Moneybookers maksupalvelun tunnus

Moneybookers prepaid Mastercard

Moneybookers Mastercard kortin avulla saat MB-tilisi varat käyttöön missä ja milloin tahansa. Moneybookers Mastercard on nimestään huolimatta ns. prepaid -kortti eli sitä voi käyttää vain jos MB-tililläsi on varoja. Korttia ei voi käyttää luoton ottamiseen. Tästä syystä et tule ikinä saamaan luottokortti laskua korttia käytettyäsi eikä korttiin sisälly minkäänlaista kuukausimaksua. Korttia ei ole myöskään mahdollista käyttää yli varojensa eikä Kuva Moneybookers MasterCard maksukortistamyöhästyneistä maksuista voi tulla maksua koska voit käyttää vain sen rahanmäärän mitä Moneybookers tililläsi on rahaa. MB-kortti toimii siis kuin pankkikortti eli se on suoraan liitetty Moneybookers tilisi varoihin. Suurin etu pankkikorttiin on se että tätä korttia voi käyttää käytännössä missä tahansa luottokorttikin kävisi. Pääset siis käsiksi kymmeniin tuhansiin verkkokauppoihin joihin ei ilman luottokorttia olisi mitään muita maksutapoja. Kortissa on samat turvallisuusominaisuuden kuin oikeassakin luottokortissa eli tunnusluvut, turvasiru ja varmennenumero kortin takana (CVV). Kortilla voit käyttää Euro, Dollari (USA) ja Punta (UK) valuuttoja. Kortti maksaa vain 10 euroa vuodessa (veloitetaan MB-tililtä) eikä normaalien Moneybookers kulujen lisäksi muita kuluja ole. Maksutapahtumia voit seurata ilmaiseksi netissä. Luottotietojasi ei tarkisteta joten maksuhäiriöinenkin voi korttia hakea.

Moneybookers kortti -käyttömahdollisuudet

Moneybookers kortti tekee Moneybookers tilistäsi todella monipuolisen palvelun. Kaikkien normaalien Moneybookers käyttötapojen lisäksi voi käyttää MB-tililläsi olevia varoja esimerkiksi näin:

 • Käytä fyysistä korttia maksamiseen ravintoloissa, autovuokrauksen yhteydessä, ostoksilla jne. missä päin maailmaa tahansa, vaikka omassa lähikaupassa
 • Käytä korttia missä tahansa verkkokaupassa tai palvelussa jossa käy Mastercard, myös siellä missä tavallinen Moneybookers siirto ei käy
 • Nosta rahaa automaatista missä päin maailmaa tahansa yli 1.5 miljoonasta automaatista
 • Lyhyesti sanottuna: Moneybookers kortti käy siellä missä oikea Mastercard korttikin

Mistä saan Moneybookers Mastercardin?

Kortin voi saada kuka tahansa joka avaa tai jo omistaa Moneybookers tilin, VIP tms. jäsenyyttä ei tarvita. Voit seurata tavallista Moneybookers tilinavausohjettamme ja kohdassa 3. kun sinulta kysytään haluatko hakea samalla maksukorttia (”I want to apply for the Moneybookers MasterCard”), laita rasti kyseiseen ruutuun. Tilisi avaamisen jälkeen, mene omalla MB-sivullasi ”My MasterCard” välilehdelle jossa sinun tulee lähettää postitse tai kätevämmin skannata värillinen kuva omasta passista tai ajokortista ja lähettää se Moneybookersille. Näin tuplavarmistetaan henkilöllisyytesi. Myös digikameralla otettu kuva yllä mainituista todistuksista käy. Kun olet lisännyt kuvat hakemukseen tai lähettänyt ne postitse voit täyttää loppuosan hakemuksesta ja hyväksyä ehdot. Muutamien viikkojen kuluessa saat kotiisi postitse oman Moneybookers Mastercard korttisi sekä tämän PIN-koodin erillisissä kirjeissä lähetettynä turvallisuuden varmistamiseksi.

14 Kommenttia aiheeseen “Moneybookers Mastercard kortti”

 1. Tervehdys älkää vaan sortuko viabuy masteriin on ihka huijaus firma 90€ talletuksella piti saada heti kortti toimimaan mutta yllätys ylläty eka 90€ meni kortin avaus kuluihin eli pysykää kaukana viabuy masterista

 2. Käyhän virallinen henkilöllisyyskortti tuohon henkilöllisyyden varmentamiseen? Passia ja ajokorttia kun en omista…

 3. Hei,

  Voiko skrill:in tilille siirtää esim. Payzasta tai Solid Trust Pay:n e-lomakoista varoja. Ja miten se toimii? Nykyään pitää ensin tallettaa 10 euroa Skrillillä ennen kuin voi jatkaa palvelun käyttöä. Kiitos etukäteen.

 4. Muuten kortti on toiminut, mutta ainakaan Suomessa se ei toimi bensafirmojen kylmäasemilla eikä tietenkään muillakaan asemilla muualla kuin tiskillä.

