Pelitarjoukset

MaksuKamu.com ylläpito on intohimoista peliporukkaa mutta uusien pelien hankintaa rajoittaa usein uutuuspelien korkea hinta. Vähän pelistä riippuen, jopa 70 euroa alle kymmenen tunnin huvista on mielestäme liikaa. Olemmekin kehittäneet alunperin omiin tarpeisiimme kymmeniä erilaisia kikkoja joita hyödyntämällä sinäkin voit ostaa pelisi jatkossa vähintään 20% edullisemmin ja joskus jopa 100% lähentelevillä alennusprosenteilla.

Olemme jakaneet oppaat kahteen pääkategoriaan:

Jos haluat ostaa konsoli-, kannettavat ja PC-pelisi fyysisenä (levyllä/kortilla) mediana niin säästäminen on helppoa, tosin ei aivan niin edullista kuin digitaalisen pelin osto. Katso tästä vertailu ulkomailla sijaitsevista, fyysisiä pelejä edullisesti myyvistä kaupoista.

PC-pelit ovat jo normaalisti hieman edullisempia kuin konsolipelit mutta oppaamme avulla voit kouluttautua tarjoushaukaksi joka saa uutuuspelit n. 40% edullisemmin kuin kaupasta ja hieman vanhemmat pelit lähes ilmaiseksi. Lue tästä miten ostat digitaalisen kopion PC-pelistä halvemmalla.

Konsolit ja PC-laitteet ostat myös edullisemmin ulkomailta. Paras tapa löytää edullisimmat osat ja pelikoneet on käyttää suosittuja ulkomaisia hintaseurantoja.

Jos olemme missanneet jotain toistuvia pelitarjouksia tai muita laillisia keinoja hankkia halpoja pelejä niin otamme mielellämme vastaan vinkkejä kommentteina tai palautelomakkeella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *