Pikalainaa nopeasti netistä

Ennen pikalainoihin turvautumista kannattaa kysyä omasta pankista lainatarjousta. Pankeilla on usein paljon paremmat korko- ja takaisinmaksuehdot kuin netissä toimivilla palveluilla. Kaikista pankeista et tosin saa kovin pieniä lainoja kerrallaan ja vaatimukset ovat usein korkeammat kuin pikalainapalveluilla. Jos et pankkiin halua lähteä niin kannattaa myös käydä hienovaraisesti kaikki sukulaiset ja ystävät läpi vaikka se tuntuisi kuinka kiusalliselta. Sukulaisesi tuskin kehtaavat pyytää kovinkaan isoja korkoja lainastasi.

Viimeisenä vaihtoehtona tai kun rahaa on saatava todella pikaisesti on vielä yksi oljenkorsi. Netissä on pikalainapalveluita joista voit ottaa lainan todella nopeasti ja saada sen pankkitilillesi jopa välittömästi. Lainaamisen ehdoton huono puoli on on sen korkeat kustannukset. Voit joutua maksamaan korkoa kymmenistä prosenteista aina satoihin prosentteihin asti.

Pikalainavertailu

MaksuKamun pikalainavertailusta löydät lähes kaikki Suomenkieliset pikalainapalvelut. Aloita valitsemalla tarvitsemasi lainasumma ja ilmoita halutessasi myös ikäsi jolloin sinulle turhat vaihtoehdot jätetään näyttämättä. Listan voit järjestää sen mukaan minkä palvelun useimmat ovat valinneet (Suosituimmat) tai edullisimman koron perusteella. Vertailemalla pikalainojen kuluja ennen hakemista säästät helposti suuria summia rahaa!

Hyvä muistaa pikalainaa hakiessa

Pikalainaa voit hakea nettihakemuksella tai tekstiviestillä. Lainapalveluilla on yleensä hyvin tiukat ehdot lainan myöntämiselle. Sinun tulee esimerkiksi täyttää lainanantajan vaatima ikäraja, sinun pitää olla Suomen kansalainen ja asua vakituisesti Suomessa, sinulla tulee olla pankkitili ja mahdollisesti myös puhelinliittymä omalla nimelläsi. Kaikki pikalainapalvelut tarkistavat luottotietosi ja niissä ei saa olla maksuhäiriöitä jotta saisit lainan.

Lainattavat summat voivat olla muutamista euroista aina kymmeniin tuhansiin euroihin. Toisin kuin pankkilainoissa, et tarvitse pikalainaan takaajia tai vakuuksia. Lainaaminen netistä voi kuulostaa riskialttiilta mutta kun valitset huolella luotettavan lainapalvelun niin ongelmia ei pitäisi tulla.

Mistä tunnistaa luotettavan ja nopean lainapalvelun?

Luotettavan lainapalvelun tunnistaminen netissä voi olla hankalaa. Ensimmäisenä on hyvä tarkistaa löytyykö lainapalvelun sivustolta täydelliset yhteystiedot puhelinnumeroineen ja osoitteineen. Tarkista samalla löytyykö yksityiskohtaisia lainaehtoja sekä hinnastoa ja lue ne läpi.

Yksi hyvä merkki luotettavasta pikalainasta on myös lainanantajan yrityshistoria. Jos yritys on toiminut alalla pitkään, tämä kertoo että ainakaan kovin räikeitä rikkomuksia sen historiasta ei varmasti löydy. Yrityksen tiedot voit hakea sen nimellä tai y-tunnuksella YTJ:n yrityshausta.

Kun lainan saamisella on erityinen kiire niin tarkista vielä lainapalvelun aukioloajat ja hakemusten käsittelyajat (saattaa poiketa aukioloajasta). Ensimmäisellä hakukerralla prosessissa saattaa kestää hieman kauemmin mutta jatkossa lisänostot samasta palvelusta tapahtuvat yleensä välittömästi.

Jos ajaudut ongelmiin lainan maksun kanssa niin apua tarjoaa kuntasi talous- ja velkaneuvonta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *