Paypal maksupalvelun tunnus

Paypal Top Up siirrot

Trustly Instant Top Up ja tavallinen Top Up ovat Paypalin ominaisuuksia jotka mahdollistavat rahan siirron suomalaiselta pankkitililtä Paypal-tilin saldoon. Paypalin käyttö on helpointa kun pidät Paypal-tilin saldon nollassa ja annat maksujen mennä automaattisesti tiliin liitetyltä kortilta. Jos kuitenkin jostain syystä et halua näin tehdä niin Top Up -siirto onnistuu tämän sivun ohjeiden avulla.

Jos olet tekemässä kauppoja esimerkiksi dollareissa niin joudut itse laskemaan kuinka paljon euroja sinun tulee Paypaliin siirtää. Kannattaa aina siirtää kymmenisen prosenttia ylimääräistä koska valuuttakurssit muuttuvat päivittäin ja summa muutetaan maksuvaiheessa dollareiksi Paypalin omalla (huonolla) kurssilla. Tietenkin voit siirtää myös isomman summan kerralla tulevia kauppoja varten jos summan pitäminen tyhjänpanttina Paypal-tilillä ei haittaa. Hyvä ja ilmainen valuuttamuunnin ajankohtaisilla kursseilla on esimerkiksi XE.com tai voit käyttää oikealla sivupalkissa olevaa valuuttatyökalua johon kurssit päivitetään kerran vuorokaudessa.

Valitettavasti Paypalin härskiltä kurssimuutokselta ei voi välttyä Top Up-ominaisuutta käyttäessä kun maksetaan muuhun kuin euromaahan.

Nopea rahansiirto Paypaliin (Trustly –  Instant Top Up)

Nopeampi vaihtoehto on käyttää Instant Top Up siirtoa joka tapahtuu vahvistamalla siirto verkkopankkitunnuksilla. Instant Top Up -menetelmällä siirretyt rahat ovat välittömästi käytössä Paypal-tilillä.

 1. Aloita nopea rahansiirto kirjautumalla Paypal-tilillesi ja klikkaamalla ”Account balance” -tekstin alapuolelta  ”Add funds to your account instantly” -linkkiä. Oikealle sivulle pääset myös tästä linkistä https://www.paypal-topup.fi/
 2. Klikkaa avautuvalla sivulla ”Add funds instantly” -nappia.
 3. Nyt aukeaa uusi ikkuna jossa pitäisi lukea etunimesi ja sähköpostiosoitteesi. Hyväksy palvelun ehdot klikkaamalla ”Agree”.
 4. Seuraavalla sivulla sinun tulee valita pankkisi ja Paypal-tilille siirrettävä summa. Täytä kohdat ja paina ”Continue”
 5. Seuraava sivu on pankkikohtainen ja siinä kysytään maksun vahvistustapaa. Vaihtoehtoja voivat olla ainakin ”Code App” eli tunnuslukusovellus ja ”Code card” eli tunnuslukulista. Valitse haluamasi tapa ja paina ”Continue”.
 6. Syötä seuraavalla sivulla verkkopankin käyttäjätunnuksesi ja paina ”Continue”.
 7. Syötä seuraavalla sivulla verkkopankin tunnusluku tai kirjaudu tunnuslukusovellukseen.
 8. Valitse seuraavaksi tili jolta haluat lähettää maksun ja paina ”Select account”.
 9. Syötä uudelleen tunnusluku tai kirjaudu tunnuslukusovellukseen.
 10. Rahansiirto on nyt valmis (Top Up Completed) ja rahat siirtyvät Paypal-tilillesi välittömästi.

Instant Top Up toimii seuraavien pankkien kanssa: Ålandsbanken, Danske Bank, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankki, Nordea, OP, OmaSp, POP Pankki ja S-Pankki. Siirrosta ei peritä mitään kuluja.

Rahan siirto pankkitililtä Paypal-tilille (Top Up)

Jos pankkisi on joku muu kuin yllä mainittu niin rahansiirto on silti mahdollistai. Tilisiirto mistä tahansa pankista tapahtuu kirjautumalla Paypal-tilille ja klikkaamalla ”Account balance” -tekstin alapuolelta ”Top Up” -linkkiä. Avautuvalta sivulta näet tiedot rahansiirtoa varten. Kannattaa kopioida (kopioi-liitä) tiedot nettipankin maksulomakkeeseen jotta ne tulevat varmasti oikein. Maksun määrän päätät siis itse ja maksu lähetetään suomalaisesta pankista aina euromääräisenä. Jos verkkopankkisi vaatii viitteen tai viestin niin lisää viestikenttään itse keksimäsi teksti. Huomaa että pankki- ja Paypal tilien täytyy olla saman henkilön nimissä jotta siirto onnistuu.Siirrä rahat Top Up sivulla ilmoitetulle tilille

Rahansiirto aika on tällä menetelmällä 1-2 arkipäivää. Paypal ei veloita tästäkään siirrosta mitään. Kun rahansiirto on valmis, saat Paypalilta tällaisen vahvistusviestin:Kun saat tämän sähköpostin, Top Up rahat ovat Paypal-saldossasi

Tästä kannattaa vielä jatkaa Paypal Suomi vinkit ja Tilaaminen ulkomailta -sivuille ennen kuin aloitat shoppailun.

119 Kommenttia

 1. Mulla on paypaliin siirretty pankkitililtäni rahaa. Meneekö maksuja jos siirrän paypalista takaisin pankkiin (Nordea).

 2. Kaverini siirsi hänen nordea tilitlä rahaa minun PayPal tilille tilisiirron kautta, käyttäen minun PayPal IBAN tilinumeroa. Maksu meni läpi yms mutta rahoja ei ole näkynyt. Tarvitsen apua voiko siirtoa perua vai onko rahat tulossa? Maksu tehtiin 6.5.2019 nyt on kulunut pari päivää eikä rahoja ole näkynyt.

 3. Miksi täällä neuvotaan antamaan pankin tunnukset kolmannen puolen toimijalle (Trustly) ”Add funds to your account instantly” -toiminto käyttäessä? Esim. Osuuspankin tilin käyttöehdot kieltävät antamasta pankin tunnuslukuja pankin ulkopuolisille sivustoille. Turha sanoa että Trustly on luotettava kun pankki ei hyväksy tunnussanojen antamista kuin omilla sivuillaan.

 4. Hoplaa
  Eli rahan siirtoo omalta tililtä Paypal tilille,ennen rokannu hienosti mut nyt tulee ilmo ””Our bank account information has changed. Before you can top up your PayPal account,you’ll need to provide your bank with PayPal’s new transfer recipient information”” eli mitä/miten ja minne pitää tehä et toi toimis taas?

 5. Kun klikkaa Rahan lisäys ( topup) tulee tälläinen sivu,, sivun ylhäällä: Page not found osoitekentässä

  ”Our bank account information has changed. Before you can top up your PayPal account,you’ll need to provide your bank with PayPal’s new transfer recipient information.”

  ”You have requested an outdated version of PayPal. This error often results from the use of bookmarks.”
  ……………………………….
  Pankkitilin numeroa ne ei ole vaihtaneet koska varmistin sen vielä chatilla Paypal henkilön kanssa.
  Tilinumero on sama kuin tähänkin asti. Minulla on ollut tapana käydä aina tarkistamassa ( topup:ista) niiden pankkitilin numero ennen kuin teen tilisiirron oman pankkinen kautta.Kerran meinasin menettää 30€ kun pankkitili oli muuttunut ja paypal:illa eivät halunneet tutkia asiaa tarkemmin,no oma pankki löysi rahat Bank of America:sta.

  Jotenkin tuntuu että Rahan lisäys linkki on linkitetty väärin ja se menee jollekin vanhalle paypal-sivulle.
  onko muillaollut ongelmia asian suhteen??

 6. Jostakin syystä en voi enää käyttää tiliäni ebayn ostoksilla. Aiemmin se onnistui ongelmitta. Kun valitsen maksutavaksi Paypal, ja yritän sitten kirjautua, sivu jää latautumaan ”verifying your information”. Tarkistus kestää, eikä näytä loppuvan. Muuten pääsen kirjautumaan ongelmitta suoraan Pay-tilille. (Ei siis onnistu ebayn kautta) Voiko johtua sitä, että poistin kortin tiedot, ja latasin tilille rahaa? Tuli epävarmuus, että onko turvallista kun kortin kaikki tiedot ovat näkyvissä?

 7. Moi. olen käyttänyt paypal-tiliä vuosia ja pitkään kk-maksullisten palvelujen maksamiseen esim spotify ja adoben palvelut. aina siirtänyt rahaa kuukausittain top up instant (se että maksu menee heti eikä usean pv kuluttua). Nyt käyttämäni osuuspankki on kadonnut listalta joten en pääse tekemään tilisiirtoa. Missä mahtaa olla vika?

 8. Hei,
  Yritin maksaa Paypalin kautta majoitusta, mutta kun aloin maksaa Paypalin kautta tapahtuma vaatii luottokortin. Tilillä on riittävästi rahaa eikä kyse ole kurssimuutoksista. Olen aina siirtänyt rahat tililtäni Paypaliin eikä ongelmia ole aikaisemmin ollut? Enkö voi maksaa sitä ilman luottokorttia?

 9. Onko mitenkään mahdollista siirtää rahaa esimerkiksi paysafecard kuitilla –> Paypal tilille! Jos niin kuinka. Jos ei niin miksei?

 10. Yritin siirtää rahaa Paypaliin Instant siirrolla (Trustly), rahat eivät tulleet perille vaikka katosivat tililtä.
  Dansken riskienhallinta oli pysäyttänyt siirron.

 11. Ostin tuotteen Englannista joka EKP virallisen kurssin mukaan maksoi 408€ (370 puntaa). Maksutapana oli rahansiirto paypal tililtä suoraan myyjälle. Paypalin ilmoittama välityspalkkion osuus ei pitänyt paikkaansa. Lopulliseksi hinnaksi ostokselle tuli 432€ eli välityspalkkio 24€. Mielestäni tämä on kohtuuton palkkio tilisiirrosta.
  Paypal välitti summan erittäin huonolla vaihtokurssilla jonka ilmeisesti keksii itse. Onko mahdollisuutta saada hyvitys tästä kaupasta? Jos perun koko kaupan niin häviänkö taas toiset 24€ keksityn vaihtokurssin takia jolloin paypal tekee 48€ voiton kahdesta tilisiirrosta.

 12. Hei, kun menen tuonne top up valikkoon niin siihen tulee ne tili tiedot, mutta ylhäällä lukee :Our bank account information has changed. Before you can top up your PayPal account,you’ll need to provide your bank with PayPal’s new transfer recipient information
  Eli mitä pitäs nyt tehdä? Ja mistä sen henkilökohtaisen siirtotunnisteen saa?

  MaksuKamu: Ilmoitus tarkoittaa vain sitä että näet kyseisellä sivulla uudet tiedot ja JOS olet tallettanut vanhat maksutiedot verkkopankkiisi niin päivitä ne uusiin. Nykyään Top Up onnistuu siis pelkän saajan nimen ja IBAN-tilinumeron perusteella.

 13. Olen käyttänyt PayPal:a ongelmitta jo vuosia. Olen tyhmyyttäni laittanut joihinkin tilauksiin automaattisen päivitys mahdollisuuden, kuten Netflix ja jotkut ohjelmatalot.
  Nyt löytyi toimittaja joka ei haluakkaan uskoa, ”että ei enää”. Olen poistanut kaikki tiedot toimittajan sivuilta, mutta taas tuli ilmoitus automaattisesta päivityslaskusta.

  Miten PayPal:ssa voisi merkitä jotkut toimittajat ”Ei Listalle”

 14. Paypal maksu palautettiin kun paketti katosi. Näen palautuksen zooplus palautuksena, paypal tilillä ei rahaa näy. Visa Electron tiedoissani. Miten saan rahat pankkitililleni?

  MaksuKamu: Rahat palautuvat sinne mistä ne on lähtenytkin eli ilmeisesti Electron-kortillesi.

 15. Yritän liittää GooglePlayhin PayPal-tiliäni, mutta sisäänkirjautumisen yhteydessä GooglePlay herjaa ”Jokin meni vikaan. PayPal-tilisi lisäämisessä oli ongelma, koska PayPalissa valittu maksutapa oli virheellinen. Päivitä maksutapa PayPalissa tai valitse toinen maksutapa.”
  Mitä tämä tarkoittaa?

 16. Olemme vahingossa siirtäneet äitini PayPal-tilille rahaa minun tililtäni eli sama käyttäjä ei ole pankki- ja PayPal-0tilillä. Siirto ei ole siis onnistunut. Tililtäni on kuitenkin rahat lähtenyt. Miten saamme rahat takaisin tililleni? Meneekö odottamisessa aikaa vai teemmekö asialle jotain?

 17. Mitä olen tehnyt väärin tilin avauksessa….
  Sain laitettua truslylle rahaa, mutta ostosta en voi kuitenkaan tehdä.
  Onko joku vaihe jäänyt tekemättä, miten saan sen selville?

  MaksuKamu: Nykyään Paypal-tiliin on pakko liittää myös kortin tiedot jotta voit maksaa ostoksia.

 18. Minulla on paypal tili ja haluaisin lähettää perheen jäsenelle rahaa ulkomaille (Turkkii) perheenjäsenelläni on Turkkilainen tili ja luottokortti.
  Pitääkö myös hänen luoda paypal tili jotta siirto onnistuu vai mikä olisi helpoin ja nopein tapa toimia?

  Haluaisin siirtää ihan euroina meneekö joku valuuttamuunnos maksu? Turkissahan käy kyllä euron mutta muuttuuko automaattisesti Turkin liiroiksi kun menee raha hänen tililleen?

  MaksuKamu: Myös vastaanottajalla pitää olla Paypal-tili. Jos vastaanottajan Paypal-tilillä on eurobalanssi niin rahat menevät sinne. Jos ei ole niin Paypal muuttaa rahat liiroiksi.

 19. Mitä teen, jos en saa Ebay:stä tilaamaani tavaraa, joka on maksettu Paypalin avulla?

 20. Mistähän saan rahat takaisin?
  Yllättäen tuo paypal tilinumero olikin muuttunut, aiemmin siirsin aina verkkopankkiin tallentamalle tilinumerolle. Viime siirrosta melkein aikaa 4 viikkoa eikä rahoja näy. Herätyskellot alkoi soida ja nettiä selattua selvis että tuo paypaltilin tilitiedot on muuttunu ja maksuni on mennyt siihen vsnhaan.
  Miten saan rahani takaisin?
  Miksi tuo tilinumero ylipäätään mennään muuttamaan??
  Ja kenelle rahat ovat menneet??

 21. Minulla on riittävästi rahaa tilillä, mutta ensimmäistä kertaa PayPal pyytää luottokortin numeroa kun yritän maksaa, miksiköhän?
  Olen aiemmin antanut kortin numeron PayPalille ja se kortti on vanhentunutkin jo. Poistin koko kortin omalta Paypal tililtäni. Silti Paypal pyytää kortin numeroa vaikka tilillä on riittävästi..

 22. Mistä löydän siirtotunnisteen? PayPal ei anna kuin pankkinsa tiedot, jotka ovat ilmeisesti muuttuneet.

  MaksuKamu: Siirtotunnistetta ei enää tarvita. Siirto tulee nimen perusteella Paypal-tilillesi.

 23. Kiitokset pätevän tuntuisista ohjeista! Pari kysymystä, johon on kenties vastattukin, mutta en vielä löytänyt:

  Onko niin, että Top Up – ominaisuudessa tili, jolle maksetaan Pay Pal -täydennys tulee Pay Pal:ilta IBAN – muodossa ja toimii kuten mikä tahansa muu IBAN numerolla tapahtuva maksu?

  Sivuilla sanottiin, että tili pitää avata samalla nimellä, kuin mitä pankkitili on. Minulla on ”ääkkösiä” sukunimessä. Toimiiko Top Up -ääkkösilläkin, vai onko varmempaa avata luottokortin kautta käytettävä tili?

 24. Voiko omalle PayPal tilille laittaa rahaa tavallisena maksuna suoraan omasta verkkopankista? Siis ei Top Up-siirtona, eikä Trustlyn kautta?

  MaksuKamu: Top Up (ei Trustly) on nimenomaan ”tavallinen verkkopankkimaksu” eli saat Paypalista tilin tiedot johon rahat siirretään ja sitten summa ilmestyy Paypal-tilillesi.

 25. Saan vain tämmöiset tiedot. Mikähän mahtaa olla viite ? En voi siirtää OP:ssa rahaa ilma viitettä. Kyselee myös saajan osoitetietoja..

  Payee PayPal Europe
  Payee’s bank Deutsche Bank
  PayPal IBAN DExxxxxxxxxxxxxxx
  BIC DEUTDEDBPAL

  MaksuKamu: Ainakin Nordeassa riittää pelkkä saaja ja IBAN. Viite tyhjäksi ja viestiin jotain itse keksimää.

 26. Hei.

  Avasin osuuskunnallemme paypal-tilin. Yritin siirtää Paypal tilille rahaa 100 euroa osuuskunnan DanskeBankin tililtä Trustlyn kautta. Homma katkesi ilmoitukseen : There is no account with sufficient funds for this payment.
  Tilillä on rahaa, joten siihen ei homma kaatunut. Mikähän tässä meni vikaan?

  Toinen kysymys. Osuuskunnan jäsen haluaa avata yksityishenkilönä oman paypal-tilin. Onko mahdollista, että jäsenen paypal tili linkitetään osuuskunnan pankkitiliin siten, että jäsenen paypal-tilille tulevat rahat siirtyisivät osuuskunnan paypal tilille automaattisesti?

  Asko H.

 27. Miten on, ottaako paypal jotain välistä jos siirtää yli 1000€? olisin siirtämässä noin 1400€

 28. Hei, minulla on paypal tili ja haluaisin että kaverini siirtää sinne rahaa omalta pankkitililtään (hänellä EI ole paypalia) niin kuinka tämä onnistuu?

  terv, Sami

  MaksuKamu: Tämä ei ole mahdollista. Vain omalta pankkitililtä voi siirtää.

 29. Hei, kun yritän siirtää Osuuspankista Paypaliin niin herjaa vain että minun pitäisi antaa saajan mahdollisimman tarkka osoite. Mitä teen?

  MaksuKamu: Jos OP:ssa on tosiaan pakollista tuo osoitteen lisääminen niin suosittelen käyttämään Trustly Instant Top Up siirtoa tavallisen sijaan.

 30. Hei!

  Onko tosiaan niin, että PayPal ei hyväksy s-pankin tilinumeroa? Ilmoittaa että ei voi nyt lisätä tilinumero. Tämä tilinumeron puute tulee esille Top Up Account valikossa, pyytää linkkittämään tilinumeron ja siellä ei näy tilisiirto tietoja joilla voisi siirtää rahaa PayPal tilille?

 31. Missä on vika jos top up tila ei annaTransfer ID numeroa mutta kaikki muut tiedot löytyy?

  MaksuKamu: Transfer ID -numeroa ei tarvita enää.

 32. Hei! Miten tuo paypal tilinsiirto tehdään nykyään. Nyt kun menee tuohon My account to up kohtaan niin se ilmoittaa, että se on muuttunut. Pitääkö siis nämä uudet tiedot vain laittaa pankin maksusuorituskohtaan ihan normaalisti? Itseltäni se ei kysy tilinumeroani, mutta se varmaan johtuu siitä, että olen sen aiemmin laittanut. Nyt siis ei ole tuota Transfer ID juttua lainkaan.

 33. Jos ei oo muutaku joku pankkitili, ja on alaikäne mut saa vanhemmilta luvan paypalii, ni pystynkö itte sit ostelemaan netissä mitä haluan kunhan paypal tilil on rahaa..?

 34. Miten onnistuu siirto osuuspankin tililtäni paypal tililleni? Vaatii pankin osoitetta koska ulkomaille siirto kyseessä, pitääkö tässä googletella sitten sen deutchbankin osoite jostain? Tästä ei paypalin sivuilla mainittu mitään. Viitenumeroakaan ei ole nähtävästi ollenkaan, auta!

 35. Siirsin rahaa paypal tililleni top up instantly. Summa veloitettiin pankkitililtäni mutta sitä ei ilmestynyt paypal tililleni. Olen siirtänyt rahaa top up instantlyllä ennenkin verkkomaksuna ja rahat ovat siirtyneet välittömästi paypal tililleni. Missä ongelma?

 36. Olen käyttänyt ebaytä ostaessani ulkomailta ja hyvin on onnistunut luottokortilta menee paypal maksut. Mutta nyt ostin tuotteen saksalaisesta nettikaupasta ja laitoin maksuvaihtoehdoksi paypal ja lähettivät IBAN ja BIC numeron. Onko mahdollista maksaa paypalista tuohon IBAN tilille? Ja miten? Kiitos vastauksesta.

  MaksuKamu: Ei ole mahdollista. Jotain meni nyt pieleen.

 37. Paypal rahan siirrossa epäilyttävä muutos. Kun valitaan ”top up (heti)”, valitaan pankki ja summe. Trustly kysyy USER ID ja seuraavaa vapaata koodia koodikortista? Mikähän tämä on?
  T. Ride

  MaksuKamu: Instant Top Up vahvistetaan verkkopankkitunnuksilla. Jos epäilyttää niin käytä normaalia Top Upia.

 38. hei. Olin maksamassa nettiostosta nordean visa electronilla kun käy ilmi että vain paypal käy. Siirrän mieheni paypaliin tarvittavan rahan ja hän maksaa ostoksen loppuun. Luulimme homman hoituneen, mutta kun katson nirdean tilitietoja huomasin että siellä näkyy tilisiirto mieheni paypaliin sekä maksu suoraan myyjälle. Mutta mieheni paypalissa näkyy myös molemmat tapahtumat, mutta tilisiirtoni kohdalla lukee denied ja tilin saldo 0. Eli miten maksu on voinut mennä nordean tililtäni ja se näkyy mieheni paypalissa ja tekemäni tilisiirto omalta tililtäni hänen paypal tiliin näkyy mutta ei ole hyväksytty. Miten saan tekemäni tilisiirron takas tililleni, tapahtuuko automaattisesti? Ja kauan siinä menee?

 39. Moi! Onpa kiva, kun olet tehnyt ohjeet tilin luomiseen ja ohjeita käyttöä valten. Kiitoksia, harkitsen asiaa, jos tunnukset tekisin.

 40. Minulla olisi nyt kysymys johon en vastausta ole löytänyt. Eli tilasin eräästä nettikaupasta ulkomailta paketin, joka jäi tulematta. Otin sitten heidän asiakaspalveluunsa yhteyttä, ja lupasivat hyväksyä ”rahapyynnön” jonka paypalin kautta lähettäisin. Eli siis tämä Money request juttu. Kun rahat tulevat, jäävätkö ne vain paypalin lompakkoon vai voinko siirtää ne takaisin ihan omalle käyttötililleni? Ehkä typerä kysymys, mutten vielä oikein tätä paypalin ideaa ole ymmärtänyt kun tänään tunnukset tein tämän korvaushärdellin takia :D

  MaksuKamu: Tässä myyjän pitäisi käyttää Refund-toimintoa eli maksun palautusta. Näin rahat palautuu ilman lisäkuluja sinne mistä ne on lähtenytkin.

 41. PayPalin pankkiyhteys muuttunut, maksupohjaa päivittäessäni kadotin Transfer ID:n… Mistähän sen löytäisin omalta sivultani? Lisäksi pankkini kysyi maksunsaajan osoitetta pakollisena tietona, etsin tuolta jonkun Amerikanosoitteen ja laitoin sen, onkohan sillä väliä…?

 42. Ostin tuotteita verkkokaupasta ja maksoin ne, mutta en huolisi osaa tuotteista. Minulle luvattiin hyvittää osa kauppasummasta. Voiko myyjä maksaa hyvityksen Paypal – tililleni? Miten se tapahtuu?

  MaksuKamu: Kyllä myyjän pitäisi osata maksun tai osan maksusta palautus. Asiakkaan ei tarvitse kuin korkeintaa hyväksyä palautus.

 43. Miten nyt käy ku siirsin rahaa paypal tilille toisen tililtä kuin omalta näkeekö ikinä enää rahoja????

  MaksuKamu: Todennäköisesti rahat palautuu itsestään mutta siinä voi mennä kuukausikin.

 44. Onko kenelläkään kokemusta miten Microsoftin sovelluskaupasta voi valita maksutavaksi paypal tavan ilman luottokortin liittämistä paypal tiliin? Minulla on jo tili ja siellä rahaa, mutta sitä ei voi käyttää ilman luottokorttiliitosta. Tämä saattaa olla ongelmana myös muissakin kauppapaikoissa?

 45. Mikä tuo transfer ID on? Sama kuin merchant ID?

 46. No hei ! Käykö täällä enää kukaan päivittämässä?
  Paypalissa kun menee topupaccounttiin niin joutuu ensin päivittämään tilinumeronsa ja sen jälkeen tulee teksti: Our bank account information has changed. Before you can top up your PayPal account,you’ll need to provide your bank with PayPal’s new transfer recipient information.

  Ja sittenkun saat rahansiirtotiedot niin ei minkäänlaista viitenumeroa ja esim. Opn kautta maksettaessa vaatii myös osoitteen????? Eihän siirtäminen ole mitenkään mahdollista vai olenko ymmärtänyt jotain väärin :(

  Se ei anna kuin tuollaiset vaihtoehdot

  Payee 1235
  Payee’s bank dxcbghj
  PayPal IBAN ghbjmjgkh
  BIC ghgj ESIM!!

  MaksuKamu: Ohjeemme on nyt päivitetty vastaamaan tuota uudistusta.

 47. Eikö Handelsbanken muka käy ollenkaan kun
  siirrät rahaa pankista paypal-tilille? En haluaisi
  vaihtaa pankkia vain sen takia että pääsisin
  käyttämään paypalia. Entä käykö handelsin
  Visa electron (credit) kortti? Luottokorttia
  ei ole eikä tule. Olisi vain kiva voida käyttää
  paypalia koska mm. Pinkyparadise.com hyväksyy
  maksut vain paypalin kautta.

  MaksuKamu: Tietojemme mukaan Handelsin kortit käyvät nykyään Paypaliin.

 48. Moi!

  Siirsin rahaa paypal-tililtä suomalaiselle tililleni withdraw-toiminnolla. Rahat eivät ole kuitenkaan saapuneet suomalaiselle pankkitililleni (nyt on kulunut 3 arkipäivää, rahojen pitäisi siirtyä 1-2 arkipäivässä). Mitä teen?

  Suomalainen pankkitilini on säästötili, voiko johtua siitä? Jos siirtäminen ei onnistu, palautuvatko rahat takaisin PayPal-tilille?

  Toinen kysymys:
  Edellistä ongemaani ennen tapahtunutta: Yritin maksaa ostoksiani PayPal:in kautta, mutta PayPal ei antanut suorittaa maksua nettikauppaan (maksun suuruus oli melkein 800€). Kyseli joitain turvakysymyksiä monta kertaa; tuli puheluja, jotka kyselivät ruudulla näkyvää numeroa, tuli tekstiviestejä, jotka sisälsivät numeroita, joita piti syöttää PayPal:iin.

  Olen ”Verified”-käyttäjä, eikä vuoden aikana siirtolimittinä automaattisesti oleva 2 500€ ole voinut mitenkään ylittyä. Silti PayPal väitti, että minun pitäisi ”verifioitua” ennen maksun suorittamatta. Sen jälkeen siirsin rahaa withdraw toiminnolla omalle pankkitililleni takaisin, mutta ei antanut siirtää kuin 200€ (100€ kerrallaan, todella kankeasti). Sen jälkeen väitti taas, että en ole tarpeeksi ”verified”. Seuraavana päivänä sain siirrettyä rahaa ihan normaalisti ilman mitään ongelmia. Mikähän ongelma tuossa voi olla?

 49. Maksoin topuppiin 220e että saisin ne nopeasti paypal tilille, no kuitenkin kun tilasin mekot niin otti rahan pankkikortilta, joten sieltä on nyt lähtenyt 2x tämä raha eli miten nyt saan tuon 220e takaisin kun ei näy missään, ei edes paypal tilillä? äää olen pulassa….

  MaksuKamu: Oletko varma ettei käynyt niin että Top Up siirto ei ollut ehtinyt vielä siirtyä Paypaliisi kun kävit maksamassa?

 50. Heippa! Yritän tehdä itselleni tässä tunnuksia. Pitääkö tilinumero antaa sivun tietoihin? Vai onko se eri asia antaa tilinumero kuin kortin tiedot.. olen vähän pihalla näistä asioista. En haluaisi antaa kortin tietoja mihinkään. Onko se ihan normaali käytäntö laittaa tilinumero sivulle kun se sitä kysyy? Menin ihan ohjeiden saattamana Top up my account – paikkaan ja sitten samantien kysytään IBANia. Teenkö jotain väärin vai kuuluko se ihan tähän juttuun?

  Terv anteeksi tyhmät kysymykset etukäteen.

  MaksuKamu: ”Sivun tiedoilla” tarkoitat varmaan tietojen lisäämistä Paypal-tilillesi? Jos näin niin kyllä, tilinumero ja kortin tiedot pitää antaa jotta Paypal-tili olisi 100% vahvistettu ja käytettävissä ilman rajoituksia.

 51. Siis oonko nyt tajunnu oikein tän top up toiminnon, eli voin siis verkkopankissa siirtää rahaa paypal tililleni ja sen pitäis olla muutaman päivän sisällä paypal tililläni jossa voin sen käyttää eteenpäin ostaen nettisivuilta jotain? Ku yritän verkkopankissa siirtää ulkomaalaiselle pankkitilille rahaa, jonne paypal sivun mukaan ne rahat pitäis siirtää, nii en pysty siirtoa toteuttaa ellen tiedä osoitteita tms, joten mitenhän se siirto sit vois onnistua vai oonko ihan väärin tekemässä tätä?

  MaksuKamu: Jos verkkopankki tosiaan vaatii saajan osoitteen niin Googlesta löytyy Paypalin osoite hakusanoilla ”paypal europe address”. Osoitetiedoilla ei tietääksemme ole mitään tekemistä maksun perille ohjautumisen kanssa joten tämän pitäisi olla ok. Jos haluat ottaa varman päälle niin käytä ”Instant Top Up” vaihtoehtoa. Siinä ei tarvitse syöttää itse mitään siirtotietoja.

 52. Aiemmin olen siirtänyt paypaliin rahaa näiden ohjeiden mukaan ja hyvin on onnistunut.
  Nykyisin tuolta paypalin maksutiedoista (pankki,tilinro,bic) ei löydy lainkaan transfer id:ta.
  Meneekö se ilman sitä oikealle tilille nimen perusteella?

  MaksuKamu: Ohjeemme on päivitetty vastaamaan uutta toimintatapaa.

 53. Rahan siirtäminen omalta pankkitililtä PayPal-tilille on uudistunut. Siirto pitäisi tehdä nyt euromääräisenä SEPA-siirtona PayPalin saksalaiselle tilille Deutsche Bankissa. Top Up Account -sivulla ei kuitenkaan anneta mitään viestiä tai viitettä eikä myöskään katuosoitetta, vaikka ainakin OP vaatii näitä tietoja SEPA-pankkisiirrossa.

 54. Haluaisin maksaa ebayssa kaksi tuotetta. Yhteensä $74 postikuluineen. Euroissa tuo olisi 59,57. Tilillä on 59,76. Riittääkö se, jos siirrän ne paypal-tililleni ja maksan tuotteet vai tuleeko maksaessa ongelmia? Muuttuuko valuutta automaattisesti maksettaessa tuotteita ebayssä vai muuttaako maksun saaja valuutan itse?

  Vielä tullin maksuista…

  Kun tilaamani tuotteet (japanista muuten) ovat kirjoja, alv on 10%. Tuleeko tullista viesti, kun tuote on saapunut vai miten minä sen alvin maksan? Miten toimia tullin kanssa?

  APUA! Olen ensikertalainen!

  JA ISO KIITOS ETUKÄTEEN!

  MaksuKamu: Suosittelen että Paypalissa on ainakin 10% enemmän rahaa kuin mitä maksuun tarvitaan jos maksuun liittyy valuuttamuutos. Tullista tulee postilaatikkoosi ohjeet miten ALV maksetaan.

 55. Osuuspankki kaipaa Paypal tilinnumeron omistajan pankin osoitetietoja.
  Ovat nyt tiukentaneet ulkomaanmaksun pakollisena laitettavia tietoja.
  miten toimin, olisiko vinkkiä ?

 56. on nyt käynyt muutaman kerran sillein että pelatessani Big Farm nettipeliä, olen ostanut netistä tuotteitan niin maksu on kyllä lähtenyt tililtä mutta tuote ei ole koskaan saapunut pelitilille.

  eli ei tämä kovin luotettavalta tunnu

 57. Haluan siirtää rahaa pay pal tililleni, mutta en saa transfer ID:tä, tai ainakaan en näe sellaista missään, mistä näen siis viitenumeron? Ainoat tiedot mitkä sain, kun menin paypalissa top up sivulle siirtämään rahaa paypal tililleni olivat:

  Payee PayPal Europe
  Payee’s bank
  PayPal IBAN
  BIC

  Menevätkö siirtämäni rahat paypal tilille, jos kirjoitan nämä tiedot verkkopankkini maksuun ?

 58. Koska tämän sivuston tiedot päivitetään? Tein TopUp accountin ja yritin siirtää rahaa osuuspankin tililtä paypalin tilille. Paypal ei anna tiedoiksi muuta kuin iban tilinumeron ja vastaanottajan tiedon. Osuuspankki sen sijaan haluaa tietää myös maksunsaajan osoitteen (mitä tähän tulee laittaa?) eikä viestiin/viitteeseenkään ole mitään paypalin sivulla. Kokeilumielessä laitoin siirtymään 10e ja viestiksi siirto. Osoitteeksi naputin vain paypal. Katsotaan mitä tapahtuu.

 59. Onko niin että pankista PayPal-tilille maksetaan nyt Saksaan (Saksalainen IBAN, alkaa DE) kun ennen oli kotimaahan. Lisäksi ei ole mitään viestiä viestikenttään, hmm.

  Siis ne jutut näkyvät PayPal-sivulla ja ’Top Up Account’ sivulla.

 60. Liityin tell.us palveluun, joka maksaa mielipiteistäni paypal tililleni. En omista mitäänkortteja, ainoastaan pankkitilin. Tarvitsenko jotain kortin numeroita paypaliin? Jos saan tilin luotua ilman mitään numeroita, voinko ostaa saamillani rahoilla netistä?

 61. Hei! Kiitos näistä ohjeista. Loin eilen Paypalin ja valitsin Top up (instantly) -toiminnon. Tästä on nyt aikaa noin 15 tuntia eikä rahoja näy paypalissa vieläkään. Onko sillä merkitystä, että verkkopankin kysyessä vastaanottajan tilinumeroa, on vieressä myös mahdollisuus valita vastaanottajan maa, missä on oletuksena Suomi? Itse en tätä siis muuttanut, mutta rupesin nyt miettimään että mihinköhän ne rahat on mahtanut päätyä… Olisko tuohon maahan pitäny valita jokin muu maa?

 62. Tarvitsisin apuanne , hyvät ihmiset! Avasin Paypal-tilin ja se onnistui. Siirsin rahaa suomal.pankista (onneksi vain pienen summan). Kaikki piti olla ok, mutta rahojani ei vain tilillä näy, vaikka siirrosta on jo 5 päivää. Olen useita kertoja ollut sähköpostilla yhteydessä Pay-Pal:iin, mutta sieltä tulee aina vain automaattinen viesti, josta ei ole apua. Mikä neuvoksi?
  ”ensikertalainen”

 63. Hei.
  Saanko siirrettyä paypal-tililtäni rahaa esim. paytoolle? Jos niin miten vai pitääkö raha kierrättää oman pankkitilin kautta??

 64. Moikka, yritän perua tilausta Zalandolta joka on maksettu Paypal-systeemillä. Siellä on ruuhkaa, joten olen odottanut vastausta 2 viikkoa. Tililläni näkyy tämä maksu miinuksena, mutta miten voin perua tilauksen niin, että maksua ei mene tililtäni ja miten tällainen peruutus yleensä hoituu. Palaako rahat tilille automaattisesti ? Voinko itse jotenkin perua tapahtuman niin, ettei maksu mene tililtäni eteenpäin?

 65. Siirsin paypal tililleni rahaa mutta unohdin vahvistaa sähköpostin eikä rahat ole tulleet kolmessa päivässä, nyt vahvistin sähköpostini onko rahat tulossa vai mitä pitäisi tehdä?

 66. Saako Top Up -toiminnolla rahaa siirrettyä yrityksen PayPal tilille yksityishenkilön tililtä jos ko. henkilö ja yrityksen yhteyshenkilö ovat sama henkilö? Pienyrityksissä varmasti tällaista tapahtuu usein. Vai voiko siirtää rahaa ainoastaan yrityksen pankkitililtä yrityksen PayPal -tilille?

  MaksuKamu: Tähän en osaa vastata kun ei ole kokemusta. Suosittelen että kokeilet itse vaikka yhden euron siirtämistä ja odottelet mitä tapahtuu ennen kuin siirrät koko summaa.

  PÄIVITYS: Nykyään tällainen siirto onnistuu ainakin Instant Top Up vaihtoehdolla.

 67. Olen maksanut onnistuneesti kaikenlaista Paypalin kautta. Nyt on tilinumeroni vaihtunut. Miten saan vaihdettua Paypalissa vanhan tilinumeroni uuteen?

  MaksuKamu: Wallet -> Link a bank account. Poista samalla vanha tili (Remove Bank).

 68. Apua! mitä tehdä kun lähetin rahaa paypaliin omalta tililtäni ja paypal-tili on äitini nimissä.. rahat lähtivät tililtäni mutta eivät ole menneet paypal-tilille

  MaksuKamu: Rahat palautunevat pankkitilillesi kuukauden kuluessa.

 69. Miten saan kortilta siirrettyä rahaa paypal tilille? Ei ole netti pankki tunnuksia niin en saa siirrettyä rahaa

 70. Moi! Olen ensikertalainen Paypalin käyttäjä ja olen nyt saanut siellä olevalleni tilille onnistuneesti siirrettyä rahaa Tapiola pankissa olevaltani pankkitililtä. Nyt kun pitäisi maksaa (lentoni) , sivusto kuitenkaan ei hyväksy Paypal maksuani enkä tiedä miksi. Se päästää kaikkien muiden vaiheiden läpi viimeiseen ns.tarkastusvaiheeseen saakka missä ilmoittaa vian olevan joko sivuston teknisessä ongelmassa tai, että minun pitääkin maksaa luottokortilla. Jos kerran rahat ovat Paypal-tilillä, miksi enää pitäisi vaihtaa luottokorttimaksuvaihtoehtoon? :(

 71. Voiko ulkomailta lähettää rahaa minun PayPal tililleni,ja jos voi niin mitkä tiedot tilistäni minun pitää antaa rahan lähettäjälle?

  MaksuKamu: Voi jos lähettäjällä on myös Paypal-tili. Rahat tulevat perille pelkän Paypaliin liittämäsi sähköpostiosoitteen perusteella.

 72. olen tekemässä kauppaa koiran pennusta, ja ostaja on lähettänyt rahat+ylimääräiset 630e . mutta rahat eivät kuulemma näy paypal tililläni ennen kuin olen maksanut 630e jollekkin kuljetus firman tilille. onko tämä normaalia vai huijaus yritys. en ole käyttäny paypalia joten kaäytännöt ovat uusia minulle.

  MaksuKamu: Aika selvältä huijaukselta kuulostaa.

 73. onko kokemuksia kuinka kauan menee paypal rahansiirossa kun on valinnut vaihtoehdon instantly; eikö sen pitäisi olla välittömästi?

 74. Kun siirtää omalta suomalaiselta tililtä rahaa omalle paypal tilille pitääkö maksu tehdä tilinsiirtona ulkomaille vai ihan normaalina tilinsiirtona?

 75. Onko mahdollista siirtää PayPal-tililtä toisen henkilön MasterCard-kortille rahaa? Jos on, niin miten?
  Kiitos!

  MaksuKamu: Ei ole mahdollista.

 76. mulla oli kans ongelma ebayssa maksaessa kun tuli vaihtoehdoksi pay pal maksaminen niin luki vain että top up your account, en ymmärtänyt mikä oli vikana koska tililläni oli tarvittava euromääräinen summa tuotteen maksamiseen. Koska kuitenkin kysessä oli myytävässä tuotteessa britsh poun maksu niin vaihdoin pay pal tilissäni primary valuutaks punnat jonka jälkeen maksukin onnistui…aika outoa…

 77. Kokeillin eka kerta tota Paypaalin Instant Top-up toimintoo eli rahat nopeasti tilille
  Oli pientä vaikeuksia saada maksusta tulevat asiat oikeisiin paikkoihin omas verkkomaksussa,kun ovat erinlaiset ku käyttää toimintoo ”Top Up Account”

  Summa oli pieni joten ei hätää jos jotain häikkää tulee,mut ootellaan…

  Eli onko tohon mitään Suomenkielistä ohjetta mikä kohta tulee mihkä?

 78. Siirsin pay pal tilille kokeeksi yhden euron. Kävin tänään katsomassa tiliä ja se oli mennyt pay pal tilille. Puolen tunnin päästä tarkistin tilini ja euro oli hävinnyt. Mistä johtuu?

 79. Ei tuohon TopUp -toimintoonkaan voi täysin luottaa. Tein ensin kokeilusiirron ja rahat siirtyivät parissa päivässä. Kokemuksesta rohkaistuneena siirsin lisää rahaa ja nyt on viikkokausia selvitelty missä ne rahat ovat. Tilipankista kaikki on lähtenyt normaalisti oikeilla tiedoilla, mutta PayPalissa eivät osaa sanoa missä varat piileskelevät. Suosittelen käyttämään harkintaa ja olemaan varovainen PayPalin käyttämisessä.

 80. Jos olen aiemmin lisännyt kortin tiedot Paypaliin ja poistanut ne sieltä, niin täytyykö uudelleen lisätessä varmentaa se vai onko se varmennettuna jo siitä viime kerrasta vaik tiedot on poistettu?

 81. Täytynee nyt kysästä täältä että mikä oikein mättää. Lisäsin Nordean verkkopaniksa ”Top Up” toiminnolla Paypal tilille rahaa ja se siirtyi sinne ihan normaalisti muutamassa päivässä. Olin tekemässä Ebayssä ostoksia, jotka lisäsin koriin ihan normaalisti ja sieltä yritin sitten maksaa. En koskaan päässy siihen vaiheeseen missä pitäis maksaa. Painoin kassalla lopulta sitä ”Continue”, josta piti päästä Paypal tilille maksamaan, mutta se herjasi koko ajan virhettä ja et Paypal on kirjannu mut ulos (tai jotain, vaikken ollu edes siellä sisällä) enkä päässy siitä enää mihinkään. Yritin monet kerrat, mut herjas aina samaa enkä päässy siis ollenkaan siihen mistä se maksu lopulta tapahtuu.

  En saanu siis maksettua tuotteita, joten jouduin tyhjentämään Ebayn ostoskorin ja jättämään tilaukset tekemättä.

  Pystyykö jostain näkemään, et olenko vuosia sitten rekisteröitymisvaiheessa valinnut maksuvaihtoehdoksi kumman tavan maksaa (vai onko sillä käytännössä merkitystä, jos olen valinnut kortilla maksamisen, niin voinko silti käyttää ”top up” valintaa)?

 82. Avasin Paypal-tilin ja siirsin sinne pankkitilitäni dollareina rahaa tulevaa laskua vasten. Jälkeenpäin huomasin , että pankkisiirto pitäisi suorittaa euroina. Tililtä lähti ok määrä euroja. Tuleeko dollari-siirto näkymään paypal tililläni? .. 3 pankkipäivää on kulunut.

 83. Jos aion käyttää vain top up -ominaisuutta (eli en liitä korttia paypaliin) onko välttämätöntä olla nordean, sampon tai OP:n tili? Enkö voi siirtää esim. SP:n tililtäni PayPal-tilille rahaa yllä olevien ohjeiden mukaisesti?

 84. Hei. Nyt tartteisin ohjeita/neuvoja, kun en oikein luota myyjänä, että saan rahat itselleni. En ole vielä rekisteröitynyt PP:iin. Olen myymässä moottoripyörää suomalaisilla myyntisivustoilla. Nyt yksi ostajaehdokas tuli jostain ulkomailta ja haluaisi ostaa mp:ni ja maksaa tämän PP:n kautta. Pystynkö luottamaan sivustoon ja tarvitseeko minun tehdä muuta kuin kirjautua sp-osoitteellani sivustolle ilman, että annan paljon tietoja itsestäni? ja onko tässä mitään vaaraa minulle? Että siis moto menisi oikeaan paikkaan ja että saisin rahani? Ostaja ei ole kertonut, kuka hakisi tai minne toimittaisin moton. Sanoi vain, että hänellä yhteyksiä johonkin firmaan ja ihmisiin, jotka hoitavat paperiasiat hänen puolesta täällä Suomessa. ja eikös tollaisessa kaupanteossa tule jo tullauskin kyseeseen ja mitä kaikkea lie. Help….

  MaksuKamu: Lähes samaa asiaa on kysytty täällä jo kymmeniä kertoja mutta vielä kerran vastaus… Kannattaa nyt ensin vaikka miettiä miksi joku ulkomaalainen haluaisi ostaa suomesta moottoripyörän tai minkään muunkaan kulkuneuvon/tavaran? Täällä varmaan euroopan korkeimmat hinnat (tuotekohtaista tietenkin mutta noin yleensä). Vaatiiko ostaja jostain syystä jotain tiettyä hänelle sopivaa maksutapaa (tässä tapauksessa Paypal)? Suostuuko hän esimerkiksi tilisiirtoon ennen tavaran luovutusta jolloin huijausmahdollisuus on suunnilleen 0?

  Sinun tapauksessasi ja muissakin saamissani samantyyppisissä kysymyksissä on usein (ei tietenkään aina) kysymys puhtaasta huijauksesta. Ostaja maksaa tuotteen Paypal:lla, vastaanottaa tuotteen ja tämän jälkeen riitauttaa kaupan Paypal:n kautta. Näissä tapauksissa ostaja saa lähes aina rahansa takaisin ja sinulla on hyvin pienet mahdollisuudet saada tavarasi takaisin.

  Paypal on 100% luotettava, ihmiset valitettavasti eivät ole. Varsinkin kun ulkomaille myymisestä ei ole kokemusta ja aloitteen tekevä osapuoli on ostaja niin olisin erittäin varovainen. Jos nyt kuitenkin haluat Paypal-maksun vastaanottaa niin sivultamme löytyy tähän kattavat ohjeet, en niitä rupea tässä toistamaan.

 85. Hei! Menin naimisiin ja sukunimeni vaihtui. Onko luotettavaa lähettää kopio passista että saan vaihdettua sukunimeni paypal-tiliin..?

  MaksuKamu: Jos asia huolettaa niin muistaakseni passista sai sutata kaikki kriittiset tiedot eli jättää vaan vaikka nimen, syntymäajan ja kuvan näkyviin niin kelpaa silti.

 86. Ottaako paypal mitään välitysmaksua top up account maksua käytettäessä?
  Jos siirrän tällä paypalille rahaa niin voinko siirtää muille käyttäjille rahaa eteenpäin pienemmillä välitysmaksuilla?

  MaksuKamu: Ei ota mutta valuutan muutoskurssi (jos sellaisen joudut tekemään) ei ole aivan yhtä hyvä kuin todellinen vaihtokurssi. Rahan lähetys toiselle ei maksa lähettäjälle mitään.

 87. Eikö Paypal vai toimi Aktian kautta?

  MaksuKamu: AInakaan pari vuotta sitten ei toiminut mutta kannattaa sitä kokeilla jos ei muuta korttia ole käytettävissä.

 88. Mulla lukee vain

  Beneficiary name BofA re:
  Bank Skandinaviska Enskilda Banken (SEB), Helsinki
  Tilinumeron rakenne
  Transfer ID

  onko siis tuo tilinumeron rakenne se tilinumero?

  MaksuKamu: On.

 89. kuinka kauan mahtaa mennä kun rahat näkyvät ihan normaalilla pankkisiirrolla paypalilla? siirsin handelsbankenista torstaina ja ei ollut mahdollista laittaa sitä viitekoodia omalle paikalleen niin laitoin viestikenttään.

  MaksuKamu: Yleensä se kestää 3 arkipäivää mutta voi mennä 4-5 arkipäivääkin.

 90. Kun yritän maksaa tuotteita; tulee valita näistä toinen:

  ~Link a new debit or credit card
  /Pay instantly

  ~Top up your PayPal account (not instant)
  /Pay in 1-2 business days

  Ylemmässä vaihtoehdossa täytyy kirjata kortin tiedot ym.
  mutta vastaukseksi saan tämän:

  ”This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer’s customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.”

  MITÄ TEEN ???

  MaksuKamu: Onko kortin nettimaksuominaisuus kytketty päälle nettipankista? Onko kyseessä sellaisen pankin kortti joka ylipäätään salliin netissä maksamisen? Onko kortti voimassa? Voi olla moniakin syitä siis…

 91. olen laitannut paypal tilille raha noin 150€ minun osuuspankista, mutta kun haluaisin sirtää rahaa osuuspankista paypaltilille, unohdin kirjoittaa viite kohdassa paypal tilini oleva viite numeroa.
  mitä nyt pitä tehdä kun rahat meni tililtä ja ei näytä minun paypal tilillä?

  MaksuKamu: Rahojen pitäisi palautua itsestään jos tiedot olivat väärin mutta siinä voi mennä kauankin (jopa kuukausi). Ensikerralla laita se Paypal-viitenumero pankissa viestikenttään.

 92. Näin saa rahat paypalilta omalle tilille IBANista FI ja 2 ensimmäistä numeroa veks(jäljelle jää 14 numeroa), tili ”Checkings ” , pankin nimeksi Nordea (tai mitä pankkia nyt käytätkin)

  Thank you for contacting PayPal regarding how to add a Finnish bank
  account to your PayPal account in order to withdraw funds. I am very
  pleased to take this opportunity to assist you today.
  I have carefully reviewed your email and please be
  advised that in order to add your bank account number you will need to
  enter only last 14 digits of your IBAN number,
  In Finland IBAN number is 18 characters, however two first letters
  (FI) and following two first digits are constant. That means that for
  every Finnish bank account first 4 characters are exactly the same.
  For that reason we only ask to enter last 14 digits of your IBAN
  number when adding your bank account.

 93. Miten voi siirtää Nordeasta Paypal:iin rahaa kun siinä ei ole mahdollisuutta laittaa kortiksi Nordeaa vain Visa, MasterCard, American Express ja Discover?

  MaksuKamu: Jos sulla on Nordean Visa Electron tai Visa niin valitse Paypalista Visa. Jos sulla on Nordean MasterCard niin valitse MasterCard.

 94. Mistä saan selville PayPal salasanani jonka olen unohtanut?
  Kiitos!

  MaksuKamu: Log in -> Problem with login? -> I’ve forgotten my password

 95. Saisko käyttöehdot ”Agree and Create Account” suåmexi?

  MaksuKamu: Ei, muutakuin Google Translatella esimerkiksi.

 96. Kiitos ohjeista, täysin ummikkona Googlen kääntä apuna ja loppu vaiheessa tenavat, onnistuin tekemään tilin ja laittamaan sinne jopa rahaa?? Meinaan ainakin hyväksyi senttini sinne :D

  Alkuviikosta varmaan pitää käydä katsomassa onnistuinko, vai menikö harjoittelun piikkiin?

  Joka tapauksessa kiitos sinulle ohjeista, nämä on hyvät.

 97. MaksuKamu: Kun siirryt Paypal-sivulle maksaaksesi ostoksen niin luottokorttitietojen yläpuolella on linkki “Already have a Paypal account?” josta voit kirjautua tilillesi ja maksaa siellä jo olevilla varoilla

  Olet vastannut aiemmin näin..
  Minulle ei kyseistä linkkiä tule ja vaatii vain korttien numeroita…
  Mitä pitää tehdä onko joki muuttunut?

  MaksuKamu: Voi olla että kyseinen kauppa käyttää Paypalia vain korttimaksujen välittämiseen eikä hyväksi maksuja itse Paypal-tililtä. Tämä on mahdollista mutta todella harvinaista.

 98. Kiitos paljon ohjeen tekijälle. Itellä vähän ongelmia uuden kortin lisäämisessä. Menin laittamaan vahvistuskoodin 3 kertaa väärin ja hävisi koko kortti sieltä; ”Disabled” Edellinen kortti meni laakista oikein, nyt sössin jotakin. Saa nähdä vastaako ne sieltä mitään. Siirsin sitten ohjeesi mukaisesti rahaa paypal-tilille että sais tehtyä edes jotakin ostoksia. Kiitos paljon, parin päivän päästä näkynee onnistuiko siirto mutta eiköhän se onnistunut :)

 99. Mihin PayPal- järjestelmää tarvitaan? Omituinen keksintö.
  Valitettavasti huutamani tuote jää nyt saamatta ja myyjä ilman rahojaan kun myyjä ei ilmeisesti kelpuuta muuta maksutapaa.
  Kun Visa ei kelpaa ja jos ei IBAN-tilinumeroa tule jäi homma tähän.
  Sorry.

 100. Sain siirrettyä rahaa PayPal tililleni mutta, kun teen ostokseni ja laitan tunnukseni maksamiseksi ”Chek out whit PayPal.” Ja kirjaudun sisään siinä lukee ”To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account.” Eihän siinä pitäisi tarvita korttia jos on siirtänyt rahat tililtä?

  MaksuKamu: Voi olla että kyseinen kauppa käyttää Paypalia vain korttimaksujen välittämiseen eikä hyväksi maksuja itse Paypal-tililtä. Tämä on mahdollista mutta todella harvinaista. Muita syitä on näillä tiedoilla paha lähteä arvailemaan.

 101. Voiko paypal accounttiin laittaa rahaa ilman että käyttää verkkopankkia? olisi aika tyhmää että paypalilla voi maksaa verkkokaupoissa ilman että pitää mennä verkkopankkiin, mutta sinne ei voi lisätä rahaa ilman verkkopankkia?

  MaksuKamu: Siis tarkoitat että kävisit konttorissa siirtämässä rahat? Kyllä se onnistuu mutta taitaa maksaa aika paljon nykyään (pankin palvelumaksu siis).

 102. Miten liitän second life ( http://www.secondlife.com) tililleni paypalin? Hommasin toisen tilin säästöpankista. Eikö sitä voikaan käyttää siinä koska ylhäällä ei ole mainintaa siitä?
  Tiliä avatessani kerroin että tarkoitus käyttää paypal tilinä ja he avasivat sen mulle.
  Mulla ei ole mitään kortteja,, vain tuo tili. pitääkö tililtä olla tullut ensin sinne paypaliin varoja jotta linkki niiden välillä syntyy?

 103. Mitenkähän onnistuu Tapiola-pankin tililtä maksu paypal-tilille? Aiemmin on onnistunut, mutta nyt herjaa, että viitenumero on annettava.
  Syötin viestikentään sen siirtotunnisteen, niinkuin pitääkin.
  Kysyin asiaa tapiola-pankista, niin vastaukseksi tuli: ”voit kysyä kyseiseltä palveluntarjoajalta”
  Osaako joku neuvoa?

 104. Tein kaiken ohjeen mukaan, mutta yrittäessäni maksaa Nordeasta tulee ilmoitus ”tarkista saajan tilinumero”. Missä menen vikaan?

 105. Mulla on paypal tili Englanniksi mutta haluaisin sen Suomeksi, jotta käyttö olisi helpompaa eli miten homma onnistuu?

  MaksuKamu: Ei ole mahdollista. Käyttöliittymän käännös on vain muutamalle suurimmalle kielelle eikä Suomi ole niissä mukana. Siksi tämä suomenkielinen opas-sivu on juurikin tehty.

 106. Moi! Yritin ostaa eBaysta tuotetta Top Up-maksutavalla, mutta siinä kohtaa kun pitää valita että maksaako kortilla vai top upilla, aukee vaan tällanen sivu:
  http://aijaa.com/DqOkwm

  Ja ku oon valinnu Top Upin, nii siitä ei pääse minnekään :l Tyrkyttää vaan noita tilinumeroita, joilla raha siirretän OMALLE paypal-tililleen, johon oon jo siirtäny rahaa.

  MaksuKamu: Mielestäni tuossa sanotaan että Paypal-tililläsi ei olisi vielä käytettävissä tarvittavaa summaa.

 107. Yritin siirtää Nordean tilitä Paypal-tilille alkusumman. Käskee aina vaan tarkistaa viitteen,vaikka olen sen kopioinut oikein.
  En siis pääse eteenpäin. Mitä teen?

  MaksuKamu: Laita Paypal:n ”viitenumero” maksun viestikenttään ja jätä viite tyhjäksi.

 108. Varainsiirron kanssa ongelmaa. Paypalin ilmoittama viite Transfer ID ei kelpaa paikalliselle pankille(Nordea). Liekö viitteessä olevilla kirjaimilla jotain osuutta asiaan?
  Tuo Paypalin tilinumero (33010019005099) kelvannee ilman nykyisiä IBAN-pidennyksiä?

  MaksuKamu: Laita se viite verkkopankissa viesti-kenttään.

 109. Piti alkaa käyttää tuota top up:ia, mutta tuli ongelma, kun PayPalissa pitäisi olla sama nimi kuin tilillä, jolta siirretään. Rekisteröidyin PayPaliin ainoastaan ensimmäisellä etunimellä ja sukunimellä tyyliin ”Matti Meikäläinen”, mutta pankkitilin nimi on ”Meikäläinen Matti Esko”, eli molemmat etunimet. PayPalissa nimen vaihtaminen vaatisi kaikenlaisten henkilötodistusten jne. lähettämistä sinne, enkä jaksaisi ruveta siihenkään. Meneekö maksut perille, vaikka toista etunimeä ei olekaan laittanut?

  MaksuKamu: Ei tuolla varmaan ole merkitystä kun kerran oikeasti sama henkilö on kyseessä.

 110. Miten summan saa kasvatettua, kun haluaa siirtää isomman summan Paypal tililtä omalle tilille ?

  MaksuKamu: Siirtorajoja sai muistaakseni nostettu liittämällä Paypal-tiliin pankkitilin numeron, maksukortin tiedot ja lähettämällä Paypal:lle kuvan henkilökortista.

 111. Miksi ohjeissa sanotaan näin ”Päästyäsi Paypal tilillesi etsi “Confirm email address”-linkki sivun oikeassa laidassa olevalta “To do”-listalta ja paina sitä. Tämä lähettää sähköpostiisi viestin jossa on linkki jota painamalla tilisi aktivoituu. Painettuasi sähköpostiin tullutta linkkiä, sinulta kysytään tilisi salasanaa ja tämän jälkeen vielä turvakysymyksiä salasanan unohtumisen varalle” mutta ohjeissa myös sanotaan että paypal ei sinulta salasanaasi kysy koskaan?

  MaksuKamu: Niin se linkki siis vie sinut viralliseen Paypal-sisäänkirjautumiseen jossa salasanaa kysytään. Sähköpostitse sinua ei koskaan pyydetä salasanaa lähettämään.

 112. En saa Paypal Top uppia toimimaan. Kun yritän maksaa tilausta, niin herjaa ”Check out later when the money is in your PayPal account”. Rahat on kyllä siirretty Paypal tilille ja sain siitä sähköpostiin vahvistuksen. Missä mättää?

  MaksuKamu: Jos tarvittava summa on tosiaan jo Paypal-tilillä niin pakko myöntää että en tiedä mikä tässä on vikana. Varmaankin teit Paypal-tiliä avatessa sen varmistusvaiheen (sähköpostilinkki) onnistuneesti? Omalla Paypal-tilillä ei näy mitään varoituksia että sen käyttö olisi rajoitettu?

 113. Vinkkinä niille, jotka haluavat siirtää rahaa PayPal-tililtä Osuuspankin pankkitilille :

  Pankin nimenä Pohjola Bank Plc,
  pankkitilin tyyppinä Checkings (maksutili),
  ja tilinumerona IBAN-numeroilman FIxx alkukohtaa, eli neljää ensimmäistä numeroa.

  Loppujen lopuksi yritin kolme kertaa eri tiedoilla, odottelin yhteensä noin kuukauden verran ennen kuin sain mitään tilille ja sain kuuden euron palautusmaksut epäonnistuneista tilisiirroista, ennen kuin mitään tipahti tilille.

  MaksuKamu: Tämä päivitetty nyt myös ohjeesen. Kiitos korjauksesta.

 114. Laitoin PayPaliin rahaa Top Up Account toiminnolla.

  Kuinka voin maksaa eBay ostokseni kun maksuvaihtoehtoina avautuu vain luotto-tai pankkikortti maksutapa. Haluaisin siis maksaa tilaamani tavaran PayPal tililläni olevalla rahalla, kuinka menetellä ??

  Kiitos neuvoista.

  MaksuKamu: Kun siirryt Paypal-sivulle maksaaksesi ostoksen niin luottokorttitietojen yläpuolella on linkki “Already have a Paypal account?” josta voit kirjautua tilillesi ja maksaa siellä jo olevilla varoilla.

 115. Milloinkas näihin PayPal -ohjeisiin on tulossa päivitystä?
  Esim. tilinumeron asettamisesta ( ei väliviivoja, ei IBAN -muodossa )
  Lisäksi tuosta paypalin ottamasta palkkiosta valuuttojen välillä.
  Ei ainakaan näiden sivujen ohjeiden mukaan pääse vaihtaamaan asetusta niin, että pankki tekee tuon valuutanvaihdon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *