Kumppanuusmarkkinointi -verkostot Suomessa

Esittelen tässä Suomen suurimmat ja suosituimmat kumppanuusmarkkinointiverkostot eli affiliate markkinointi verkostot. Verkostot on listattu mielestäni paremmuusjärjestyksessä. Voit valita parhaat päältä tai rekisteröityä vaikka kaikkiin.

Verkostoihin liittyminen on aina täysin ilmaista samoin kuin kaikkien sen palveluiden käyttäminen, yhdessä tapauksessa verkosto jopa maksaa sinulle rekisteröitymisestä! Voit siis rekisteröityä ja rauhassa tutkia verkoston tarjoamia kampanjoita.Mainostavat yritykset maksavat kaikki kulut ja palkkiot, mainosverkosto välittää ne sinulle. Koska mainostaja maksaa kulut on palvelu sinulle aina 100% ilmainen.

Sinulla tulee olla toimiva nettisivu tai blogi jo ennen kuin rekisteröidyt sillä sivustosi tietoja kysytään rekisteröitymiskaavakkeessa. Suomalaiset mainosverkostot maksavat yleensä palkkiot suoraan pankkitilillesi. Palkkiot maksetaan kuukausittain jos palkkionmaksuraja on ylittynyt.

  • Tradetracker mainosverkoston tunnusTradetracker – Tradetracker on nykyään Suomen suurin affiliate-markkinointi mainosverkosto ja mielestäni myös sen käyttöliittymä ja seurantatyökalut ovat alan parhaat. Tällä hetkellä Trade tracker verkostosta löytyy yli 400 Suomalaisen yrityksen mainoksia. Jos sinulla on eri kielialueille suunnattuja verkkosivustoja niin ei hätää. Tradetracker toimii yhteensä 19 eri maassa ja kaikkien näiden maiden kampanjat löytyvät samasta ohjauspaneelista. Suosittelen kokeilemaan tätä ensimmäisenä tai jos haluat käyttää vain yhtä verkostoa niin valitse Tradetracker!
  • Adtraction – Adtraction on Suomessa uudempi tuttavuus mutta se on haalinut itselleen jo todella kattavan mainosvalikoiman. Joistain tunnetuista kampanjoista Adtraction maksaa myös selkeästi isoimmat komissiot joten kannattaa vertailla. Adtraction käyttöliittymä on selkeä, omat linkit saa napattua verkkosivulle helposti ja maksut suoritetaan kuukausittain ajallaan.
  • Tradedoubler mainosverkoston tunnusTradedoubler – Kolmas iso, pitkäaikainen ja ehkä tunnetuin mainosverkosto Suomessa jonka mainosvalikoima on kuitenkin valitettavasti ollut laskussa viimeaikoina. Tradedoublerin valikoimista löytyy silti edelleen satoja yrityksiä ja tuhansia erilaisia mainoksia joista voit valita sivustoosi sopivaa materiaalia.

Katso vielä parhaat ulkomaiset mainosverkostot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *