Kilpailuta sähkölasku, vakuutukset tai puhelinliittymä

Sähkölasku, auto- ja kotivakuutukset ja puhelinlaskut ovat elämän suuria menoeriä jotka kilpailuttamalla voit säästää huomattaviakin summia ja näin saada lisää rahaa muuhun käyttöön. Mutta mistä tiedät maksatko hyödykkeistä liikaa? Voit vertailla hintoja palveluiden nettisivuilla mutta helpompi tapa on käyttää valmiita palveluita juuri tähän tarkoitukseen.

Kilpailuttaja.fi on palvelu jonka avulla voit kilpailuttaa sähkösopimuksen, autovakuutuksen, gsm-liittymän tai jopa lomamatkan eli lennot ja hotellit. Valitse kilpailutettava sopimius ja saat uudet tarjoukset helposti vertailtavassa muodossa muutamien päivien kuluessa. Voit itse päättää vaihdatko sopimusta tai jättää tarjoukset kokonaan huomioimatta. Uuden sopimuksen voit allekirjoittaa turvallisesti alkuperäisen palveluntarjoajan kautta nettipankkitunnuksiesi avulla. Kaikki paperityöt ja vanhan sopimuksen purkaminen hoidetaan puolestasi. Kilpailuttaja on neuvotellut palveluntarjoajien kanssa valmiiksi sinulle paremmat hinnat ja sinun tarvitsee vain ottaa näistä rahat talteen. Mikä parasta, palvelu on sinulle 100% ilmainen!

Jos kiikarissa on pelkästään edullinen puhelinliittymä niin Tele Finland tarjoaa nyt mm. 15% tarjouksia osaan liittymäpaketeista, tuhansia ilmaisia tekstiviestejä tai puheaikaa kaupanpäälle. Katso kaikki Tele Finland tarjousliittymäpaketit.

Kilpailuta sopimuksesi ilmaiseksi Kilpailuttaja.fi:ssä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.