  Toinen ongelma tuli autonvuokrauksessa. Ainakaan Roomassa ei autonvuokraus onnistunut. Kortissahan ei ole koholla olevia numeroita/kirjaimia, eikä tällainen normaali takuu vedos tyhjään luottokorttitositteeseen onnistu. Onko tuo juttu todellakin niin, että auton/moottoripyörän/kuuauton vuokraaminen tuolla kortilla on mahdotonta – ainakin suuremmista firmoista. Aina ei ole vaimo kortteineen mukana ;-(

 5. Ymmärsinkö siis oikein, että tätä korttia tosiaan voisi käyttää myös hotellissa ”vakuutena”?

  MaksuKamu: Tietojeni mukaan voi.

 6. Hei,

  Käykö tämä kortti nyt varmuudella esim autovuokraamossa usassa missä vaaditaan vuokraajalla olevan luottokortti?

  MaksuKamu: MB-kortilta voi tehdä katevarauksen kunhan tilillä on riittävästi varoja eli kyllä sen pitäisi tässäkin tilanteessa toimia.

 7. Moi!
  Onko kokemuksia auton vuokrauksesta MB mastercardilla? Onnistuuko kortilla sellainen toimenpide?

 8. Tuli tässä suunniteltua lähtöä tonne Åreen laskettelemaan, mutta kävikin ilmi, että olisi pitänyt maksaa 40pv ennen lähtöä majoitus. Luottokortilla olisi voinut maksaa paljonkin myöhemmin, mutta kun ei ole luottokorttia (ei säännöllisiä tuloja), niin jäi matka tekemättä.

  Mitä luuletta, että mahtaisiko tuo monebookersin mastercard toimia tuossa tilanteessa luottokortin tavoin, jotta se ehkä kelpaisi tonne Åre skistar varausjärjestelmaan?

  MaksuKamu: MB-kortilta voi tehdä katevarauksen kunhan tilillä on riittävästi varoja eli kyllä sen pitäisi tässäkin tilanteessa toimia.

 9. Muutama kysymys moneybookers tilistä.

  Eli voiko tilille ohjata normaaliin tapaan saapuvia tilisiirtoja,muilta kuin omalta tililtäni, eli esim jos myyn jotain postiennakolla niin voinko ohjata maksun saapumaan moneybookers tililleni?

  Onko Monybookers tilissä tilinumero iban ja bic tai swift koodeineen?

  MaksuKamu: MB-tilille voi laittaa rahaa vain omalta pankkitililtä. Tilinumero johon rahat siirretään on nykyään IBAN-muotoinen.

 10. Moro.

  mites tuo mb masteri jos menen ravintolaan maksamaan ruokani ja ravintolassa on jostain syystä internet yhteys poikki eli ei voi varmentaa kortin varoja.. niin tuleeko tiskauskeikka.?
  niin ja kuulin jostakin että tuolla kortilla voisi maksaa vain 5 krt päivässä pitääköhän tämä tieto paikkaansa? ja jos pitää voiko rajaa jotenkin nostaa

 11. Hei, lähetin nuo varmenne kuvat juuri. Mutta meneekö kortin saannissa tosiaan useampi viikko !? Ei vain kerkeä nyt maksamaan tulevaa lentomatkaa ryanairilta :(

 12. Hei MaksuKamu,
  kiitos vastauksesta. Nyt taidan hakea tuota Prepaid korttia kun se sitten tuntuu toimivan hotellissakin ja varmaan lentojenkin varaaminen onnistuu sillä jos tilillä on rahaa.
  Onko muuten miten turvallinen tuo MB tili pitää varoja siellä?
  Ajattelin että jos on reissussa niin hotellia varten ja sitten käyttöä varten siellä jonkin verran pitää olla sitä katetta.
  Ja oliko siinä joku summa jonka saa päivässä käyttää eli ei voi kovin paljon höylätä päivän aikana? Jotenkin ymmärsin että maksamiseen voi käyttää 1000 e tms. päivässä?

  Maksukamu: Olet ihan oikeassa eli kortilla voi maksaa 1000€/päivä. Käteisnostojen raja on 250€/päivä.

 13. Kysymys tuosta MB MasterCardista tuli mieleen. Kun varaa hotellin netistä ja sehän katevarmentaa normaalin luottokortin vaikkapa 1 eurolla että kortti on OK mutta ei veloita summaa kokonaisuudessaan kortilta sillä kertaa vaan maksu sitten hotellissa.
  Miten toimii tämä Prepaid, pitääkö se koko summa olla sillä hetkellä siellä tilillä vaikkei sitä veloitettaisi heti vai miten toimii? En tiedä osasinko oikein tuon kysymykseni asettaa.

  MaksuKamu: Erittäin hyvä kysymys, piti kysyä oikein MB:n tuesta kun en itse ole hotellia koskaan koittanut tällä varata. Vastaus oli että Moneybookers Mastercardille VOI tehdä katevarauksen. Varattava summa pitää olla MB-tilillä. Se on ilmeisesti hotellista kiinni onko heillä tapana varata joku nimellinen tarkistus-summa vai koko hinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.