Payson maksupalvelun tunnus

Payson maksu

Payson on ruotsalainen, hyvin samankaltainen verkkomaksuvälittäjä kuin Moneybookers tai Paypal. Payson on toiminut jo pitkään ja hiljattain käyttöliittymästä tuli saataville myös Suomenkielinen versio, tämä onkin Paysonin suurin etu muihin ulkomaisiin maksupalveluihin verrattuna. Mitään muuta maksupalvelua et saa Suomenkielisenä.. Payson-maksun hyväksyvät kaupat ovat rajoittuneet lähinnä Ruotsissa sijaitseviin kauppoihin. Hiljattain myös Suomalainen verkkohuutokauppa Huuto.net otti palvelun käyttöön mutta jo pienienkin maksujen takia en näe mitään syytä käyttää Payson maksua Suomen sisäisessä kaupankäynnissä. Payson voisi tulla kysymykseen vaikka tilanteessa jossa ostajan ja myyjän tilit ovat eri pankeissa mutta maksu pitää siitä huolimatta saada välittämästi vastaanottajalle. Tässä tapauksessa Paysonin siirtomaksu olisi jollain tapaa oikeutettu. Ainut todellinen parannus tilisiirtoihin on Paysonin tarjoama Payson-turva joka tarkoittaa sitä että Payson ohjaa kauppasuman myyjälle vasta kun ostaja on vastaanottanut tavaran ja on siihen tyytyväinen. Payson turva maksaa 5% kauppasummasta (max. 50€) ja sen maksaa ostaja.

Jos taas shoppailet paljon Ruotsalaisissa verkkokaupoissa etkä omista luottokorttia tai Moneybookers Mastercardia niin Payson voisi olla varteenotettava vaihtoehto. SEPA-maksu ruotsiin on toki mahdollinen mutta eri valuutan takia (Ruotsissa on edelleen käytössä Ruotsin Kruunu) valuutanvaihdosta tulee aina ylimääräisiä kuluja.

Paysonissa on samat perusominaisuudet kuin Paypalissa ja Moneybookersissa kuten rahan lähetys ja vastaanotto yksityishenkilöiden välillä ja ostosten maksu verkkokaupoissa. Paysonin avulla voit siis siirtää rahaa verkossa paljastamatta luottokorttisi numeroa tai muita henkilötietojasi. Koska vain harva verkkokauppa hyväksyy Payson maksun, emme sitä voi kenellekään suositella ainakaan ainoaksi maksupalveluksi Suomenkielisyydestä huolimatta.

Paysonissa yksityishenkilöiden väliset rahansiirrot ovat ilmaisia samoin kuin ostoksien maksaminen verkkokaupoille. Maksujen vastaanotto maksaa 0.30€ + 3% kauppasummasta paitsi Payson-turvaa käyttäessä jolloin ostaja eli rahan lähettäjä maksaa kulut. Rahan tallettamisesta Payson tilille verkkopankista tai maksukortilla veloitetaan sama, 0.30€ + 3% maksu ja rahan nostosta veloitetaan 1 euron maksu. Tilin avaaminen on ilmaista eikä kuukausimaksuja ole.

Tästä pääset avaamaan Payson tilin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *