Tilausten välityspalvelu USA:ssa

Oletko koskaan joutunut tilanteeseen että haluamaasi tuotetta ei Amerikkalaisesta verkkokaupasta Suomeen toimiteta? Oletko joskus tuskastellut perusteettoman suuria postikuluja isoille tavaraerille rapakon takaa? Nyt tähän löytyy ratkaisu!

Shipito niminen kuljetuspalvelu tarjoaa ostoksillesi varastotilaa USA:ssa. Varastosta tavara toimitetaan eteenpäin sinulle suomeen. Tilin avaus ja yhden tilauksen säilytys varastolla on ilmaista. Maksat vain tilauksesi toimituksen Shipito-varastolle (usein ilmaiset) ja sieltä edelleen toimituksen Suomeen. Postikulut Shipito-varastolta suomeen ovat varsinkin pienemmälle tavaralle erittäin kohtuulliset. Sivulta löytyy laskuri jolla voit ennakoida kulujen määrän jos tiedät suurinpiirtein pakkauksen mitata ja painon.

Palvelu toimii siten että verkkokaupassa syötät vastaanottajan osoitteeksi Shipiton tarjoaman, sinulle yksilöllisen varasto-osoitteen. Kun lähetys saapuu Shipito-varastolle, saat ilmoituksen ja voit käydä maksamassa  edelleenlähetyksen toimituskulut. Toimitus Suomeen tapahtuu joko edullisena lentopostina tai halutessasi nopeammin (lisähintaan) kuriirin kyydissä. Tulli- ja arvonlisävero peritään Suomessa tavaran arvosta kuten yksityislähetyksistäkin.

Voit halutessasi myös vastaanottaa ja kerätä ostoksia varastoon ja sitten pyytää koko lastin kertalähetyksenä Suomeen (maksullinen lisäpalvelu). Lähettämällä kotiin suuren tavaraerän kerrallaan, säästät tietenkin enemmän kuluissa. Tämä palvelu on kannattava jos tilaat kuukausittain useita paketteja USA:sta.

Shipiton avulla pääset käsiksi esimerkiksi koko Amazon.com verkkokaupan tarjontaan, eBay kohteisiin joita ei Suomeen lähetetä, tuhansiin Amerikkalaisiin verkkokauppoihin joiden valikoima olisi normaalisti ulottumattomissa, isoihin toimituksiin kuten tukkueriin, autoihin, moottoripyöriin jne. Lisäksi enemmän ostoksia tekevä voi säästää kuluissa kun monen pikkupaketin sijaan Suomeen asti lähtee vain yksi isompi toimitus.

 • Osta tuotteita USA:n verkkokaupoista jotka eivät toimita tavaraa Suomeen
 • Saat käyttöösi yksilöllisen varasto-osoitteen USAsta
 • Tilin avaaminen ja yhden tilauksen säilytys USA:n varastolla on ilmaista
 • Edulliset postikulut Suomeen Shipiton neuvottelemien diilien ansiosta
 • Säilytä tavaraa varastossa jopa 180 päivää ilmaiseksi ennen Suomeen kuljetusta
 • Premium-tilillä (n.4€ kuukausimaksu) voit yhdistellä ostoksiasi yhteen isoon ja halvempaan rahtikuljetukseen
 • Shipito on Maksukamun luotettavaksi testaama palvelu ja hintavertailumme edullisin kauttakuljetuspalvelu USA:ssa

Tutustu Shipito välityspalveluun
Vastaava palvelu löytyy myös Iso-Britanniasta.

Yksi kommentti

 1. Tämäpä on hyödyllinen homma, eipä muuten olisi varmaan tullut ihan heti tietoon. Muutenkin tällä sivustolla on on tullut luettua juttuja, moneenkin eri aiheeseen liittyen.
  Tavalliselle tötterölle paljon uutta informaatiota.
  Hyvä että tällainen sivu on olemassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *