Paypal maksupalvelun tunnus

Paypal Suomi -vinkkejä

Säästä valuutanvaihtokuluissa

Määrää Paypal veloittamaan alkuperäisessä valuutassaKun maksat ostoksia muussa valuutassa kuin Euroissa, Paypal perii päivän kurssin päälle 4.5% valuutanvaihtomaksun. Oletuksena valuuttamuutos tapahtuu aina kun maksat tuotteita joiden hinta on ilmoitettu muussa valuutassa kuin Euroissa. Checkout-sivulta löytyy kuitenkin hieman piilotettu asetus jolla valitaan suorittaako Suomalaisen kortin kautta menevät valuuttamuunnokset pankkisi vai Paypal itse. Kun määräät pankkisi tekemään valuutanvaihto niin Paypalin 4.5% kulut on mahdollista välttää. Tässä ohje miten vaihdat kurssin muutostapaa.

Kun verkkokauppa ohjaa sinut Paypal checkout-sivulle, sieltä löytyy ”See currency options” -linkki. Linkistä aukeutuvalla sivulla pitää valita maksuvaluutaksi se jota myyjä käyttää (eli tässä tapauksessa muu kuin Euro). Nyt muunnoksen suorittaa pankkisi eikä Paypal. Tätä asetusta ei enää nykyään ole mahdollista asettaa pysyväksi vaan se täytyy valita joka kerta maksaessa erikseen.

Valuuttabalanssit

Paypal-tilin balanssi on Suomi-käyttäjillä oletuksena euromääräinen, tällä ei ole juuri merkitystä jos teet yllä mainitun muutoksen. Tällöin Paypal voi astua väliin huonoine kursseineen vain kun Paypal-tilillesi tulee jostain varoja muussa valuutassa kuin Euroissa (esim. maksun palautus Amerikkalaiselta myyjältä tms.). Jos haluat, niin voit lisätä Paypaliin erilliset balanssit kaikille käyttämillesi valuutoille jolloin Paypal tilillesi tulevat rahat säilytetään alkuperäisessä valuutassa.

Valuuttatilejä voi lisätä kirjautumalla omalle Paypal-tilille ja menemällä Wallet-välilehdelle. Tämän jälkeen klikkaa ”Add a Currency” ja valitse haluamasi valuutta.

Rahan siirto Paypal-tililtä Suomalaiselle pankkitilille

Jos Paypal-tilille on jostain syystä kertynyt varoja jotka haluat ottaa muuhun käyttöön niin siirto omalle, Suomalaiselle pankkitilille on mahdollista. Tämä tapahtuu painamalla ”Transfer funds” -nappia Paypal balance tekstin alapuolelta ja valitsemalla ”Transfer to your bank”. Seuraavalla sivulla valitse pankkitilisi jonka pitäisi tulla näkyviin automaattisesti jos olet sen jo ohjeen kohdassa 9. lisännyt.

Siirto kestää 1-2 arkipäivää ja on maksuton.

Apua, minua huijattiin!

Jos kaikesta huolimatta pahin tapahtuu eli et maksamaasi tuotetta saa tai se ei vastaa sinulle kuvailtua niin Paypalin kautta on varsin helppoa riitauttaa (dispute) kauppa. Ennen tätä tietenkin kannattaa kaikin mahdollisin keinoin yrittää selvittää asia suoraan myyjän kanssa. Kaikki Paypal-maksuja koskevat valitukset eBay-kauppoja lukuunottamatta tehdään oman Paypal sivun kautta.

Koska valituksen jättämiseksi Englannin kielen taito on välttämätön, ohjaan tässä vain oikeaan aloituspaikkaan. Valituksen voi jättää 180 päivän ajan maksun lähetyksen jälkeen. Valituksen voi jättää kirjautumalla Paypal sivulle ja avaamalla halutun maksun tarkemmat tiedot. Maksutietosivun alalaidasta löytyy linkki ”Report a Problem” jota klikkaamalla pääset syöttämään riitautuksen lisätietoja.

Seuraavat sivut käsittelevät ongelmaa tarkemmin ja tästä eteenpäin selviää perusenglannilla ja tarvittaessa sanakirjalla. Valituksen jättämisen jälkeen Paypal koittaa vielä selvittää ongelmaa myyjän kanssa ja jos tulosta ei synny riitautus on muutettava korvausvaatimukseksi (claim) 20 päivän kuluessa jolloin Paypal koittaa selvittää tapauksen kulun ja päättää riidan joko ostajan tai myyjän hyväksi. Jos valitus on aiheellinen, riidat päättyvät lähes aina ostajan hyväksi.

Täältä näet esimerkkejä Paypal-huijauksista.

eBay kaupoista voi tehdä valituksen kirjautumalla My eBay-sivulle ja klikkailemalla Help -> Resolution Center. Avautuvalla sivulla sinulta kysytään tarkempia tietoja kaupasta.

77 Kommenttia

 1. Ystäväni siirsi rahaa minun PP-tililleni. Kun yritin siirtää niitä omalle pankkitililleni huomasin, että pankkikortin tiedot oli vanhentunut jo 2019 enkä pystynyt siirtämään rahoja. Lisäsin uuden kortin koska päivittämistä en pystynyt tekemään. Voinko poistaa vanhentuneen kortin tiedot (tilinumero on edelleen sama) ja siirtyvätkö PP-tilillä olevat rahat sitten tililleni? Pystynkö vielä palauttamaan rahat ystävälleni?

 2. Onnistuuko muilla nykyään Paypalin vaihtokurssin määrittäminen maksutilanteessa?

  Tein eilen verkkokauppaostokset sekä Aasiaan että jenkkeihin, eikä maksutilanteessa Paypalissa todellakaan ollut mahdollista määrittää vaihtokurssia, mitään sen tapaista valikkoa ei tullut. Näkyi vain veloitettava luottokortti sekä ”hyväksy ja maksa”. Minulla on S-Pankin pankki- ja luottokortti – vaikuttaako pankki siihen, onko vaihtokurssin määrittäminen mahdollista?

  MaksuKamu: Minulla onnistui tänään eli pitäisi olla edelleen mahdollista.

 3. Hei! Lähetin omalta Paypal-tilitä Ruotsiin sukulaiselle rahaa mutta vastaanottajan sähköpostiosoite olikin muuttunut ja rahat eivät ole menneet perille. Lähetin 16.10.22 ja hän oli jo ennestään yhteystiedoissa joten helppoa oli lähettää mutta saanko rahat palautuksena?

  MaksuKamu: Kirjaudu Paypal-tilillesi ja tarkista maksun tiedoista maksun tila. Jos tila on ”Unclaimed with a cancel option”, voit peruuttaa maksun itse. Jos tila on ”Unclaimed”, joudut odottamaan 30 päivää jotta raha palautuu automaattisesti. Jos tila on ”Completed”, joku on vastaanottanut maksun. Tässä tapauksessa voit riitauttaa maksun.

 4. Tilasin Yhdysvalloista tuotteen, joka maksoi muine kuluineen X$, näkyy paypalissa ja verkkopankissa oikein, ok. Verkkopankissa näyttää, että on nyt kuitenkin lähtenyt myös toinen summa n.18e tuon lisäksi. Liittyykö tämä nyt siihen valuutanvaihtoon, mitä en yhtään tullut ajatelleeksi ostohetkellä vai mistä voisi olla kyse?

  MaksuKAmu: Valuutanvaihdosta syntyvät kulut ja ”vaihtotappio” pitäisi sisältyä alkuperäiseen maksuun. En osaa näillä tiedoilla sanoa mistä on kyse.

 5. Hei,
  paypal ei ole ostajan puolella vaan kunhan myyjä lähettää heille vaan jonkun lähetystunnuksen niin riitautustapauksissa asia ratkaistaan myyjän hyväksi. Ei riitä paypallille postin todistus, ettei paketin noutanut henkilö ole riitautetun tapauksen tehnyt henkilö ja paketti on noudettu aivan toiselta paikkakunnalta mihin oikea tilaus on tehty.. Että paypallin takaamaan turvaan ei kannata turvautua.

 6. Moi
  Mulla on sellainen homma että laitoin yksi päivä rahat paypalli niin halusin saada ne takas samana päivänä takas mut siinä oli sanottu että 13.Joulukuutta. Ja siinä vaihessa ne eivät ole tulleet.
  Tarvitsen apua.
  Kiitoksia

 7. Peruutetun kaupan takia paypalin piti palauttaa raha tililleni. Tapahtuneesta on jo puoli vuotta. Otin yhteyttä ja sanottiin, että siirto on tehty 3.5.20. Mitä voin asialle tehdä. Tililleni ei summa ole tullut missään vaiheessa.

 8. Kun tuo PayPal sivuston kapulakieli ei oikein taivu, niin kysytään täältä. Olisi tarkoitus alkaa myymään omia keräilykokoelmia pois eBay:n kautta koska sitä kautta on suurempi mahdollisuus saada myytyä kuin Suomen markkinoilla. Maksutapana PayPal. Pitääkö minulla olla yritystili vaikka myisin omia henk’koht tavaroitani ja käytän PayPal:ia maksujen vastaanottoon? Jos yksityisellä voi myydä ja tilillä myy tavaroita sekä ottaa maksuja vastaan, onko siinä jotain muuta rajaa kuin Suomen verotuksessa olevat verottomien omien tavaroiden mynnissä olevat rajat?

 9. Hei, kysyisin seuraavaa ”pikkujuttua”, sain usasta maksun 5€, ja se on paypalissa merkitty tulleeksi, mutta maininnalla ”odottava”, eli raha seisoo jossain välitilassa. Kysyin pphelpiltä, miksi ei raha näy, niin sieltä tuli vastaus, yksi ainoa sana : fees . Ei kai nyt koko vitonen ole voinut sulaa palkkioon . Eli mitähän on tekeillä tässä, saanko rahaani, lähetänkö tavaran , olen ymmällä .

 10. Moi, onnistuuko edelleen vaihtokurssin määrittäminen siten, että pankki määrittää kurssin eikä Paypal? En löydä Paypalista enää sitä asetusta.

  MaksuKamu: Ohje oli tältä osin vanhentunut. Vaihtokurssin määrittäjän valinta on kuitenkin edelleen mahdollista. Nykyään valinta tehdään aina erikseen kun olet vahvistamassa korttimaksua.
  Kun verkkokauppa ohjaa sinut Paypal checkout-sivulle, sieltä löytyy ”View conversion options” -linkki. Tuolta pitää valita maksuvaluutaksi se jota myyjä käyttää (eli tässä tapauksessa muu kuin Euro). Nyt muunnoksen suorittaa pankkisi eikä Paypal.

 11. tere, ostin vähän aikaa sitten( Ebay:stä) saksasta objektiivin tarjosin hintaa euroissa, myyjä hyväksyi sen (oli ilmeisesti yritys) tililtä meni tarjottu hinta+toimitus oli ok, toinen juttu ostin (Ebay:stä) Ruotsista objektiivin hinta oli puntina, oli huutokauppa maksoin euroina 99.50e tuote+toimitus, tililtä meni 104,76e ero noin 9.5%, mistä johtuu, maksoin Master Cardilla en ole Pay palliin kirjautunut, mutta täytyy hyväksyä maksaessa myynti ehdot, muuten et voi maksaa, edelleen mistä johtunee.

 12. Minulta alkoi Prepaid Union laskuttaa kuukausittain rahaa PayPalin kautta ilman että tiesin koko firmasta mitään. Otin yhteyttä PayPaliin mistä sanottiin että sori, ei voi auttaa. Mistä Prepaid Union oli saanut korttini numeron? PayPalilta..?
  Otin yhteyttä Prepaid Unioniin ja sanoivat että ota yhteyttä PayPaliin että lopettavat laskutuksen.
  Lopulta oli suljettava koko PayPal-tili jotta laittomat rahasiirrot loppuvat
  PayPal ei todellakaan ole turvallinen paikka ja tapa maksaa maksuja!

 13. 2,5% no ei pidä paikkaansa… $156,44 ostokset maksoi 141,09€ ja kurssi oli 1,10 jotain… kun oikea kurssi 8.8 on 1,3 eli 21 euroa ottivat Paypalin käytöstä.

 14. Huomio huomio!! Älä ikinä käytä paypalia kovin pitkään, sillä se pöllii lopulta rahat, etkä voi tehdä asialle muuta kuin hyväksyä sen.

  Itse vastaanotin sen kautta pieniä maksuja säännöllisen epäsäännöllisesti, kunnes yhden aloin saamaan WordPressiltä isompia kuukausitilejä.

  Nyt yhtäkkiä Paypal sitten mitään ilmoittamatta löi tilini jonkinlaiseen lukkoon vaatien todistusta osoitteesta. Mutta mikään ei kelpaa. Olen lähettänyt pankin tositteen, vuokrasopimuksen ja veroviraston sivuilta printatun englanninkielisen tositteen ja puhelinlaskun, mutta mikään ei riitä.

  Tämä on siis Paypalin tapa viedä isompia summia. Itsellä jäi sisälle toista tonnia, joten olkaa varovaisia.

 15. Proof of address, such as a postal bank statement*, a postal credit card statement,* a mobile phone bill**, an online utility bill or financial statement**, a driving license issued in the last 12 months (different than the one used to confirm your identity), or a National ID Card issued in last 12 months (different than the one used to confirm your identity)

  Minkä dokumentin he oikein haluavat? Eivät voi nostaa nostorajaa muuten? Nouseeko nostoraja ajankuluessa, eli onko sidottu aikaan? Pitäisi nostaa paypal tililtä 330€.

  MaksuKamu: Tietyn nostorajan täytyttyä Paypal haluaa nähdä asiakirjan joka vahvistaa että antamasi katuosoite on oikea eli skannaus esim. luottokortti- tai puhelinlaskusta.

 16. En saa siirrettyä rahaa pankkitililtäni paypal-tilille. (En ole ennen yrittänytkään, näin päin)
  Trustly kysyy kyllä pankin ja summan, mutta ilmoittaa kohta että paypal-asetukseni estävät siirron.
  The top up can not be completed due to restrictions on your PayPal account.

  Asetuksissa on kyllä annettu luottokorttitiedot ja ne on voimassa.
  Samoin olen antanut pankkitilini tiedot. (Pankkitili on sama mutta se on muutettu yksityistilistä yritystiliksi)
  Olen myös vahvistanut paypal-tilini (visatapahtumalle tulleella koodilla)

  Paypal ei anna poistaa pankkitiliäni, jotta voisin asettaa sen uudelleen.

  Muuta:
  – pystyin siirtämään rahaa paypal-tililtä pankkitililleni, mutta en toisinpäin. (ainakin paypal ilmoitti ’completed’
  – laserkauppa.riimikko.fi: kautta ei enää … jostain syystä en enää voi ostaa paypalilla.
  (varmaan sen takia kun paypal/trustly ei hyväksy pankkitiliäni tai jokin paypal-asetus estää sen)

 17. Morjes ostin paidan yksittäiseltä myyjältä tosi kalliin vielä, homma näytti sujuvan paidasta oli kuvat name tagilla ja hän todisti että paita on hänellä tällöin maksoin paypalilla hänelle tämän rahan ja tiedot olivat 100% oikein koska paypal maksu historiaan tuli tämän miehen nimi, mutta silti hän väitti että ei ole saanut maksua jolloin huijaus on varma? Kyseinen henkilö on saksalainen

 18. Miten toimia kun puolisoni rahat on palautettu pay palille sports directiltä mutta pay pal ei laita rahoja takaisin hänen tililleen. Runsaasta keskustelusta huolimatta paypalin kanssa.

 19. Hei,
  Olen aikeissa siirtää paypal tililtäni rahaa pankkitililleni. Tekeekö paypal siis jonkinlaisen pankkitilin varmennuksen ennen kuin tilisiirto on mahdollinen?

  MaksuKamu: Kyllä, tili pitää vahvistaa ennen kuin rahaa voi siirtää.

 20. Hei!

  Korttini uusittiin ja nyt pitäisi saada muutettua sen tiedot Paypaliin? Englannintaitoni on vähän heikonlainen joten apua tarvittaisiin.

 21. Moi,

  En pysty kirjautumaan PayPal sivulleni. Sähköposti on oikein ja tiedän että salasanakin on (Koska käytinb sitä pari päivää sitten maksaessani Google Play kaupassa) mutta se epäonnistuu joka kerta väittäen että salasana tai s-posti väärin. Tarkastettu kirjoitusvirheet ja suuret alkukirjaimet yms…mutta ei ja kun koitan laittaa ”unohdin salasanan” niin en koskaan saa sähköpostiini mitään. Mikä neuvoksi. En voi lähettää heille sähköpostia ja soittaminenkaan ei onnistu…

 22. Laitoin jo useita vuosia sitten Paypalin asetukset sellaisiksi, että valuutanvaihdon tekee oma pankki, jolloin se on edullisempi. Yritin myöhemmin tarkistaa, olivatko asetukset pysyneet kohdillaan, mutta en enää löytänyt Paypalin sivuilta ko. asetuksia, koska sivusto oli muuttunut. Onneksi neuvonne perusteella löysin taas valuutanvaihdon asetukset. Olivat ehkä piilossa! Mutta kuinka ollakaan, asetukseni olivat muuttuneet! Paypal oli siis omatoimisesti vaihtanut jossain vaiheessa asetuksen alkuperäiseksi, eli valuutanvaihdon teki taas Paypal itse epäedullisella kurssilla. Ilmeisesti Paypal vetää tässä rankasti kotiinpäin ja palauttaa aina tietyin väliajoin valuutanvaihdon asetuksen alkuperäiseksi.
  Suosittelen siis tarkistamaan valuutanvaihdon asetuksen säännöllisin väliajoin ja aina myös silloin, kun Paypalin sivustoa uudistetaan.

 23. Moi! Tilasin eräästä verkkokaupasta tuotteen ja maksoin sen PayPalin kautta. Käytin ensimmäistä kertaa Visa Electron korttiani PayPalissa, koska PayPal ohjasi minut suoraan maksaessa käyttämään korttiani ja syöttämään kortin tiedot. Maksu lähti tilltäni ja näkyy myös PayPalissa, mutta raha ei ole mennyt myyjälle saakka. Ihmettelin asiaa ja tutkin hieman, niin kortti olisi vissiin pitänyt varmentaa ennen ostoja PayPalissa? Osaisitko sanoa mitä rahoilleni on käynyt?

  MaksuKamu: Valitsitko siis kassalla ”Pay with a debit or credit card” vai ”Pay with my Paypal account”? Ensimmäinen onnistuu ilman kortin varmistusta eli rahojen pitäisi olla myyjällä. Jälkimmäisessä en tiedä varmaksi mitä tapahtuu. Todennäköisesti maksu palautuu tilillesi ja voit yrittää uudestaan kun kortti on vahvistettu.

 24. Maksoin pay Palin kautta teatteriliput Manchesterin. Jossain vaiheessa hefjasi että yhteys katkesi ja tein koko homman alusta. Sähköpostiin tulikin 2 kertaa liput eli oli velvoitettu kahteen kertaa. Yritin ohjeiden mukaan peruuttaa toisen maksun mutta ei onnistunut. Maksoin vialla. Miten onnistuu toisen maksun perumindn

  MaksuKamu: Koska kauppatapahtuma meni ”onnistuneesti” läpi, peruutus ei onnistu enää Paypalin kautta. Sinun täytyy olla yhteydessä myyjään, selittää tilanne ja pyytää kaupan peruutusta ylimääräisten lippujen osalta.

 25. Hei !

  Yritin tänä aamuna siirtää PAYPALL tililtäni rahaa omalle pankkitililleni. Sain viestinä OP:lta tiedon, että olen siirtämässä rahaa tilille, joka ei ollut ollenkaan minun tilini. Soitin OP tukeen. Sieltä kehotettiin sulkemaan tili ja jäivät selvittämään asiaa. Soitto muutaman tunnin kulutta ja tieto, että tili on Paypallin tili, johon rahat menevät (ymmärtääkseni vältystili, josta rahat tuleva minun tililleni. Eivät kuitenkaan suosittneet käyttöä, koska palvelu on kyseenalaista siitä syystä, että samalla tunnukseni menevät ulkopuolisen tietoon. Mikähän avuksi?

  MaksuKamu: Nyt on kyllä niin sekava selitys/tapahtuma että en osaa sanoa mitä tässä on tapahtunut. Tapahtumassa olisi enemmän järkeä jos olisit siirtämässä rahaa pankkitilitäsi Paypal-tilille mutta tuossa alussa sanot toisinpäin? Viimeinen väite on myös erikoinen, missä vaiheessa tunnuksesi muka menevät ulkopuolisen tietoon ja mistä tunnuksista tässä edes puhutaan?

 26. Olin yhteydessä myyjään, joka halusi maksun vain paypalin kautta heti siirtona.
  Tavaraa hän ei sitten lähettänytkään. Liki 100e on minulle iso summan
  Suljin jo credit kortin. Maksu on jo mennyt joitakin päiviä sitten.
  Saanko mitenkään rahojani takaisin?

  MaksuKamu: Miksi suljit credit-korttisi? Voit vaatia rahoja takaisin Paypal:n dispute toiminnolla -> http://www.maksukamu.com/paypal-vinkkeja/
  Jos se ei tuota tulosta niin voit kysyä vielä luottokorttiyhtiöltäsi korvaavatko he maksun (oletan että maksu meni luotolta).

 27. Hei!
  Olen tehnyt paypal tilin ja siirtänyt sinne omalta tililtä rahaa. Miten saan rahan käyttöön? Tilini on 75% valmis koska en ole liittänyt luottokorttia tiliin, koska onko se pakollista jos tilillä on jo rahaa? Aina kuin koitan maksaa paypalin kautta, tapahtuu virhe koska ei ole kortin tietoja.. Saako rahoja pois tililtäni ?

  MaksuKamu: Valitettavasti Paypal-tiliin pitää nykyään liittää joku kortti että maksaminen onnistuu. Kortti toimii henkilötietojen vahvistuksena. Muutos tapahtui uusien EU-rahanpesusäännösten takia. Ohjeemme on päivitetty muutosta vastaavaksi.

 28. Moi. Olen maksanut ebayssa asiakkaille tuotteista hinnat ja kun on tullut ja on jotain vikaa tai ei ole ollenkaan tullut niin on maksanut summan tuotteesta takaisin tai osan. Paypal tilillä näkyisi palaus + ja sit se summa. Mutta miksi sitä se paypal tili on silti tyhjä? Minne ne rahat oikein menee? Kun ei normaaleille kukaan tileille tule niitä rahoja joita on palautettu. Menetänkö ne kaikki?

 29. Hei.
  Minulla on huutonetissä ja tori.fi sivulla myynnissä uusi iPhone puhelin. Ulkomaalainen ostaja otti yhteyttä ja haluaa maksaa enemmän kuin puhelimen hinta on mulla pyydettynä ja postikulut kaupan päälle. Mutta haluaa vain maksaa paypalin kautta. Epäilen ostajaa, voiko paypalin tililleni murtautua?

  MaksuKamu: Ei voi murtautua jos et anna hänelle salasanaasi. Tässä on kuitenkin todennäköisesti kyseessä huijaus. Lue lisää täältä -> http://www.maksukamu.com/paypal-huijaus/

 30. Hei!
  Koitin tehdä tuon muutoksen, ”Paypal Suomi -valuuttamuutos ja valuuttabalanssit”. En noita kohtia millään vaan löydä. Onko nuo PayPal sivut jäleen muutineet? Ois kiva tehdä tuo muutos, että saisin juuri oikealla hinnalla ostettua. Jos viisitte katsoa tuon ja mahdollisesti päivittä ohjeen. Kiitos !

  MaksuKamu: Tämä ohje on nyt päivitetty

 31. Miten toimia kun olen unohtanut salasanan enkä muista myöskään mitä olen vastannut niihin turvallisuus kysymyksiin mitä kysytään salasanan vaihdon yhteydessä.

 32. Hei,
  Yritin maksaa äsken Paypalin kautta verkko-ostoksen ja tuli tällainen kommentti, mitä mahtaa tarkoittaa?

  Maksoin siis ilman Paypal-tiliä.

  RECOVERABLE ERROR(4096): ”Argument 1 passed to CountryService::getCountryById() must be an instance of IdInterface, string given, called in /var/www/web0038/html/shop2/GXEngine/Controllers/PayPalController.inc.php on line 188 and defined”

  MaksuKamu: Todennäköisesti kyseessä on väliaikainen vikatilanne. Koita maksua myöhemmin uudestaan.

 33. Moro! Onko mahdollista siirtää suoraan skrill tai neteller tililtä rahaa paypal tilille?

  MaksuKamu: Ei ole.

 34. Mikä on 4numeroinen koodi luottokorttia käytettäessä, joka on liitetty paypal tiliin? Ohjeiden avulla ei ole selvinnyt,?onko ne luottokorttikortin ensimmäiset vai mikä numerosarja??? Epätoivoinen

  MaksuKamu: 4-numeroinen koodi ei ole kortissa vaan näet sen verkkopankista sen jälkeen kun olet lisännyt kortin tiedot Paypaliin ja Paypal veloittaa kortiltasi vahvistusmaksun. Katso koodi tapahtuman tarkemmista tiedoista.

 35. Minulla on top up tili ja haluaisin maksaa siltä eurosport playerin.Kuinka saan näkyviin top up tilini sillä sivu kysyy aina pankki tai luottokorttitietojani.

 36. Hei,

  Siirsin rahaa pp tililleni Trustlyn kautta (Säästöpankin verkkopankki). Sen jälkeen painoin vahingossa/ymmärtämättömyyttäni kohdasta ”deny”. PP Balance ei missään vaiheessa näyttänyt saldonani rahaa, jonka siirsin, mutta summa näkyy siirtohistoriassa. Palautuuko raha nyt automaattisesti takaisin pankkitililleni, vaikka en ole syöttänyt mitään tilitietojani pp tilille ja millä viiveellä? Tälläinen tieto on transaction details -kohdassa:
  Subject:Trustly Group AB has just sent you €xxx EUR with PayPal
  Payment type: Instant
  Verkkopankin tiliotteella on siirron kohdassa vain Trustly ja summa veloitettu heti.
  Kiitos neuvoistasi jo etukäteen!
  Ja kuinka saan jatkossa näkymään siirtämäni summan Balance -kohdassa?

  MaksuKamu: Ilmeisesti peruutit siirron (Deny) ja rahat palautuivat pankkitilillesi.

 37. Tilasin oneplus.net sivustolta paypalin kautta, koska muita maksutapoja ei ollut vaihtoehtona. Tilatessa kysyttiin paypal sähköpostia ja salasanaa, jotka annoin. Tämän jälkeen sähköpostiin tuli tilausvahvistus. Oletin että paypal toimii niin, että saan luottokortti-laskun kotiin. Tämän jälkeen luin, että paypal salasanaa ei saa missään nimessä luovuttaa ja menin oitis vaihtamaan salasanan. Paypalia luodessa annoin luottokorttitietoni paypalille. Mitä minun pitäisi tehdä? Olenko tehnyt väärin antaessani paypal salasanani sivustolle josta tuotteen tilasin?

  MaksuKamu: https://www.paypal.com sivuston lisäksi Paypal-kirjautumistiedot voi turvallisesti syöttää myös kaupan kassalla jos kyseessä on tunnettu/luotettava kauppias. Oneplus.net on tietääksemme virallinen OnePlus-kauppa joten ei hätää.

  Teit kuitenkin oikein kun vaihdoit salasanan vaikka kyseessä olikin väärä hälytys. Näin tulisi tehdä varmuuden vuoksi aina jos itseä vähänkään epäilyttää.

 38. Koitin saada Paypal tilillä olevia puntia siirrettyä Nordean tilille sellaisenaan mutta näemmä valuuttamuunnoksen Paypal tekee tuossa tilanteessa väkisin. Laitoin punnan oletusvaluutaksi ja lopulta poistin kaikki muut valuutat mutta ei tunnu auttavan.
  Onko tuo vieraan valuutan siirto mahollista tehdä ilman Paypalin valuuttamuunnosta jollain konstilla?

  MaksuKamu: Paypal-saldon valuuttamuutoksista peritään valitettavasti aina 2.5% lisämaksu.

 39. Olen ollut parinviikon ajan venekaupoissa Portukalilaisen ostajan kanssa, halusi maksaa veneeni PayPalin kautta. En kuitenkaan suostunut avaamaan tiliä PayPaihin. Esitin että hän voisi maksaa summan normaalia pankkireittiä käyttäen varat omalle tililleni suoraan ilman PayPaita. Nyt tuli vastaus että hän maksaa PayPai tilinsä kautta varat minun pankkitililleni, onko tässä mahdollisesti jokin koira haudattuna vai antaa Nordea rahat tililtäni jos ne on sinne maksettu vai voiko tässä jotenkin vetää nenästä kysyy vielä nk. lyhytnokka.

  MaksuKamu: Paypalista ei voi maksaa suoraan kenenkään pankkitilille.

 40. Hei!

  Voiko valituksen tehdä vielä 45 päivän jälkeenkin? Palautin tuotteen ja myyjä ilmoitti palauttavansa rahat. Myyjä on pitkittänyt rahojen palautusta ja väittää nyt, ettei tuotetta palautettu 30 päivän sisällä. Ei suostu palauttamaan enää rahoja, eikä edes lähettämään tuotetta takaisin minulle.

 41. Hei! Loin itselleni paypal-tilin ja käytin topop-toimintoa. Luulin että voin siirtää rahaa omalta tililtäni saman tien, jotta voin ostaa ebaysta osan heti. Painoin top up (instantly) ja siirsin sitä kautta summan rahaa tililtäni. Rahat lähtivät tililtäni jonnekin, mutta paypal-tililläni ei näy rahaa. Mihin rahat ovat menneet?

  MaksuKamu: Jos Instant Top Up siirto ei ilmestynyt Paypaliin usean tunninkaan jälkeen niin ota yhteyttä Paypal-tukeen.

 42. Hei! Tilasin saksalaisesta firmasta tuotteen (99,90 €) Paypalin kautta. Kaikki meni hyvin kuten ennenkin. Nyt sain kuitenkin myyjältä sähköpostia, että maksun vahvistamisessa on ongelmia ja pyydettiin soittamaan asian selvittämiseksi. Siis saksaan ja englanniksi! Omalla tililläni suoritus näkyy, mutta suluissa on ”katevaraus), tilillä on kuitenkin rahaa :-D

  Oma pankkini pyysi ottamaan paypaliin yhteyttä, jonka teinkin (ilmoitin ongelmasta), en tiedä auttaako asiaa, koska sielläkin näkyy, että maksu on completed..

  Mistä lähtisin purkamaan tätä?

  Kiitoksia etukäteen tiedoista :-)

 43. Kortin tiedot tilin muistissa automaattisesti.... sanoo:

  Kuinka voisin muuttaa paypal tilin asetukset takaisin siten että kortin tiedot pitäisi joka kerta kirjoittaa uudelleen manuaalisesti? Olen varmaan jonkin ostoksen yhteydessä klikannut jotain ”muista korttini tiedot” tai jotain, koska nykyisin kun ostan ebay:stä ja klikkaan maksa paypalin kautta niin paypal muistaa tiedot jostakin syystä automaattisesti.

  MaksuKamu: Settings (hammasrata-kuvake) -> Payments -> See Connected Merchants -> Poista eBay listalta (Delete)

 44. itselläni ollu paypal tili rajoitettuna kohta 3 vuotta koska väittävät että korttini on varstettu tai ilmoitettu varastetuksi olen koittanut saada asiaan selvyyttä mutta he eivät vastaa sähköposteihin ja pankin mukaan ei ole mitään estettä eikä ole ilmoitettu varastetuksi meinaa jo pikkusen ärsyttää tämä heidän toiminta olisi kiva saada se toimimaan oikeen

 45. Myyn Yamaha sähköflyygeliäni muusikoiden.net -palvelun kautta. Innokas ostaja löytyi Kaliforniasta (!?). Hän tarjoaa käytetystä flyygelistäni enemmän kuin mitä hän joutuisi maksamaan paikallisella markkinalla uudesta laitteesta. Eikä tulisi rahtikulja Espoosta Kaliforniaan. Ainoa mitä minä joutuisin tekemään, on maksaa rahtikulut (EUR 1,000 +) hänen ”kanadalaiselle rahtipartnerilleen” etukäteen. Selvä petosyritys, josta olen raportoinut payPalille – heiltä ei kuitenkaan ole tullut muuta reaktiota kuin että he uhkaavat jollakin perusteettomalla lakisyytteellä. En jätä asiaa tähän. Pitäisikö perustaa konsortio tätä petosporukkaa käsittelemään?

 46. Hei!

  Yritän maksaa paypal ebay ostosta mutta ebay väittää että paypal tilillä ei ole rahaa ja näin ollen rahan siirto ei onnistu. Eli kuin saan tuon paypal tilin saldon muunnettua us dollareiksi niin että maksaminen onnistuu. Ensisijaiseiseksi valuutaksi kyllä us dollarin ossituin laittamaan mutta ei auta….

  MaksuKamu: Onko Paypal-tiliin liitetty jokin maksukortti? Tämä on nykyään pakollista vaikka saldolla olisikin rahaa.

 47. Onko ok, että maksun yhteydessä kysytään pankkikortin numeroa?
  kyselee Outi

  MaksuKamu: Paypal Checkout voidaan tehdä joko kirjautumalla Paypal-tilille tai ilman kirjautumista jolloin kysytään kaikki tiedot. Voit syöttää tiedot jos olet varma että myyjä on luotettava.

 48. Minulla on paypalilla rahaa euroina ja dollareina.Saldo näyttää koko summan euroina,mutta en saa siirrettyä omalle tilille koko summaa.Miten saan siirrettyä euromääräisenä koko summan omalle tilille.Onnistuin kun siirsin ensin eurot ja sitten dollarit.Voiko niitä muuntaa Withrawissa euroiksi:

 49. Minulta menee kuukausittain 9,40 euron maksu tililtä. Tiliotteella teksti Paypal *payprogloba. En muista tehneeni mitään jatkuvaa maksusopimusta enkä saa mitään vastinetta. Miten saan lopetettua.

  MaksuKamu: Settings (hammasratas-kuvake) -> Payments -> Manage pre-approved payments -> Klikkaa maksua jonka haluat peruuttaa -> Paina Status-tekstin vierestä Cancel

 50. Olen saanut PayPall-tililleni maksun. Rivillä lukee Issue Refund. Jotenkin se viittaa takaisinaksuun, mutta haluan vain siirtää tuo rahan pankkitililleni. Pitääkö minun tehdä tuolle linkille jotain vai teenkä withdrawal’n tililleni?
  Tai siis mitä Issue Refund oikeasti tarkoittaa?

  MaksuKamu: Issue Refund tarkoittaa että haluat palauttaa maksun lähettäjälle eli älä sitä paina. Withdrawilla saat rahat pankkitilillesi.

 51. Moriens!

  Kävi semmoinen moka että siirrettiin tilisiirrolla tutun kanssa hänen tililtään rahaa minun paypal-tilille. Mitenkä tässä nyt käy? Olin lukevinani jostakin tuon siirron jälkeen, että siirto onnistuu ainoastaan omalta pankkitililtäni? Ja mitenkä käy rahojen?

 52. Olen jo vuosien ajan pikkuhiljaa myynyt tavaraa eBayssa ja Paypal-tililleni on kertynyt kolmisen tuhatta euroa. Haluaisin kotiuttaa nuo rahat pankkitililleni mutta sepäs ei onnistukaan. Olen tarjonnut kolmea eri pankkitilin numeroa, sekä IBAN-muodossa että vanhalla tyylillä mutta Paypal ei hyväksy yhtäkään. Otin yhteyttä Paypaliin ja sieltä tuli joku vakioviesti jonka neuvoista ei ollut mitään hyötyä. Miten tässä asiassa pitäisi edetä, kiinnostaako tämä ketään viranomaista, esim. pankkisektorilla. Onko mitään tehtävissä?

  Terveisin Jussi

 53. Hei! Miten voi olla mahdollista että paypaliin laittamani rahat ei ole vieläkään mennyt perille vaikka laitoin ne jo kolme päivää sitten? Ennen mennyt kaksi päivää.

 54. Terve, siirtelin tossa jo tiistaina rahaa takaisin omalle tililleni kun paypalin siirto bugasi enkä voinut maksaa sitä kautta myyjälleni, ja nettisivuilla luki että siirto kestää 1-2pv.. no perjantaina paypalin sivuilla luki completed, mutta tililläni ei vieläkään näy rahoja, voivatko ne vielä tulla sieltä?

 55. Ostin eBay:sta tuotteita ja käytin Paypal-tiliä. Kaikki meni hyvin ja osotokseni näkyvät Paypalin tililläni. Siirsin rahaa Paypaliin jälkikäteen. Outoa on se, että tekemäni ostokset eivät vähennä Paypaliin siirtämääni summaa, vaikka kaksi tuotetta on jo postitettu.
  Tilasin juuri uuden tuotteen eBaysta ja se oli heti vähentänyt siirtämääni rahaa Paypalissa.
  Aiemmin tilattujen tavaroiden yksityiskohdista katsoin, että maksukohdassa on merkintä, että on käytetty luottokorttia ja mainittu oma visa electron tilini, josta olen rahaa siirtänyt Paypaliin. Selitykseni on varmasti sekava, mutta olisin iloinen, jos joku osaisi neuvoa. Olen etsinyt kohtaa, jossa voisin itse siirtää rahaa myyjälle, mutta en löydä sellaista.

  MaksuKamu: Jos tämän nyt oikein ymmärrän niin kaksi ensimmäistä tuotetta on veloitettu suoraan kortilta (tarkista verkkopankista) koska ensisijaisella rahoitusvaihtoehdolla (eli Paypal-saldo) ei vielä ollut yhtään varoja. Toisella kerralla käytettiin ensisijaisen rahoitusvaihtoehdon varoja koska sinne rahaa oli tässä välissä lisätty.

 56. Moi!

  Lisäsin PayPal-tililleni uuden kortin ja tililtä velotettiin 1,50€ ja sain koodin jolla kortti varmennetaan. Mistähän johtuu että PayPal oli myös veloittanut tililtäni 2x 1,20€ samalla? Käsittääkseni siihen ei pitäisi liittyä mitään muita maksuja, vai olenko ymmärtänyt väärin?

  MaksuKamu: En osaa sanoa mistä johtuu, todennäköisesti kuitenkin molemmat maksut palautetaan.

 57. Heippa,

  Mistä löydän paypal tilini tiedot, jotka voin välittää ulkomaalaiselle ystävälleni, joka siirtää rahaa tililleni? Olen yrittänyt katsella tietoja, mutten löydä.

  Kiitos,

  Krisu

  MaksuKamu: Ystäväsi ei tarvitse tietää mitään muuta kuin Paypaliin liittämäsi sähköpostiosoite. Maksu ohjautuu sen perusteella sinulle.

 58. Moi!

  Miksi Paypal vaatii nyt tällaisia tilini varmentamiseksi. Jokin tietty rahamäärä on saavutettu ja nyt en pysty siirtämään rahaa pois tililtä.

  Please send some additional information

  We need some documents to confirm your identity.

  Please send PayPal copies of the following items to help confirm your identity to comply with EU regulations:

  A valid photo ID for account holder such as: National ID card, Passport, Driving License, Official government issued Photo ID (Army, Police, Diplomatic), or Residency Permit

  Proof of address, such as a postal bank statement*, a postal credit card statement,* a mobile phone bill**, an online utility bill or financial statement**, a driving license issued in the last 12 months (different than the one used to confirm your identity), or a National ID Card issued in last 12 months (different than the one used to confirm your identity)

  * Financial institution can differ from those listed in your PayPal account

  ** Must include logo of institution, your name, physical address, a valid date of issue (date may be present in recent transactions or as part of ”last log in”), and transactions (if a bank account statement)

  We take your privacy seriously. Any personal identifying information you submit to PayPal remains private, secure and is only shared with a third party when required by law.

  T. Heli

  MaksuKamu: Tämä on normaalia ja tapahtuu kun tietty rahansiirtomäärä saavutetaan.

 59. Kysymykseni kuuluu että miten voi erota Paypallista? Onko siihen ohjetta miten se tapahtuu??? Ois kiva jos löytyisi suomen kielellä kun toi englanti ei ole niitä vahvempia kieliäni. Tai sitten jos ohje selvästi.

  Ystävällisin terveisin Anja

  MaksuKamu: Settings (hammasratas-kuvake) -> Account -> Close your account

 60. Hei!

  Tahtoisin siirtää rahaa jenkkiystäväni tilille. Miten se tulee minulle ja hänelle halvimmaksi? Onko väliä, siirränkö rahat dollareina vai euroina? Ja jos en ole lisännyt korttia paypaltilille, riistääkö paypal jotain prosentteja summasta (niin kuin jos maksu menisi luottokortilta ja en olisi laittanut kurssimuutosta menemään pankin kautta)?

 61. Kysyn PayPalin perimistä maksuista, kun rahaa siirretään maasta toiseen yksityishenkilön tililtä/tilille.
  Kypros –> Suomi ja summa n. 300 €

  Ensin PayPal kehuu, että siirrot ovat täysin maksuttomia.
  Hinnastosta saa silti käsityksen, että lähettäjän PayPal-tilin (Kypros) perusteella maksu on 0.5% siirtyvästä summasta.
  Epäselvää on myös, maksaako vastaanottaja saman siirtomaksun, jolloin yhteensä kuluja koko siirrosta tulisi 1%.
  – Miten on? Kiitos vastauksesta!

 62. Hei!

  Avasin äsken PayPal -tilin. Nyt minua häiritsee, että korttinumeroani kysyttiin kahdesti. Ensin klikkasin vasemmalta bannerista ”add your credit card” tms. ja annoin kortin numerot. Palasin etusivulle ja korttia kyseltiin edelleen, joten laitoin ”confirm your card” tms. joka oli oikeasti sivulla. Huomasin myös, että sivulla oli edelleen laidassa kaksikin kehoitusta lisätä/vahvistaa kortti, tarkalleen en muista.

  En tietenkään tullut tarkistaneeksi oliko 1.lisäämissivu osoitteeltaan oikea, mutta muun ajan olin kyllä oikeilla PayPal -sivuilla.

  Mitä voin tehdä? Hätäilenkö turhaan?

 63. Hei, jos avaa paypal -tilin niin pitääkö sinne myös laittaa heti rahaa vaikka ostaja on maksanut sinne ostoksen? Vai olenko joutunut feikkisivuille? Miten tämän voi tarkistaa? Entä jos kyseessä on huijari niin voinko mitenkään lukita hänen suorittamansa maksun koska tuote on jo lähetetty?

  Terv. SL

  MaksuKamu: Ei tarvitse. Onko sivun osoiterivillä alussa https://www.paypal.com/ ? Jos ei niin se ei ole virallinen Paypal-sivu.

 64. Onko tämä viesti tullut oikeasti PayPal:lta. Minulta on joku huijari yrittänyt ostaa moottoripyörää ja sen tiedän että han ei ole oikea ostaja. En ole antanut hänelle mitään PayPal tilininumeroani tms yhteystietoakaan. Nyt kuitenkin tuli viesti jossa tiliäni on kuulemma yritetty käyttää väärin.

  ” Unusual charges were detected by our system to a credit card linked to your PayPal account.
  Due to this, access to your account has been limited temporarily.

  There are activities of which an intruder tried to access your PayPal account without your
  permission. To ensure greater security, we took precautions by limiting access to your account.
  We have sent you an attachment that contains all the necessary steps in order to restore your
  account access. Please download and open it in your browser.

  (The locator for this issue is #PP-16-208)

  We thank you for your prompt attention to this matter. Please understand that this
  is a security measure intended to protect you and your account. We apologise for any inconvenience.

  Sincerely,
  PayPal Account Review Department ”

  Liitteenä oli lisäksi zip-tiedosto jota en kuitenkaan uskaltanut avata (enkä avaa). Olen jo kertaalleen joutunut isonluokan (24000e) pankkitietomurron kohteeeksi ja tämän tietomurron ratkaisuun pankki eikä poliisi kyenneet kertomaan miten tämä ihan oikeasti oli mahdollista. Meinaa usko loppua näihin sähköisiin maksu systeemeihin, niin käteviä kuin toki ovatkin.

  Joni Hiipakka

  MaksuKamu: Viestissä ei varmaankaan puhuteltu sinua oikealla koko nimelläsi? Se on jo merkki että tämä viesti ei ole PayPalilta. Voit myös kopioida tekstin Googleen ja tuloksista selviää että tämä on huijausviesti.

 65. Minulle tulee sähköpostiin tälläisiä viestejä. Onko ne huijaus yrityksiä, en ole koskaan niihin mitään vastannut tai toiminut niiden ohjausten mukaan.
  Welcome

  Dear PayPal Client
  Thanks for joining PayPal.
  Warning! Your PayPal account has been limited! As part of our security measures, we proceed
  regularly screen activity to learn PayPal recently contacted you after having identified a problem
  on your Account. demand information from you for following reason: -Our system detected
  unusual charges to a card credit linked to your PayPal account..

  Activate Your Account

  Heres what we have on file for you. Take a second to confirm we have your correct information.
  Email Address
  services@intl.paypal.com
  Confirmation Code
  0188-1569-3134-8803-7281
  (Keep this code: you may be asked to enter it on PayPal to confirm your Account.)

  Yours sincerely,
  PayPal

  Help Centre|Security Centre
  Please do not reply to this email because we are not monitoring this inbox.
  To get in touch with us, log in to your account and click ”Contact Us” at the bottom of any page.
  Copyright © 2012 PayPal Inc. All rights reserved.
  Consumer advisory: PayPal Pte Ltd, the Holder of the PayPal™
  payment service stored value facility, does not require the approval of the Monetary Authority of Singapore. Consumers (users) are advised to read theterms and conditionscarefully.

  MaksuKamu: Heti ensimmäinen rivi paljastaa tämän huijaukseksi. Paypal puhuttelee sinua sähköposteissaan aina oikealla koko nimelläsi.

 66. Mene Paypal tilillesi ja klikkaile My Account -> Profile -> Recurring Payments -> Edit Funding Options -> Conversion Options.

  Profiilista ei löydy tuota ”recurring payments”, onko se piilossa jonkun toisen valikon takana vai poistettu kokonaan / korvattu jollain toisella termillä?

  MaksuKamu: Ilmeisesti Paypal ei halua että ihmiset käyttävät tuota niin oli aika hyvin piilotettu. Kohta löytyy kuitenkin nykyään täältä: My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> Set Available Funding Sources -> Conversion Options. Tämä päivitetty myös oppaaseen.

 67. Hei, siirsin Paypalista rahat omalle tililleni eilen, tànààn paypalin tilillà nàkyi, ettà suoritus on copleted.., mutta rahat eivàt kuitenkaan ole vielà suomalaisella tilillàni ? Mihin ne ovat joutuneet, vai kestààkò siirrossa kauemmin ?

  MaksuKamu: Kyllä siinä kestää yleensä useampia arkipäiviä.

 68. Onko nyt niin, ettei paypal tilille voi siirtää rahaa Sp/Aktian tililtä tai olla muutenkaan tämän pankin kanssa tekemisissä.

  MaksuKamu: Top-up on ihan normaali tilisiirto eli se toimii mistä pankista tahansa.

 69. Hei,

  Olen onnistuneesti saanut paypal tilin avattua ja olisin halunnut vaihtaa pankin kurssin valuutanmuuntamiseen, mutta en vain löydä oikeata reittiä. En löydä yllä mainitsemasi ohjeen mukaisia valikkoja enkä siten pääse tätä asetusta muuttamaan.. Osaisitko auttaa vielä?

  MaksuKamu: Pahoittelut vanhentuneesta tiedosta. Ohje on nyt päivitetty.

 70. Maksoin erään tietokoneohjelman hankkimisen Paypalin kautta. Kesken maksamisen ilmestyi sivu, jossa sanottiin, että haluavat varmistaa oikeuteni tiliin sillä, että kirjoitan koko tilinumeroni, ja sen jälkeen he kyselevät muutamia kysymyksiä. Annoin tilinumeroni, mutta mitään kysymyksiä ei tullut, vaan minut ohjattiin jatkamaan maksuani. Sivu oli aivan aidon Paypal-sivun näköinen, mutta saattoiko se olla phisingsivu, vai johtuiko tilinumeron vaatiminen vain siitä, että kirjauduin tililleni amerikkalaisen anonyymiserverin kautta enkä suomalaisen operaattorini kautta, kuten yleensä?

 71. Ostin eräältä ebay-myyjältä (xxxxxxxxx-nimimerkki) nokian puhelimen mutta tyhmyyksissäni tein kaupan ebayn ulkopuolella. Lähetin 250eur ja ”kaupoista” nyt yli kuukausi eikä puhelinta ole näkynyt, saatikka rahoja. Tyyppi ei myöskään vastaa enää maileihin. Koko mailikeskustelu on tallessa ja tyypin nimi Bxxxxxxx Lxxxx on ilmeisesti oikea. Mitä persettä nyt pitäisi tehdä? Paypal ei avaa disputea koska urpona maksoin sen lahjoituksena ettei mene mitään mätkyjä jne.

  MaksuKamu: Valitettavasti kuulostaa aika toivottomalta tilanteelta. Jos lähetit maksun Paypaliin liitetyllä luottokortilla niin voisit vielä ottaa kortin myöntäjään yhteyttä. Muille tiedoksi että eBay-kaupat kannattaa aina tehdä virallista tietä jolloin saat kaikki ”ostajan suojat” käyttöösi joilla tästäkin tilanteesta olisi selvitty.

 72. Venekauppa ja Paypal, minulle on kaksi kertaa otettu yhteyttä Englannista ja tarjouduttu ostamaan myynnissä oleva H-veneemme. Sinänä lähtökohdaltaan kyseenalaista lähteä kuljetuttamaan pientä purjevenettä Englantiin, rahti varmaan useita tonneja. Ostaja kanditaatti on luvannut maksaa Paypalion kautta. Onko kysymyksessä huijausyritys ja mikä on sen juoni ja metodi?

  Edellä Pasi Mantereen varoitus asiaan liittyen. Mikä on juonen kulku?
  terv. Juha Pulkkinen

  MaksuKamu: Ostaja voi varsin helposti riitauttaa kaupan ja saada rahansa (todennäköisesti) takaisin vaikka olisikin jo vastaanottanut tavaran.

 73. Joku haluaa ostaa paypalin kautta minulta auton. Voiko olla mahdollista että minä joudun ensin omista varoista lähettämään hänen kuljetusyhtiölle ison kuljetusmaksun ennen kuin paypal siirtää rahat minun tililleni?? Kaipaisin vastausta pikaisesti, koska ostajalla tuntuu olevan kova kiire…

  MaksuKamu: Ei kuulosta alkuunkaan vakuuttavalta toimintatavalta.

 74. Tein tilauksen usalaisesta verkkokaupasta, tilasin 2 tuotetta jotka maksoin paypallilla. Kauppa ilmoitti toisen tuotteen olevan loppu ja palauttivat siitä maksetut rahat ok. 2 tuotteen postikulut suomeen oli 53$ , mutta yhdelle tuotteelle heidän verkkokauppa näyttää vain 18,50$ olen lähettänyt myyjälle useita s-posteja ja pyytänyt palauttamaan loput 34,50$ ->> ei vastausta. Kysyin asiasta paypallin henkilökunnalta johon vastaus oli ” unfortunately PayPal have no control on what a seller charges for shipment of goods ” elikkäs onko mahdollista saada näitä rahoja mitenkään takaisin ?

 75. Hei! Olemme joutuneet venekaupan tiimoilta kansainvälisen huijarin kynsiin. Olemme sen johdosta sulkeneet PayPal tilin. Tilille ei ollut huijarilta vielä rahaa! Onko mahdollista, että raha vielä ”pääsee” tilille? Jos niin käy, miten menettelemme? Terv. Pasi Mantere

 76. Hei vaan!

  Miksi joudun päivittämään Paypal-tiliäni suuremmaksi? Sanovat että ostosummani ylittää pian $2,500.00. Nehän on kuitenkin Luottokunta maksanut ja perinyt minulta. Onko kyseessä USA:n velkakaton mikromuunnos?

  Terveisin TH; Seinäjoki.

  Maksukamu.com: Kyseessä on tietääkseni ihan turvallisuusvarmistus. Kun rahaa liikkuu paljon, Paypal haluaa varmistaa henkilöllisyytesi uudelleen. Onhan tuo melko rasittavaa mutta kun lähetät vaaditut dokumentit niin tili toimii taas normaalisti.

 77. Huomenta!

  Olen sekoillut Ebayn ja Paypalin kanssa nyt muutaman päivän. Olen sopinut virheelisten tilausten perumisen toimittajien kanssa. Miksi näin kävi, johtui omasta kokemattomuudestani palvelunkäyttöön.

  Eli nyt Ebay tililläni näkyy yhteensä 4 tapahtumaa, joista kolme on tilassa ”maksu lukittu”. Yksi on ”maksettava” tilassa. Haluaisin varmistaa, että kun siirrän tämän yhden tuotteen Paypaliin maksettavaksi, nämä kolme muuta tapahtumaa pysyvät ”maksu lukittu” tilassa, eivätkä nämä kolme tule maksuun yhdessä yhden haluamani tuotteen kanssa. Eli voinko nyt maksaa vain tuon yhden tuotteen.
  Korostan vielä että nuo kolem lukittua on sovittu Ebayn asiakastuen ja kahden saksalaisen toimittajan kansssa keskeytetyiksi, mutta näkyvät silti Ebayssä lukittuina!

  Ystävällisin terveisin Markku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *