Myy vanhat tavarasi netissä

Yksi helpoimmista ja ekologisimmista tavoista hankkia shoppailurahaa tai muuten vain lisätuloja on myydä vanhat, tarpeettomiksi jääneet tavarat pois. Jos ajattelet että kukaan ei vanhoja romujasi halua niin et tule uskomaan mitä kaikkea netissä nykyään myydään käytettynä. Jos tavarasi ovat edes siedettävässä kunnossa niin kaikki huonekaluista, vaatteista, elektroniikasta, antiikista, peleistä, koruista, pääsylipuista aina kaikennäköisiin etukuponkeihin menee kaupaksi.

Netin suosituimpiin myyntipalstoihin kuuluu ehdottomasti Tori.fi palvelu. Torilla voit ilmoittaa vanhat tavarasi myyntiin helposti ja vaivatta. Suuren ilmoitusmäärän takia Tori on jakanut myytävän tavaran maanosien mukaan, tavaratyypin mukaan ja osto/myyntiTori.fi osto/myyntipalvelun logo/vaihto ilmoituksiin. Käytännössä tavaran myynti käy niin että ilmoitat mitä haluat myydä ja halutessasi hinnan. Tämän jälkeen sadoista tuhansista ostajista varmasti joku kiinnostuu ja ottaa sinuun yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Tämän jälkeen voitte sopia tavaran maksu- ja toimitustavasta. Tavaran voi toimittaa ostajan asuinpaikasta riippuen postin kautta tai myydä kasvotusten. Tori.fi on nopeasti kasvattanut suosiotaan ja se on tällä hetkellä netin suosituin perinteinen osto- ja myyntipalsta. Torilla tehdään kuukausittain kymmeniä tuhansia kauppoja. Palvelu on täysin ilmainen sekä ilmoittajalle että ostajalle.

Toinen varsin suosittu myyntikanava on nettihuutokauppa Huuto.net. Huuto.net toimii siten että määrität tavaralle lähtöhinnan joka voi olla nollasta eurosta aina haluamaasi maksimihintaan jonka jälkeen palvelun käyttäjät tarjoavat kohteesta haluamansa myyntihinnan ja näin mahdollisesti korottavat sen hintaa.

Jos omistat digikameran niin parannat tavaran myyntimahdollisuuksia huomattavasti. Omien kokemusteni perusteella hyvälaatuinen ja yksityiskohtainen kuva myytävästä tavarasta kertoo enemmän kuin mikään määrä sanoja ja kohteen myyntimahdollisuudet moninkertaistuvat. Muista myös kertoa yksityiskohtaisesti tavaran mahdollisista vioista ja puutteista sillä näiden selvittely jälkikäteen on ikävää.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *