Vaihda romukultaa rahaksi netissä

Kultaa rahaksi

Omistatko tarpeettomia tai rikkinäisiä kultakoruja, kelloja, kultahampaita tai mitä tahansa kultapitoisia esineitä joita et tarvitse? Kullan hinta on viimeisen vuoden aikana ollut kaikkien aikojen huippulukemissa joten nyt on oikea aika vaihtaa tarpeetonta kultaa rahaksi. Vuodessa hinta on noussut jopa parikymmentä prosenttia ja viiden vuoden takainen arvo on lähes triplaantunut. Tämä tarkoittaa paitsi hankintahinnan nousua myös ns. romukullasta maksettavan hinnan nousua.

Suotuisan hintakehityksen vanavedessä kultaa ostavia palveluitakin on tarjolla runsaasti. Kätevimpiä ovat postin välityksellä toimivat palvelut joissa tilaat kuoren kultaesineiden lähetystä varten. Kuoren tilaus onnistuu kätevästi netissä tai puhelimitse. Lähettämäsi kulta punnitaan asiantuntijan toimesta ja sinulle maksetaan senhetkisen hinnaston mukaan. Rahat saat suoraan tilillesi 24 tunnin kuluessa.

Yksi tunnetuimmista tällaisista palveluista on Verkkokulta.fi. Palvelun etuja ovat mm. aina parhaan ostohinnan takuu,  vakuutettu ja kirjattu lähetys ja 100% tyytyväisyystakuu. Jos et siis ole tyytyväinen sinulle tarjottuun ostohintaan, saat kultaesineesi takaisin (mietintäaikaa on 3 vuorokautta). Maksettavan hinnan voit aina tarkistaa myös etukäteen palvelun nettisivulta ja voit seurata koko myyntiprosessin netissä. Huomaa että ilmaisen Kultapaketin tilaus ei sido sinua vielä mihinkään.

Kullan hinnan kehitystä voit seurata reaaliajassa täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *