Ilmaiset nettikilpailut ja arvonnat

Netti on pullollaan kilpailuja ja arvontoja joihin voit osallistua ilmaiseksi. Kilpailuihin osallistuminen edellyttää vain kaavakkeen täyttöä joka tapahtuu nopeasti netissä. Kilpailuihin osallistuminen on mukavaa ajanvietettä ja kun voitto osuu omalle kohdalle, onnistumisen tunne on mahtava. Jos osallistumislomakkeiden täyttö tuntuu liian työläältä niin tähänkin löytyy apukeino. On olemassa ohjelmia ja selaimen lisäosia jotka hoitavat nettikilpailujen kaavakkeiden täytön puolestasi. Syötät ohjelmaan tietosi vain kerran ja tämän jälkeen täyttö on automaattista kaikissa kilpailuissa. Etsi Googlella esimerkiksi ”autofill forms” ja löydät useita työkaluja tähän tarkoitukseen.

Palkinnot voi joko pitää itse tai myydä esimerkiksi osto- ja myynti palstalla tai huutokaupassa. Ei siis ole väliä onko palkinto tavara vai rahaa, voit muuttaa sen joka tapauksessa rahaksi. Jos nettiarvonnan palkinto on jotain pientä arvotonta tiplehööriä niin voittomahdolisuutesi ovat mahdollisesti paremmat mutta näihin ei välttämättä kannata tuhlata aikaansa jos palkinto on kuitenkin arvoton. Etsi siis ensin hyvät palkinnot ja mielellään kilpailuja joissa on lyhyt osallistumisaika.

En aio tässä luetella yksittäisiä kilpailuja koska netissä on jo useita sivustoja jotka näin tekevät. Alla on näistä ehkä parhaat:

  • Tulejavoita.com – Sivusto joka tarjoaa viikottain vaihtuvia kilpailuja. Osallistumiseen riittää että syötät vain sähköpostiosoitteesi

Toinen vastaavanlainen mutta varmempi ilmainen ansaintatapa on kyselyiden täyttely.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *