Affiliate markkinointi eli yksittäisten kauppojen kumppanuusohjelmat

Isojen mainosverkostojen lisäksi mainoksia joilla tienaat rahaa on mahdollista hankkia myös yksittäisten yritysten ja verkkokauppojen kautta. Affiliate markkinointi ohjelmia tarjoaa kuitenkin vain murto-osa netistä löytyvistä kaupoista ja palveluista. Paras tapa löytää kiinnostavat kumppanit on seurata mitä muut mainostavat verkkosivuillaan. Kun löydät kiinnostavan ohjelman, käy etsimässä palvelun verkkosivulta kumppanuusohjelmaan viittaavia linkkejä. Englanninkielisillä sivuilla voit etsiä esimerkiksi sanoja ”Affiliate”, ”Partner” tai ”Refer-a-Friend”. Yksittäisillä mainostajilla ei aina ole kuitenkaan yhtä hyviä klikkausten ja ansioiden seurantamahdollisuutta kuin isoissa verkostoissa eikä maksua aina ole mahdollista vastaanottaa Suomeen. Alla olen listannut muutaman kumppanuusohjelmaa tarjoavaa kauppaa jotka ottavat vastaan suomalaiset julkaisijat ja tilittävät maksut mielellään myös Suomeen tilisiirtona, Paypal- tai Moneybookers maksuna tai käyttörahana itse kauppaan.

  • iHerb – iHerb on netin suurin, edullisin ja suosituin luontaistuotekauppa. Kauppa sijaitsee USA:ssa mutta toimittaa Suomeen. Kumppanuusohjelmalla ansaitut tulot voi käyttää kaupan omiin tuotteisiin. Mainosta siis itsellesi ilmaiset vitamiinit ja muut terveystuotteet! Tässä ohjelmassa tienaat rahaa kauppaan ohjaamasi asiakkaan tilauksista sekä edelleen tämän kauppaan ohjaamien asiakkaiden tilauksista aina neljänteen portaaseen asti. Voit aloittaa mainostamisen rekisteröitymällä asiakkaaksi ja etsimällä kumppanuuslinkin omalta sivultasi. Samalta sivulta voit seurata tulojasi. Jos haluat tilata kaupan tuotteita itsellesi niin tarjoamani linkin kautta saat myös 10 dollarin alennuksen ensimmäisestä tilauksesta. Voit tarjota tätä samaa etua eteenpäin omissa mainoksissasi.
  • Play-Asia – Play-Asia on Hong Kongissa sijaitseva videopeli- ja oheistuotekauppa jonka hintoja vertaillessa Suomikaupat kalpenevat. Kaupasta voi myös ostaa Aasian julkaisut peleistä jo kauan ennen kuin ne virallisesti Suomeen rantautuvat. Kaikenlaiset oheistuotteet ja retrotavara takaavat hyvän myynnin. Ohjelmassa tienaat ohjatuista asiakkaista sekä näiden tekemistä ostoksista.

Lue myös Google Adsense kiinnostuspohjaisesta mainonnasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *