Ulkomailta tilaaminen

Jos olet tilaamassa ulkomaisesta verkkokaupasta ensimmäistä kertaa tai kaipaat lisäapua tilauksen tekemiseen niin olet tullut oikeaan paikkaan! MaksuKamu tarjoaa yksityiskohtaiset ja suomenkieliset oppaat kaikkeen ulkomailta tilaamiseen liittyvään.

Ensialkuun on hyvä opetella miten ulkomailta tilataan turvallisesti. Englanninkielisissä verkkokaupoissa navigointia helpottaa Shopping-Suomi sanakirja.

Seuraavaksi on hyvä tutustua eri toimitustapoihin ulkomailta Suomeen. Erityisesti EU:n ulkopuolelta tilatessa on hyvä tietää myös miten tulli toimii ja koska arvonlisävero täytyy maksaa. Katso myös miten käytät tilauksen välitysfirmaa kun verkkokauppa ei muuten tarjoa toimitusta Suomeen.

Kun tilaaminen on hallussa, voit tutustua esimerkiksi Kiinasta tilaamisen erityispiirteisiin ja vinkkeihin. Tutustu myös suosittelemiimme, luotettaviin kiinalaisiin verkkokauppoihin ja vaatekauppoihin.

Tarjoamme myös yksityiskohtaisemmat tilausohjeet maailman suurimpiin verkkokauppoihin.

Lopuksi on hyvä tutustua ulkomaisissa verkkokaupoissa käytettäviin maksutapoihin.

2 Kommenttia

  1. Minulta kysyttiin osoitteeni silloin kun kirjoitin ne haluavat sen englanninkielellä enkä mitenkään löydä osoitettani englanninkielellä.

  2. Olen yrittänyt tilata tiettyä ilmanraikastinta Englannista siinä onnistumatta, mikä johtuu varmaankin siitä että kyseessä on spraysumutin ja siis painepakkaus. Voiko yksityishenkilö millään keinoin, esim jonkin maahantuontiyrityksen avustamana tilata tällaisia tuotteita?

    MaksuKamu: Lentoyhtiöillä on tosiaan aika tiukat rajoitukset nykyään siitä mitä vaarallista tavaraa lentorahdin kyydissä saa kuljettaa. Kyseisiä tuotteita saisi varmaan laivarahdilla tai maakuljetuksena tilattua mutta en tiedä yhtään välityspalvelua jolla olisi tällainen vaihtoehto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *