Ulkomaisten nettikauppojen hintaseurannat

Todella tehokas ja helppo tapa säästää hankinnoissa on erilaiset hintaseurannat ja -vertailut. Kaikki kai jo tietävät Suomessa hintoja seuraavat palvelut kuten MBnet Hintaseuranta.

Minun tarkoitukseni on kertoa miten säästät jopa huomattavasti lisää Suomalaisten seurantojen parhaista hinnoista. Olen koonnut tänne listan suosituimmista ulkomaisista hintaseurannoista. Jos et ole ennen ulkomailta tilannut niin se sujuu leikiten kattavien ohjeidemme avulla. Hankalinta ulkomaisia kauppoja vertaillessa on löytää joukosta ne jotka lähettävät tuotteitaan myös suomeen mutta pienellä kärsivällisyydellä ja toimitusehtojen tutkimisella säästöjä alkaa kuitenkin ropisemaan. Edullisten tuotteiden kohdalla myös toimitusmaksuja kannattaa erikseen vertailla.

Ruotsin hintaseurannat:

Pricerunner.se
Prisjakt.nu

Saksan hintaseurannat:

Idealo.de
Geizkragen.de

Englannin hintaseurannat:

PriceRunner
Google Shopping UK
Idealo.co.uk

USA:n hintaseurannat:

Google Shopping USA
PriceGrabber

Yksi kommentti

  1. Hei!

    Onko muista tuotteista olemassa samaan tapaan hintaseurantaa? Kodintekniikka, korut, kellot, valaisimet?

    Toinen kyssäri koskeekin sit buyincoinsia, jos offtopic, niin siirtäkää muualle. Onko Buyincoins.comiin ylipäänsä mahdollista päästä ostoksille, vai onko firma lopettanut? Verkkosivuille ei ole päässyt viikkoihin.

    MaksuKamu: Meidän hintaseurannat jäi vähän vaiheeseen työläyden takia mutta kaksi loistavaa hintaseurantaa joita itsekin käytän ovat Idealo.de (Saksa) ja Froogle.co.uk (Englanti). Näistä löytyy seuranta myös kaikille mainitsemillesi tuoteryhmille.

    BuyinCoins toimii ainakin tällä hetkellä. Kiinakaupoilla on tapana kaatuilla välillä pitkiksikin ajoiksi ties mistä syystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *