Kilpailuta laskut

Sähkölasku, auto- ja kotivakuutukset ja puhelinlaskut ovat elämän suuria menoeriä jotka kilpailuttamalla voit säästää huomattaviakin summia ja näin saada lisää rahaa muuhun käyttöön. Mutta mistä tiedät maksatko hyödykkeistä liikaa? Voit vertailla hintoja palveluiden nettisivuilla mutta helpompi tapa on käyttää valmiita palveluita juuri tähän tarkoitukseen.

Sähkösopimus vaihtoon

Sähkölasku on varsinkin tänä päivänä yksi asumisen suurimmista menoeristä. Siksi onkin erityisen tärkeää että et maksa turhaan ylimääräistä.

Zmartan sähkövertailu on palvelu jossa voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa jopa 10 eri sähköyhtiötä. Syötä vain asuinpaikkasi tiedot ja valitse haluamasi sopimustyyppi (pörssi, kiinteä hinta, muuttuva hinta) ja saat tarjoukset jopa parissa minuutissa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Sähkösopimuksen kilpailutus edellyttää että sinulla ei ole voimassa olevaa, määräaikaista sopimusta

Freedom Rahoitus Oy

Sähkösopimuksen kilpailutus Zmartassa

  • Zmarta vertailee jopa kymmenen sähköyhtiötä puolestasi
  • Säästä jopa satoja euroja vaihtamalla sähkösopimus edullisempaan!
  • Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin syöttää tietosi ja valita paras tarjous. Uusi yhtiö purkaa vanhan sopimuksesi.
  • Palvelu on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Vakuutusasiat kuntoon

Vakuutusten kilpailutus on yleensä hankalaa koska ilman minkäänlaista neuvotteluvalttia, hinnan alennus ei yleensä onnistu. Paras neuvotteluvaltti on tietenkin parempi tarjous kilpailevalta vakuutusyhtiöltä.

Vakuutustiedot.fi tarjoaa palvelua jossa voit yhdellä hakemuksella saada tarjouksen useista eri vakuutuksista ja useilta eri vakuutusyhtiöiltä. Voit vakuutustyypin lisäksi valita haluatko tarjoukset vain tietyiltä yhtiöiltä vai kaikilta kerralla. Palvelun käyttö on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Vakuutuksetkin kannattaa kilpailuttaa vuosittäin, ennen sopimuksen uusiutumista.

Insured Oy

Vakuutusten kilpailutus Vakuutustiedot.fi:ssä

  • Parempi vakuutusturva ja selvää säästöä kilpailuttamalla
  • Kilpailuta yksittäinen vakuutus tai kaikki vakuutukset samalla kertaa
  • Vakuutusten kilpailutus on täysin ilmaista kaikille asiakkaille
  • Et sitoudu mihinkään ennen kuin itse haluat

Säästä puhelinliittymissä

Puhelinliittymissä parhaan hinnan saat yleensä vain vaihtamalla operaattoria. Operaattorin vaihto toimii neuvotteluvalttina joka aktivoi myös nykyisen operaattorin kilpailutukseen (ns. Winback vastatarjous). Käytännössä sinun täytyy tehdä virallinen numeronsiirto uudelle operaattorille jolloin nykyinen operaattorisi ottaa sinuun yhteyttä yleensä jo ennen kuin uusi sopimus astuu voimaan. Voit halutessasi jatkaa numeronsiirtoa tai peruuttaa sen jos nykyinen operaattori tarjoaa parempaa sopimusta. Saat pitää vanhan puhelinnumerosi joka tapauksessa.

Jotta pääset alkuun neuvotteluissa, tässä ajantasaiset hintatiedot Suomen suurimmilta operaattoreilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *