Tilausten välityspalvelu Iso-Britanniasssa

Esimerkiksi Brittien jättimäinen Amazon -verkkokauppa on viimeaikoina alkanut rajoittaa useiden tuotteiden tilaamista tänne Suomeen. Myös useat muut Brittikaupat suostuvat toimittamaan ainoastaan kotimaahansa. Varsinkin nyt kun Punnan kurssi on ennätysalhaalla, tilaaminen houkuttelisi silti. Tähän tilanteeseen on onneksi olemassa helppo ratkaisu.

Forward2me on pakettien uudelleenvälityspalvelu joka vastaanottaa tilauksesi Iso-Britanniassa sijaitsevaan varastoon ja lähettää sen uudelleen Suomeen. Näin kaikki toimitusrajoitukset voidaan kiertää pelkästään uudelleenlähetyksen hinnalla.

Käytännössä palvelu toimii siten että käyttäjätilin luotuasi sinulle luodaan oma henkilökohtainen Isossa-Britanniassa sijaitseva toimitusosoite. Ostoksilla syötät toimitusosoitteeksi tämän osoitteen. Kun paketti saapuu Forward2me varastolle, saat sähköpostiisi vahvistuksen. Tämän jälkeen voit käydä valitsemassa sinulle sopivan toimitusvaihtoehdon ja maksaa uudelleenlähetyksen. Toimituskulut määräytyvät aina pakettikohtaisesti sen koon ja painon mukaan.  Toimitusvaihtoehtoja on edullisesta kirjaamattomasta lähetyksestä erilaisiin kuriiripalveluihin. Halvimmillaan paketin välitys Suomeen maksaa n. 11 Puntaa.

Voit myös kerätä Forward2me varastoosi useita tilauksia ja yhdistää ne sitten yhdeksi isommaksi (suhteessa edullisemmaksi) lähetykseksi kahden Punnan lisämaksusta.

Forward2me on Maksukamun käyttämä ja vertailussa edullisimmaksi osoittautunut palvelu. Tilin avaaminen ja palvelun käyttö on täysin ilmaista. Maksat ainoastaan pakettisi lähetyskulut Forward2me varastolta Suomeen.

  • Tilaa kaikista Iso-Britannian verkkokaupoista
  • Saat käyttöösi henkilökohtaisen varasto-osoitteen Englannissa
  • Tilin avaaminen on maksutonta, maksat vain uudelleenlähetyskulut pakettikohtaisesti
  • Yhdistä useita tilauksia isommaksi paketiksi ja säästä toimituskuluissa vain £2 lisähintaan
  • Tilauksia voi säilyttää Forward2me varastossa maksutta jopa 30 vuorokautta

Tutustu Forward2Me välityspalveluun
Vastaava palvelu löytyy myös USA:sta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.