eli pääset käyttämään sitä samoilla tunnuksilla kuin esimerkiksi Gmail sähköpostia. Google Checkoutin hyväksyviä kauppoja ja näiden tuotteita voi kätevästi selailla Googlen kauppapalvelussa. Tämä ominaisuus on oikeastaan ainut joka erottaa GCO:n muista suosituista maksupalveluista, voit selata kaikkien palveluun kuuluvien kauppojen tuotteita yhdestä paikasta.

Palveluun yhdistetään luotto- tai Visa Electron kortti jonka jälkeen voit siirtää maksuja Google Checkout tilin kautta eteenpäin. Luottokorttitietojasi ei koskaan jaeta eteenpäin. Kaikkia ostostapahtumia voit selata kätevästi omalta Google Checkout sivultasi.

Google Checkoutilla ei ole oikeastaan mitään suuria etuja Moneybookersiin tai Paypaliin nähden. En siis keksi mitään syytä tilin avaamiseen muuta kuin siinä tapauksessa että haluamaasi kauppaan ei ole mitään muita maksutapoja saatavilla. Itse olen käyttänyt Google Checkout maksua yhden kerran ja maksu onnistui ongelmitta.

Rahan lähettäminen on Google Checkoutin kautta täysin ilmaista. Rahan vastaanottaminen maksaa yleensä 2.9% + $0.30 ja 1% lisämaksu kun ostaja ja myyjä asuvat eri maissa.

Tästä voit avat Google Checkout tilin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *