Tilaa netistä tavarat ilmaiseksi

Kaikenlaisten kyselyiden ja tutkimusten täyttämisen ja Pointshopin lisäksi ilmaista tavaraa voi myös tilata suoraan nettikaupoista. Netistä ilmaiseksi saatavat tuotteet ovat yleensä ilmaisnäytteitä mutta jos tiedät oikean paikan ja pari salaista kikkaa niin voit päästä valitsemaan haluamasi tuotteet myös kaupan valikoimista. Lisään tälle sivulle aina uudet ilmaiset tuotteet joita netistä voi lunastaa. Sivulle pääsemiseen on muutamia ehtoja: tuotteiden tilaaminen ei sido sinua jatkotilauksiin, muihin lisämaksuihin tai pakota kestotilauksen hankalaan peruutukseen. Listattavat tuotteet eivät myöskään ole turhaa romua jolla ei ole mitään rahallista arvoa. Alla tämän hetken parhaat vinkit.

Luontaistuotteiden ilmaisnäytteet ja tuotteet

iHerb on jo sivullamme esitelty edullinen Amerikkalainen luontaistuotekauppa. Harva kuitenkaan tietää tätä kikkaa jolla saat osan ostoksistasi ilmaiseksi ja vielä yhden ilmaisen – arvokkaankin – näytetuotteen täysin ilmaiseksi. Kun tilaat pelkät ilmaistuotteet niin et maksa edes postikuluja! Ilmaiset tuotteet voivat olla esimerkiksi vitamiineja useaksi kuukaudeksi, hammastahnaa, juomajauheita, teetä, energiakapseleita tai terveyteen liittyviä kirjoja. Tällä hetkellä tuotteita on yli 50 erilaista. Ilmaiset tavarat näet kaupan ylälaidassa olevasta ”Free” linkistä, tästä pääset iHerb verkkokauppaan tutustumaan tarjontaa.

Valitsemastasi tuotteesta ei peritä mitään maksua mutta postikuluja lisätään 4 dollaria. Mutta eihän tuotteet silloin ole ilmaisia? Salaisuus on käyttää iHerb alennuskoodia jonka annan sinulle kohta. Tällä alennuskoodilla saat ensimmäisestä tilauksestasi viiden ($5) dollarin alennuksen. Eli käytännössä saat maksettua sillä postikulut ja sinulle jää vielä 1 dollari käyttörahaa. Tällä yhdellä dollarilla saat vielä lisää tuotteita ilmaiseksi sillä osa kaupan tuotteista maksaa alle dollarin. Nämä tavarat löydät parhaiten kun menet haluamaasi tuotekategoriaan ja valitset tiputusvalikosta järjestykseksi ”Lowest price” eli edullisimmat tuotteet ensimmäiseksi.

Kun olet valinnut haluamasi ilmaisnäytteet, lisätavarat ja mahdollisesti muita luontaistuotteita joista olet valmis maksamaan itse niin siirry ostoskoriin. Älä kuitenkaan osta tuotteita yli 80 dollarin arvosta tai 1360 gramman painosta, näissä tapauksissa postikulut kasvavat. Sivun alalaidasta löydät kohdan ”New Customers: If you have a Referral Email or Coupon Code, enter it here” Syötä tähän koodi LEK166 ja paina ”update”. Nyt alennuksesi on voimassa. Jos käytit jotain tällä sivulla olevista linkeistä niin alennuksen pitäisi olla automaattisesti syötettynä. Tällöin näet koodin jo valmiina yllä mainitussa kohdassa. Valitse seuraavaksi maaksi Suomi ja kirjoita postinumerosi. Nyt saat esille postitusvaihtoehdot. Valitse 4 dollarin Airmail vaihtoehto. Nyt voit suorittaa tilauksen loppuun ja saat ilmaistuotteet kotiisi n. 1-2 viikossa. Jos pidit tuotteista ja haluat niitä lisää, ei hätää! iHerb on normaalihinnoillakin netin edullisimpia luontaistuotekauppoja. Yksityiskohtaisemman iHerb tilaus ohjeen näet tästä.

Yksi kommentti

  1. Moi! En tiedä olenko vaan niin tyhmä etten ymmärtänyt ohjetta koskien iherb ilmaistuotteita, mutta tuo airmail näyttää kyllä mulle että postikulut olisi 6 euroa ja alennus 5 euroa, joten siis joutuisi maksamaan 1 euron postikuluja. Ei sekään kallista ole mutta ajattelin tarkistaa asian.

    MaksuKamu: Postikulu nousi tosiaan jossain vaiheessa kuuteen dollariin mutta nyt se on taas 4 dollaria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *