Paypal maksupalvelun tunnus

Paypal tilin avaus -ohje

Paypal-tiliä voi nykyään käyttää maksamiseen vasta kun se on vahvistettu uusien EU-säännösten mukaisesti. Tämä tapahtuu liittämällä Paypal-tiliin luotto- tai Electron kortin tiedot. Seuraamalla tätä ohjetta saat 100% vahvistetun Paypal-tilin jossa ei ole siirtorajoituksia.

 1. Hanki tili Samposta, Nordeasta, Danske Bankista tai Osuuspankista halutessasi Visa Electron -kortilla varustettuna jos et sellaista vielä omista. Nämä pankit toimivat varmuudella Paypalin kanssa. Joissain pankeissa Electron -kortin verkko-ominaisuus pitää aktivoida verkkopankissa jotta maksuja pystyisi netissä suorittamaan, ilman aktivointia kortti ei Paypalin kanssa toimi. Lisätietoa löydät pankkisi nettisivulta. Tämä sama ohje toimii myös luottokortilla.
 2. Avaa tästä Paypal aloitussivu. Paypal sivun osoitteen alku on aina https://www.paypal.com/. Jos se on jotain muuta, olet valesivulla jolla koitetaan saada kalastettua salasanasi.
 3. Varmista että sivu tunnisti että olet suomesta eli sivun alalaidassa pitäisi olla pieni Suomen lippu. Jos ei ole niin klikkaa lippua ja valitse Finland. Paina nyt sivun ylälaidasta ”Sign Up” linkkiä
 4. Valitse tilityypiksi ”Personal” jos olet yksityishenkilö. Yrityksille Paypal tarjoaa Business-tiliä joka mahdollistaa mm. laskujen lähettämisen ja verkkomaksujen vastaanottamisen. Katso tästä lisätietoa Paypal yritystilistä. Klikkaa ”Continue” -nappia. Valitse haluamasi tilityyppi (yleensä Personal)
 5. Nyt voit syöttää tilin perustiedot. Käytä toimivaa, mielellään EI-ilmaissähköpostiosoitetta. Kaikki yhteydenpito ja maksut tapahtuvat tämän sähköpostisoitteen kautta. Salasanan olisi hyvä olla uniikki vain tähän palveluun ja siinä kannattaa käyttää kirjaimia, merkkejä ja numeroita. Jatka ”Next” -painikkeella.Syötä sähköpostiosoite ja salasana
 6. Nyt syötetään tarkemmat henkilötiedot ja hyväksytään käyttöehdot. Katso kuvasta lomakkeen suomennos. Toista osoiteriviä ei ole pakko täyttää. Syötä puhelinnumero ilman ensimmäistä nollaa. Klikkaa lopuksi ”Agree and Continue” -nappia.Syötä tarkemmat tiedot Paypal tiliäsi varten
 7. Seuraavalla sivulla syötetään maksukortin tiedot. Syötä korttisi tiedot kuvan mukaisesti. Card Number kohtaan tulee kortin etupuolella oleva 16-numeroinen luku ilman välejä. Poikkeuksena jos haluat käyttää luottokortin debit puolta niin syötä kortin numeroksi kortin takaa löytyvä numerosarja. Expiration Date kohtaan tulee kortin viimeinen käyttöpäivä joka löytyy myöskin kortista. Card Verification Code (CVC) löytyy kortin takaa, syötä luvun 3 viimeistä numeroa. Paina lopuksi ”Add Card” -nappia.Maksukortin voi halutessaan liittää heti rekisteröityessä
 8. Nyt sinut siirretään juuri luodulle Paypal-tilillesi. Ensimmäisenä tili tulee aktivoida klikkaamalla rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen tulleessa tervetuloviestissä olevaa aktivointilinkkiä (Activate). Aktivoi tili klikkaamalla "Activate" linkkiä sähköpostissasi
 9. Seuraavaksi kannattaa liittää käyttämäsi pankkitili Paypal-tiliin. Pankkitiliä tarvitaan jos joskus haluat siirtää Paypal-tilille kertyneitä varoja pankkitilillesi tai kun haluat siirtää pankkitililtä rahaa Paypal-saldoon (Top Up). Liitä pankkitili Paypal-tilisi etusivulla olevasta ”Link a Bank Account” linkistä. Syötä tilinumero kansainvälisessä muodossa (IBAN), ilman välejä tai väliviivoja. Account owner tekstin alapuolella pitäisi lukea sinun nimesi. Huomaa että pankkitilin omistajan täytyy olla sama (täsmälleen sama nimi) kuin Paypal-tilin omistaja. Muuten siirrot eivät onnistu.Syötä tilinumerosi IBAN-muotoisena
 10. Tilin avaamisen viimeinen vaihe on vahvistaa että olet oikeasti syöttämäsi kortin omistaja. Tämä tapahtuu klikkaamalla omalla Paypal-sivulla ”Wallet” -nappia. Valitse nyt rekisteröinnin yhteydessä syöttämäsi kortti klikkaamalla sitä. Klikkaa ”Confirm card” ja sen jälkeen ”Ok”.
 11. Tililtäsi veloitetaan nyt pieni summa ($1.95, joka palautetaan myöhemmin). Kun rahat siirtyvät tililtäsi (kestään. 3-5 arkipäivää), näet verkkopankista kyseisen tapahtuman tiedoissa nelinumeroisen koodin.
 12. Kun saat yllä mainitun koodin, kirjaudu jälleen Paypal-tilillesi ja klikkaa ”Wallet”. Valitse kortti jota olet varmentamassa. Syötä nelinumeroinen koodi sille varattuun kohtaan ja paina ”Confirm”.
 13. Valmista! Kokeile ensin ostoksia pienemmillä summilla ja tee isompia hankintoja vasta kun käyttö alkaa sujua ja olet tehnyt muutamia onnistuneita kauppoja. Lue vielä Paypal Suomi -vinkkejä sivu ennen kuin alat tekemään kauppoja.

Hyvä tietää Paypal-tilistä

Paypal tilille ei välttämättä tarvitse erikseen siirtää rahaa. Kun maksat ostoksia, maksu otetaan ensisijaisesti Paypal-tilisi saldosta. Kun saldo on nolla tai ei riitä kattamaan koko ostosta, summa tai sen loppuosa veloitetaan Paypal-tiliin liittämältäsi kortilta. Jos jostain syystä kuitenkin haluat lisätä Paypal saldoosi rahaa niin se onnistuu Paypal Top Up ohjetta seuraamalla.

Kun alat käyttää tiliä aktiivisesti, Paypal saattaa jossain vaiheessa pyytää sinua vahvistamaan henkilötietosi uudelleen. Tämä tapahtuu kun tilin kautta on liikkunut 2500 euroa kalenterivuoden aikana. Tällä kertaa vahvistus tapahtuu lähettämällä kuva esimerkiksi passista tai ajokortista sekä jostain virallisesta laskusta jossa näkyy osoitteesi. Voit halutessasi sutata kuvankäsittelyohjelmalla HETU:n loppuosan. Dokumentit voi lähettää sähköisesti omalta Paypal-sivulta löytyvän ”Resolve a problem in our Resolution Center” linkin kautta.

Kannattaa lukea vielä Paypal:n sivulta tarkempia käyttö- ja turvallisuusohjeita. Itse maksaminen on erittäin helppoa. Yleensä myyjä lähettää sinulle sähköpostilla laskun jonka kautta maksu onnistuu. eBaystä ostettaessa maksu onnistuu huudon päätyttyä myös suoraan kohteessa olevaa linkkiä seuraamalla.

 

72 Kommenttia

 1. Moi

  Olen ajatellut luoda Paypal tilin (en ole koskaan aikaisemmin luonut kyseistä tiliä). Ohjeista ei vain selvinnyt sitä, että onko pakko olla luottokortti tai Visa Electron. Minulla on ainoastaan Osuuspankin Visa Debit kortti. Eli ei ole mitään minkäänlaista luottokorttia tai Visa Electronia.
  Joten Paypal tiliä luoda jos on vain Visa Debit pankkikortti?

 2. Onko asia oikein kun maksua tulee kahteen kertaa ensiksi kun saan koodi numeron1,50 ja PP* … ja sittenkun se koodi laitetaan tulee vielä 1,95 ,- ohjeissa en ole huoannut kahta maksua?

 3. Nythän tuo paypal sivusto on myös suomenkielisenä :)

 4. Tuotteen hinta on jeniä tai dollaria, eli miten menee kun tilini on euro.

  MaksuKamu: Tässä tapauksessa maksun yhteydessä tapahtuu automaattinen valuutanvaihdos joko Paypalin tai pankkisi toimesta (riippuen kumman olet asetuksista valinnut)

 5. Olen kytkenyt Visa Electronin PayPal-tiliini. Pystynkö maksamaan Visa Electronilla ostoksia verkossa niin, että maksut lähtevät PayPal-tililtäni?

  MaksuKamu: Tämä ei ole mahdollista. Maksu Paypal-tililtä onnistuu ainoastaan valitsemalla maksutavaksi Paypal.

 6. Siirsin rahat withdrawin kautta pankkini tilille, en omalle tilille, saanko rahani silti itselleni?

  MaksuKamu: Mitä tarkoittaa ”pankkini tilille”? Withdraw ei onnistu muuta kuin omalle pankkitilille.

 7. Hei!
  Nyt jostain syystä valitsin vahingossa yritystiln miten saan sen vaihdettua yksityiseen.

  MaksuKamu: Tietääkseni ei onnistu näin päin mitenkään. Tuhoa tili ja luo uusi.

 8. Hei! Seuraavanlainen taito puuttuu PayPalin käytössäni. Miten saan siirrettyä PayPal-tilitä rahaa omalle tililleni? Vai saanko lainkaan?
  Kiitos tästä sivustosta, on ollut suuri apua PayPal-tiliä käytettäessä, kun ei englanti ole niin hyvin hallussa.

 9. Olen e-bayhin pistämässä rojua kaupan runsaammin. Kertoisitko nyt ihan rautalangasta miten toimia, sillä olen tähän asti pärjännyt kotimaisissa, systeemi ym kaupoissa myyjänä ihan hyvin pankkitilimaksatuksella.
  En nyt yksinkertaisesti ymmärrä tätä Paypalia, mitä kummaa asia edes tarkoittaa yms myyjän näkökulmasta. Voinko, kannattaako, jne alkaa myydä Ebay:ssä, Amazonissa ym ilman Paypalia ja jos ei niin miten helkutissa se oikeasti toimii kauppiaan kannalta.
  Rautalangasta pliis.

 10. Miksi ei onnistu vaihtaa Visa-korttia toiselle sä-po soitteelle ???? Entinen on lopetettu , kuollu ja kuopattu. Uusi on käytössä mutta ohjelma herjaa vain että koita toista luottokorttia !!!!!?????!!!!????

 11. Avasin tilin ja yritin lisätä sinne tilinumeroni, jotta voisin siirtää tulevia maksuja sieltä suoraan omalle tililleni. Paypal ei kuitenkaan hyväksy tilinumeroa. Jätin FI XX pois ja kaikki oli kirjoitettu yhteen. Ja verkkopankista tarkistin, että kortit on hyväksytty nettimaksamiseen. Mitäs siis seuraavaksi pitäisi yrittää tehdä?

  MaksuKamu: Tilinumero syötetään nykyään kokonaisuudessaan eli myös neljä ensimmäistä merkkiä kuuluu laittaa mukaan.

 12. Kun mulla on visa electron niin valitsenko debit vai credit cardin?

  MaksuKamu: Electron on debit-kortti

 13. Hei !

  Maksoin Zalandon tilauksen PayPalilla . En ole koskaan siirtänyt rahaa PayPal-tililleni, vaan rahat siirtyy käyttötililtäni, vai kuinka tää menee… Jouduin palauttamaan tuotteen ja rahat palautetaan PayPal-tililleni. Saanko sirretyä rahat pankkitililleni ? Kuinka ?

 14. Tuli tosiaan luotua toi paypal-tili ebay ostelua varten ja rahaa ois paypal-tilille siirretty noin 50e. Ostelu siirtyy myöhempää ja rahat tarvis takas tililtä. Kun koitan siit ”withdraw funds” kohdasta siirtää niitä rahoja takaisin pankkitilille, tulee tälläne teksti ; ”We are unable to send withdrawals to this bank, please add an account from another bank.” Kortti ois visa electron ja rahat pitäis saada takas sielt

 15. Hei, yritin ostaa ebaylla ja rahat on siirretty aikoja sitten paypal tilille, ja näkyvätkin siellä jo, mutta kun yritän maksaa tulee teksti
  Add cardPayPal Secure
  We’re sorry, your PayPal balance and existing payments methods are insufficient to complete this transaction. Please add a credit card.

  Mitä ihmettä mä nyt teen??

  MaksuKamu: Paypal turvasäädökset ovat muuttuneet siten että kortti on nykyään pakko liittää ennen kuin voi maksaa mitään.

 16. Onnistuuko paysafecardilla varojen lisääminen paypal tilille? ja jos onnistuu niin saako varoja siirrettyä pankkitilille, josta ne voisi sitten automaatista nostaa?

  MaksuKamu: Paysafecardilla maksu Paypalin kautta pitäisi onnistua mutta varoja Paypaliin et voi sillä tai millään muullakaan kortilla siirtää.

 17. Hei. Olen antanut PayPaliin visa elektronini tiedot kaikki miten pitääkin. Nyt mietin, kun olen laittanut Netflixiin maksutavaksi PayPal, että lähteekö se 7,99e nyt osuuspankin tililtäni kun PayPalissa ei itsessään ole senttiäkään tililläni.

  MaksuKamu: Kyllä, maksu menee Paypaliin liitetyn kortin kautta pankkitililtäsi.

 18. Ei vaan onnistu millään kotouttamaan rahoja omalle pankkitilille… Olin jo Nordeaan yhteydessä eikä sielläkään osattu neuvoa… Kun lisään tilin mihin pitäisi rahat siirtää niin herjaa vain että en voi nyt lisätä pankkia. Ärsyttää.

 19. Maksoin lauantaina (13.9.) suoralla korttimaksulla (Visa Electron) kaksi tuotetta, joka vissiin menee kuitenkin myös paypalin kautta, koska kävi sielä sivulla, mutta tililtä rahoja ei ole vielä mennyt. Olenko tehnyt jotain väärin vai kestääkö useampia arkipäiviä?

 20. Hei! Mitä jos on ostanut paypalin kautta sellaisella electronilla , joka ei ole enää käytössä ja saa kyseisestä ostoksesta palautuksen? Tilillä lukee että palautus tehty electronille, mutta kyseinen electron ei siis ole käytössä. Palautuuko silloin tuo raha takaisin Paypal-tilille vai mitä palautukselle oikein tapahtuu?

  MaksuKamu: Aika mielenkiintoinen tilanne. Jos rahat eivät näy Paypal-saldossa niin ota yhteyttä Paypal-tukeen.

 21. Tein kaiken noiden ohjeiden mukaan oikein, mutta kun yritin käyttää tiliä tai electronia ostamiseen, tapahtumat epäonnistuivat koska limit oli liian alhainen. Aina liian alhainen riippumatta ostoksen hinnasta ja etusivu näyttää että to do kohdasta pitää tehdä jotain, mutta mitä? Päiviä aiemmin tuli s-posti jonka mukaan kaiken pitäisi toimia, mitä nyt teen, en voi käyttää tiliä. Siellä oli lift limits kohta, jossa piti antaa kuva henkilökortista, pankkitilistä tms pdf muodossa, tein sen mutta mitään ei tapahtunu. mitä nyt?

 22. Minulla on uusi Visa-kortti jossa on uudet numerot ja voimassaolo.Paypal ilmoittaa kuitenkin:”This debit or credit card has expired.Please update the expiration date for this card or use a different card.” Ei kuitenkaan onnistu. Kortti toimii automaatilla ja kassalla ok.

  MaksuKamu: Yritätkö siis päivittää Paypalissa vanhan kortin tietoja? Tässä tilanteessa, poista vanha kortti ensin kokonaan ja lisää sitten uusi.

 23. Noiden ohjeiden mukaan olen menossa tässä kohdassa:

  Tililtäsi veloitetaan nyt pieni summa (<$2). Kun rahat siirtyvät tililtäsi (kestään. 3-5 arkipäivää), näet tiliotteesta kyseisen tapahtuman kohdalta nelinumeroisen koodin. Koodin voit syöttää ”Complete debit or credit card verification” kohdasta. Kyseinen linkki pitäisi jälleen löytyä ”To Do”-listalta.

  Ongelma on se, että maksusta on tullut katevaraus tilille, mutta kun se ei "lähde" tililtä, aikaa on mennyt jo 16 päivää. Kuinkahan tämän saisi selvitettyä?

 24. Hei!

  Miten muutan PayPal-tililleni saapuvien maksujen ’loppusijoituspaikkaa’? Olen saamassa muutaman hyvityksen, kuten paristi aiemminkin, ja nämä PayPal-tilille ohjautuneet hyvitykset on pian edelleenohjattu tiliin liittämälleni pankkitilille. Haluaisin kuitenkin, että se mitä PayPaliin tulee myös jää sinne (helpompi käyttää sieltä sitten joskus maksuihin), joten mistä voin muuttaa asetukset niin, ettei PayPal siirrä saapuvia maksuja tililleni.

  Kiitos hyödyllisestä sivustanne!

  MaksuKamu: Tietääksemme palautus menee aina sinne mistä maksu on alunperin lähtenyt eikä tätä voi muuttaa.

 25. Maksukamu! Voinko ostaa nettikaupasta pay palin kautta tuotteita vaikka en ole vahvistanut korttiani vielä? Jos voin, miten maksaminen tapahtuu?
  Laitoin siis vahvistuksen menemään, mutta tiliote ei ole vielä päivittynyt ja tuote pitäisi tilata netistä pikimiten…

  MaksuKamu: Aikoinaan tämä oli mahdollista mutta nykyään kortin pitää olla aina vahvistettu ennen kuin mitään maksuja voi lähettää.

 26. Hei! Osaateko sano kun vaimo osti paypalin kautta visa electronilla pieniä ostoksia ebaystä 16 kpl niin paypalilla on 22e katevaraus maksettujen ostosten n.27e lisäksi, onko ne jotain varmistus varauksia että kortti toimii vai mitä ja palautuuko raha tililleni?

 27. Tein Paypal tilin, mutta typeryyksissäni sivuutin Topup/maksukorttivalinnan siirtymällä suoraan profiilin kautta lisäämään pankki,- ja korttitiedot. Mistä tiedän kumpi maksusysteemi on nyt käytössä, vai onko korttimaksu automaattisesti oletus kun kortin tiedot lisätään sivulle?
  Ei kiinnostaisi alkaa siirtelemään paypal tilille erikseen rahaa ostosten mukaan.

  Mikäli lisäsin vahingossa tuon topup maksun, niin voiko sitä jostain valikosta muuttaa?

  MaksuKamu: Ensisijaisesti käytetään Paypal-saldoa. Jos saldo ei riitä kattamaan koko ostosta niin loput otetaan automaattisesti kortilta. Jos saldo on nolla niin koko maksu otetaan automaattisesti kortilta.

 28. Hei!

  Mistä op:n nettipankista mahtas saada laitettua ton nettimaksun hyväksytyksi?

  MaksuKamu: En osaa sanoa. OP Asiakaspalvelusta varmaan selviää nopeasti.

 29. Olen nyt 2 viikkoa odottanut että paypal katevaraus poistuu tililtäni ja saan koodin. Vieläkään ei kuulu mitään, tuo on edelleen katevarauksena. Mitä kannattaa tehdä?

 30. Tein tunnukset PayPaliin, ystävänis suosituksesta…
  Aluksi kaikki meni hyvin…
  Ja sain kyllä yhdistettyä pankki-tilini PayPaliin…
  Mutta kun yritin lisätä korttini tietoja…
  (Minulla on siis Visa Electron)
  Sivu alkoi hokea tällaista:

  ”Error-
  The bank that issued your card didn’t approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue. ”

  Joten tarkoittaako tämä sitä…
  Etten voi käyttää PayPal-tiliäni? :/

 31. Tilasin hypeltä ja siellä piti maksaa paypalin kautta, joten laitoin sinne ne pankkitilin numerot ja osotteet sun muut, niin pitääkö mun vielä mennä paypalin sivullekki ja laittaa samat sinne? En siis ennen ole käyttänyt paypalia ja loin sen vasta. Siinä paypalin kentässä missä näkyy viimeaikainen toiminta ei kuitenkaan näy mitään, mutta kuitenkin hypeltä tuli sähköpostia että ovat vastaanottaneet mun tilauksen ja se lähetetään pian. Siinä ei kuitenkaan lukenut onko maksu tms vastaanotettu?!

  MaksuKamu: Ilmeisesti maksoit Paypal Checkoutin kautta ja valitsit ”Pay with a debit or credit card” vaihtoehdon. Tässä tapauksessa et tarvitse Paypal-tiliä, maksu menee suoraan kortiltasi.

 32. Voiko 16-vuotias tehdä PayPal-tilin? Ja minulla on Visa Electron-kortti, mutta ei ole mahdollisuutta tehdä verkko-ostoksia sillä. Onko jotenkin muuten mahdollista tehdä sellaisia?

  MaksuKamu: Ikäraja on 18 vuotta

 33. Hei, pääsin ”Add/Edit Credit Card” kohtaan ja olin syöttänyt Visa Electronini tiedot ja painoin ”Add Card”. Sen jälkeen tuli ilmoitus ”This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer’s customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card” Mitä tuo tarkoittaa?

 34. Käykö säästöpankin visa Electron? Minulla ei ole tiliä noissa mainituissa pankeissa.

 35. Minulla olisi sellainen ongelma, etten saa lisättyä pankkikorttiani paypal tilille.
  Minulla oli aiemmin liitetty yksi kortti sinne sivulle, mutta hävitin sen. Ja kun sain uuden kortin ja nyt olen yrittänyt vaihtaa sitä, se ei onnistu. Tulee aina vain tämä teksti ”We’re sorry, but that credit card can’t be linked to additional PayPal accounts. Please link a different credit card.” Vaikka olen tarkistanut tiedot moneen kertaan. Soitin pankkiini ja kysyin, onko minun kortissani jotenkin estetty nettiostot, niin sanoi ettei ole, että kaikki on kunnossa. Vian täytyy olla paypal sivussa. Osaisitko auttaa minua?

 36. Moi, mulla on toi sama ongelma mihin täällä ollaan jo vastattu eli: mulla on Nordean Visa Electron, ja kun yritän sitä tonne paypaliin tallentaa ni laittaa tän herjan.

  ”The bank that issued your card didn’t approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.”

  Kerroitte täällä, että pitää hyväksyö toi nettimaksu ominaisuus tuolla Nordean nettipankissa, missä tää ominaisuus siellä sijaitsee? kiitos.

 37. Paypaliin olen joskus reipas vuosi sitten tehnyt tilin, ja onnistuneesti olen Osuuspankin electron kortin liittänyt tilille ja on tuluut ebaysta osteltua onnistuneesti.
  Mutta nyt tili on ruvennut herjaamaan että tilini on rajoitettu. tehtäviä oli, että joutui uusimaan salasanan ja turvakysymyksen. Ne on suoritettu ja sivulla näyttää että suoritettu.
  Sitten on tuo yksi, että ”Confirm your credit card” ja vieressä on nappi ”Resolve”.
  Kun resolve nappia painaa, menee se sivulle, jossa pitää laittaa oman kortin tiedot.
  Tiedot laitettu tarkkaan ja oikein, ja kun painaa ”Add Card”, se ei lisää korttia, ja herjaa ”Your account is limited. Please check your Account Overview page for messages about resolving this problem.”

  Mikä neuvoksi?

 38. Hei!
  En tiedä nyt mitenkä aktiivisesti tänne enää vastailet, mutta nyt olisin avun tarpeessa!
  Ostin tuotetta ulkomaisen verkkokaupan kautta, joka pyysi PayPallia.
  Tein sitten nopeasti tunnukset, ja ostin heti ne luotuani tuotteet verkkokaupasta.
  PayPallin tililleni ilmestyi bruton kohtaan miinussumma,
  ja vasta tässä vaiheessa aloin varmistamaan korttia.

  Eli:
  kun kortin varmistamiseen menee vielä viitisen päivää, mutta maksu on verkkokaupassa jo tehty, tuleeko minulle jokin ”maksuhäiriön” kaltainen tästä?

  MaksuKamu: Aika erikoista että sait maksettua ennen kuin tilillä oli mitään varoja käytettävissä. Todennäköisesti tuo on joku katevarauksen tyyppinen varaus eli myyjä ei ole oikeasti vielä maksua saanut. Todennäköisesti summa veloitetaan kortiltasi ja lähetetään myyjälle kun korttisi on käyttövalmis.
  Kun kortti on varmistettu, siirtyykö maksu heti automaattisesti kortilta?
  Voinko suorittaa maksua enää mitenkään nopeammin?

 39. Olen melko kokenut PayPal käyttäjä sekä ostajana että myyjänä ja myös ”maksukaverin” ongelmat ja omituisuudet ovat tulleet vuosien mittaan tutuiksi. Tähän asti kaikki olen pystynyt itse selvittämään, onneksi, koska asiakaspalvelua PayPalilla ei ole (käytännössä). Nyt sain heiltä sähköpostin/mainoksen joitain päiviä sitten jossa käskettiin päivittämään pankkitiedot IBAN muotoon. Tein työtä käskettyä ja poistin vanhan pankkitilini. Nyt kun yritän lisätä uutta IBAn muodossa niin saan seuraavanlaisia viestejä :

  The bank information you’ve entered is invalid or missing. Please try again.

  Please enter a valid IBAN.

  JA

  We were unable to process your bank account registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date.

  En ole muuttanut tililtäni mitään muuta kuin vanhan pankkitilin numeroni joka ei myöskään enää kelpaa takaisin. Pankkitilin omistan nimi on sama kuin PayPal tilin jne. Olen lähettänyt PayPalin asiakaspalveluun 2 viestiä asiasta pari päivää sitten mutta jo ennestään tiesin ettei niihin vastata. Mikä mahtaa olla vialla?

 40. Hei, osaisitko neuvoa kun käytän Nordean visa electron-korttia mutta tulee aina sama teksti ”We’re sorry, but that credit card can’t be linked to additional PayPal accounts. Please link a different credit card.”. Verkkomaksu-ominaisuus on käytössä, chekkasin vielä varmuuden vuoks nordean sivuilta ja muualla kyllä pystyn maksaa tällä kortilla mutten paypalin kautta..

  MaksuKamu: Mielestäni tuo virheilmoitus tarkoittaa että kyseinen kortti on tai on ollut joskus johonkin toiseen Paypal-tiliin liitettynä? Oletko varma että kortti ei ole jo tiliin liitettynä?

 41. Maksoin nettiostokseni Paypalin avulla ja nyt joudunkin palauttamaan osaan tuotteista. Nettikauppa lupaa palauttaa rahat Paypal-tililleni. Saanko rahojani enää takaisin pankkitililleni?

 42. Hei!

  Voiko joku käyttää PayPalin ”rahat takaisin jos et saa mitä ostat” ominaisuutta hyväksi? olen myymässä mopoani ulkomaille ja PayPalin kautta ois tarkotus maksu tulla! Jos se tuleva ostaja sanoo että eipä ole mopoa näkynyt ja saisi näin rahansa takaisin.. ja mopon kaupanpäälle.. käteismaksu ei onnistu koska tanskalainen ostaja..

  MaksuKamu: Juuri näin monet huijarit toimivat. Jos vähänkään epäilyttää myyjän luotettavuus niin jättäisin kaupat väliin.

 43. Hei! Siirryin ebayssa suoraan maksamaan ja syötin maksun yhteydessä Visa Electron korttini tiedot. Maksu hyväksyttiin, mutta tililläni ei näy katevarausta jne. Koska pääsen oikeasti maksamaan kyseisen tuotteen?

 44. Osuuspankin Visa electronia paypal ei tunnu suostuvan hyväksymään. Tulee tämä:

  This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer’s customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card

  Olenko ymmärtänyt oikein, että paypal vaatii että kortilla on oltava luottoa sen 1,50e verran vai kuinka paljon se olikaan? Eihän Visa electronilla voi olla edes luottoa. Verkkopankkitunnukset on ja siellä visa electronin kohdalla lukee ”verified by visa” liitettynä eli nettiostokset pitäisi olla käytössä. Suomestakin olen jo tilannut kaikenlaista ilman ongelmia. Miten saan visa electronini toimimaan?

 45. Ebaystä ostin kamaa ja pitäs PayPalilla maksaa, mitenkä on kun laitoin pelkät kortin tiedot niin riittääkö se? Voitin huudon maanantaina ja haluaisin maksaa tavarat pois mahollisimman nopeasti, pitääkö minun siis lisätä vielä pankkitilin numero sinne bank account kohtaan vai riittääkö pelkät kortin tiedot?

  MaksuKamu: Kortin tiedot riittää jos kortti on varmistettu syöttämällä se tiliotteesta näkyvä koodi.

 46. Hellou. Siirsin pankkitililtäni PayPal tililleni rahaa 3 päivää sitten. Aikoisin ostaa yhden tietokonepelin jonka voi ostaa vain PayPalin kautta, josta syystä PayPal tilin loin. Rahat eivät ole vieläkään sinne siirtyneet vaikka siinä luvattiin 1-3 arkipäivää. Vai kestääkö siinä kauemmin? Vai menikö rahat hukalle?

  MaksuKamu: Kyllä siinä voi mennä pahimmillaan se 5 arkipäivääkin. Tarkista oppaastamme laitoitko kaikki tiedot oikeisiin kohtiin verkkopankissa. Jos et niin rahat palautunevat muutamassa viikossa.

 47. voiko alle 15-vuotias luoda paypalin?

  Maksukamu: Ei. Ikäraja on 18-vuotta.

 48. Voiko/ kannattaako paikallisosuuspankin tililtä siirtää rahaa paypal tilille tällä top up-siirrolla?

  MaksuKamu: Voi. Joudut itse päättämään kannattaako.

 49. Hei,

  Oon nyt monta kertaa yrittänyt syöttää mun Nordea Visa electronin tietoja tohon mut tilin luominen ei vein onnistu :/
  Herjaa aina vaan tollasta tekstiä:

  Error Message
  This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer’s customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

  Mistä voi olla kyse? :-(

  MaksuKamu: Onko kortin nettimaksuominaisuus kytketty päälle nettipankista?

 50. Hei. monenlaista tarinaa löytyy valuutan siirtämiseksi paypal tilille ja varojen käyttämiseen ebay ostoksiin yms. mutta miten käytännössä paypal tilille kertyneiden varojen nosto esim kortilla, voiko paypal tiliin liitetyllä kortilla nostaa automaatista paypal tilin varoja. aina ei ole tarkoitus pumpata omalta tililtä paypaliin vaan päinvastoin.

  MaksuKamu: Automaatilta ei voi nostaa Paypal-varoja (eikä myöskään kortilla kaupassa maksaessa käyttää Paypal-varoja).

 51. Hei!

  Tein paypal tilin, mutten lisännyt tili- tai korttitietoja sinne. Tilasin ulkomailta tavaraa jotka maksoin Visalla.

  Maksaessani tilausta siirsi liike minut maksamaan paypalin kautta vaihtoehtoina joko rahansiirto paypal tilille ja siitä eteenpäin tai suoraan kortilta siirto. Valitsin kortilta siirron, jonka jälkeen ruudulle ilmestyi tyhjät kohdat kortin numeroa, vanhenemispäivämäärää jne. varten. Täytin kyseiset kohdat ja maksoin summan. Tämän jälkeen sähköpostiini saapui paypalilta viestinä kuitti, jossa ilmenee tilauksen (kuitin) numero, maksun saaja, tilatut tuotteet, tavaran toimitusosoite ja hinta sekä dollareina että euroina.

  Sähköpostiini saapui myös liikkeen lähettämä viesti, jossa on itse varsinaisen tilauksen numero, tilauksen hinta euroina, toimituskulut euroina ja koko tilauksen hinta kuluineen päivineen euroina. Viestissä lukee myös seuraavaa:

  ”Dear —-,

  Thank you for choosing ———-. We want to let you know that your order has been received and will be processed as soon as possible. It takes 5 days to transfer your money from paypal to our bank, so we will dispatch after that.”

  Kaikki vaikuttaa olevan kunnossa, mutta minua jäi askarruttamaan muutama asia.

  Kun en lisännyt kortin tai pankkitilin tietoja paypal tilille ja maksoin siitä huolimatta Visalla ikään kuin paypalin kautta, onko tilaus / maksaminen onnistunut ja mahdollinen?

  Paypalin lähettämässä sähköpostissa viesti antaa englannin kielellä ikään kuin ilmi seuraavalla tavalla, etten ole luonut paypalille tiliä: ”maksa seuraavalla kerralla helpommin luomalla paypal tili”, joten onko maksu tästä huolimatta onnistunut? Samassa viestissä tilauksen hinnassa lukee seuraavasti:

  From amount: € (hinta) EUR
  To amount: $ (hinta) USD
  Exchange rate: 1 EUR = 1.28165 USD

  Kun taas itse liikkeestä tulleessa viestissä tilauksen lopullinen hinta on parisen kymmentä euroa halvempi.

  Onko tilauksessani mitään onglemia ja onko se onnistunut?

  Kiitokset jo etukäteen!

  MaksuKamu: Kyllä, Paypalin ”checkout”-ikkunan kautta voi maksaa myös luottokortilla niin että korttia ei ole liitetty Paypal-tiliin. Maksusi on siis onnistunut. Ilmeisesti maksu on sinulta veloitettu dollarimääräisenä ja tämän takia kortillasi olevat eurot on pitänyt vaihtaa dollareiksi. Tämä on tehty Paypalin omalla kurssilla joka on aina hiukan huonompi kuin oikea kurssi. Myyjä on siis saanut täsmälleen haluamansa summan ja ylimääräinen maksu Paypal-laskussa on valuutanvaihdosta johtuvaa.

 52. On vääryys että Paypal tiliä ei voi avata, jos ei ole tiliä Osuuspankissa, Nordeassa tai Sammossa, mitkä on ne kaikkein kalleimmat pankit.
  Tuon vuoksi pitäisi avata Nordeaan tili ja maksaa siitä hyvästä melkein vitosen kuussa pelkästään Nordea pankin palvelumaksuja.

  Paypalilla on varmaan joku proviikkasopimus noiden pankkien kanssa.

  Itselläni on maksuton S-pankin tili, mutta sillä ei voi maksaa useassakaan paikassa, aina vaaditaan joko Nordea tai Paypall. ja viimeistä ei saa ilman edellistä.

  Joten esim. iConsert.comin palvelut jää tilaamatta.

 53. Kumpi on turvallisempi ja helpompi tapa :”Top up” rahansiirto vai suora korttisiirto?

  MaksuKamu: Suora korttisiirto on huomattavasti helpompi. Top-up on aavistuksen turvallisempi koska korttisi tietoja ei ole tallennettu tällöin Paypaliin. Tämä ei siis tarkoita että korttisiirto olisi mitenkään erityisen vaarallista kunhan salasanat pysyy turvassa.

 54. Moi !

  Mihin Bank accounts -tietoja tarvitaan ? eikö riitä, että olen tehnyt ”debit and credit cards” -tiedot, jotta voin tehdä kauppoja Paypalilla?

  ps. kiitos näistä sivuista, on ollut paljon apua Paypalin kanssa ! :)

 55. Säätopankin visa elektron ainakin tätä nykyä toimii pay palin kanssa yhteen.

 56. Moi taas! Kokeilin piruuttain taas uudelleen kortin varmistamista. Aiemmin ei edes avautunut sivua, jossa selostettiin että 4-numeroinen koodi ilmaantuu tiliotteeseen, tuli vain virheilmoitus. Silti tilille ilmaantui varaus Paypalilta 1,02 euroa!!! Vaikka he puhuvat 1,50 eurosta. Outo katevaraus on nyt hävinnyt, mutta taitaa olla se 1,02 taivaan tuulissa myös. Mutta positiivisinta asiassa on nyt se, että uusi yritys toi 1,50 euron varauksen ja koodin, jolla kortin sain varmistettua. 1,50 näkyy myös Paypal -tililläni, joten ilmeisesti kaiken pitäisi nyt toimia. Jippii!

 57. Tapiolan kortin pystyy nykyisin liittämään tuohon tiliin. En ole vielä maksanut mitään mutta näyttäisi kaikki menneen niin kuin on kerrottu.

 58. Hei, pääsin tuohon ”Add/Edit Credit Card” kohtaan ja olin syöttänyt Visa Electronini tiedot ja painoin ”Add Card”. Sen jälkeen tuli ilmoitus ”This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer’s customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card” Mitä tuo meinaa? Olen Osuuspankin asiakas..

  MaksuKamu: Oletko kytkenyt verkkopankissa kortin nettimaksu-ominaisuuden päälle?

 59. Hei,
  maksoin Visa Electronilla Paypalin kautta ja sain osan rahoista palautuksena takaisin. Paypal tilillä lukee palautettu summa ensin plussana ja heti perään miinuksena merkkinä, että rahat on siirretty takaisin kortille. Kortin tilillä tätä tapahtumaa ei näy. Kestääkö siis rahojen palautus pari päivää vaikka ne lähtevätkin tililtä heti?

  MaksuKamu: Palautus voi kestää useitakin arkipäiviä.

 60. Hei!

  Toimiiko S-Pankin Visa Electron PayPalin kautta?

  Entä turvallisuus? Jos ostan eBaystä esim. yksityiseltä jenkkimyyjältä, joka ei toimitakaan tuotetta… Ennen minulla oli Sampo/Luottokunta varsinainen Visa-luottokortti, mutta ei enää. Siinä oli turva, ebay-ostosta ei Jenkeistä tullut, mutta luottokortilleni hyvitettiin koko ostos!

  Entä jos PayPaliin on liitetty Visa Electron!? Saako rahan huijaustapauksessa takaisin, kun Visa Electron on käteiskortti!?

  Olen monta kertaa yrittänyt asiaa S-Pankista kysyä, mutta luotettavaa vastausta ei tule. Vain ”reklamoi” myyjälle! Mutta mitä se hyödyttää!? Ei huijari rahoja Suomeen palauta! Mutta palauttaisiko PayPal Visa Electronille?

  Kiitos!

 61. Olen siis aivan sekaisin tämän kahden tilin ja korttihärdellin kanssa, en uskalla yksin lähteä vielä säheltämään ettei menen asiat vaikeammiksi…

  Ikävä kun jo aikanaan kerkesin säästöpankin liittämään tuonne kun ei siitä paljoa iloakaan ole kun joutuu pelkästään rahaa siirtämään pankista paypaliin mikäli haluaa ostella -> paypal tilille kertyy muutamia ylimääräisiä euroja aina pyörimään + muutenkin rajoitetumpi käyttää.

  Tarvitseeko minun siis jotenkin myös poistaa/ onko se tarpeellista poistaa tuo säästöpankin tilituolta paypalista jotenkin sieltä edit profilesta? Ärsyttää vain itseäni kun hieman sekavaksi menee 2 pankkitilillä säätäessä…

 62. Olen hieman hukassa tämän paypalin kanssa. Eli olen onnistunut jo vuosia sitten luomaan tilin tuonne ja liitin säästöpankin tilini siihen, ikävä kyllä kyseisen puljun visa electron ei suostu toimimaan tuonne.

  Nyt minulla on myöskin tili osuuspankissa + sieltä visa electron. Haluaisinkin siis liittää tämän osuuspankin korttini palveluun, mutta muistaakseni jostain olen lukenut että liitettävän kortin ja paypaliin liitetyn tilin tulisi olla saman pankin alaisia (joka on melko järkeen käyvää).

  Miten siis käytännössä onnistun liittämään op:n kortin (ja varmaankin tilikin tulisi liittää)…. Olisi meinaat mukava saada vihdoin tuo täydet käyttöoikeudet (taisi olla verified tms) omaava tunnus paypalissa jolloin kaupankäynti olisi vaivatonta kun voisi maksaa suoraan paypalilla esim. deal extremessa ja rahat veloitettaisiin op:n visa electron kortilta….

  Ja kun liitän sitten tilini/korttini tuonne niin tuleeko valita se ”checkings” vaihtoehto, koska ainakin Janne nimimerkillä kirjoitteleva henkilö oli täällä postannut ”pankkitilin tyyppinä Checkings (maksutili)”…. Minulla siis on normaali käyttötili, kun taas tuo ”savings” vaihtoehto vaikuttaisi ainakin äkkiseltään joltain säästötililtä tms.

 63. Maksukamu! Visani voimassaoloaika päättyi ja korttini uusittiiin. Miten pystyn ilmoittamaan PayPalille uuden voimassaolopäivän? Olen yrittänyt noudattaa PP:stä löytämiäni ohjeita mutta en saa aika sellaista näkymää kuin siellä neuvotaan.Mitä teen?

  MaksuKamu: Uusi voimassaoloaika asetetaan Profile -> Add/Edit Credit Cards -> Edit. Tuo kannattaa tietenkin tehdä vasta sen jälkeen kun vanhan kortin viimeinen käyttöpäivä on mennyt, muuten muokattu kortti ei toimi ennen kuin uusi astuu voimaan. Jos päivämäärän muuttaminen ei onnistu niin poista vanha kortti ja lisää se uudella päivämäärällä alusta asti.

 64. kiitos tästä avusta, kun avasin juuri paypal tilin

 65. Ensimäistä kertaa on ongelmia luoda tili johonkin sivustolle! Oon yrittäny varmistaa sähköpostiosoitetta nyt pari tuntia, eikä se hyväksy sitä. Eli siis sivusto lähettää linkin sähköpostiini, mutta kun yritän painaa linkkiä ja palaan tililleni, sivusto ei kysy enää salasanaa eikä vahvista sähköpostiani…
  Kinkkistä…..

 66. nyt ainakin mulla toimii säästöpankin Visa Electron.

 67. Varoitus kaikille!

  Tililtäni on luvatta anastettu yli tuhat euroa Paypalille,
  lukuisina eri summina.
  Asia on poliisin ja pankin tutkittavana.

  Tällainenkin on näköjään mahdollista,
  meni joulun aika perheessämme totaalisen pilalle.

 68. Mulla on ei maksullinen sähköpostiosoite eli miksi se ei käy, koska minulla ei ole muuta sähköpostiosoitetta.

  MaksuKamu: Kyllä se käy jos se Paypal-rekisteröitymisestä vaan menee läpi.

 69. Jos olen tekemässä lahjoituksia, niin voiko tällä tavalla tehdä niitä?

 70. Eikö Säästöpankin Visa Electroni tosiaan toimi Paypal:ssa. Pankki ilmoitti, että heillä ei ole mitään sallimis vaihtoehtoa heidän järjestelmässään ja Paypal ilmoitti, että vika pankilla, mihin siis uskoa?

 71. ”Maksukamu: Meidän tämänhetkisten tietojemme mukaan Säästöpankin Electron- ja luottokorttien pitäisi nykyään toimia Paypal:n kanssa.”

  Tämä ei ole totta. Minulla on ollut sama ongelma, lähetin pankille viestiä ja sain tälläisen vastauksen:

  ”Hei

  Säästöpankeissa Visa Elekronilla maksaminen on rajattu Verified by Visa varustetuihin verkkokauppoihin turvallisuuden vuoksi.

  Valitettavasti ei ole tietoa vielä, milloin pääsee Paypalin kautta tekemään verkkokauppaa.”

  Olen harkitsemassa pankin vaihtoa tämän typerän jutun takia…

 72. Säästöpankin visa electronko ei siis sovellu paypal käyttöön?

  Avasin toisen tilin säästöpankkiin juuri paypal tilin avaamista varten ja nyt olen ymmälläni, olisiko sittenkin siis pitänyt mennä ihan toiseen pankkiin?

  Aivan ensimmäistä kertaa lähdin tätä paypalia kokeilemaan ja neuvot olisivat tosiaan tarpeen, muutamaan kertaan jo yritinkin avata paypal tiliä, mutten päässyt läpi..? jokin ongelma siis, mitähän tein väärin..?

  teinkö aivan turhaa työtä avaamalla tilin säästöpankkiin, vai onko mitään mahdollisuutta käyttää sitä hyväksi paypal tilin avaamiseen..?

  ”nimim. Apua kaipaan”

  Maksukamu: Meidän tämänhetkisten tietojemme mukaan Säästöpankin Electron- ja luottokorttien pitäisi nykyään toimia Paypal:n kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *