Britannian suosituin skeittikauppa
Etusivu » Skatehut

Skeittikauppa Skatehut

Skahehut.co.uk on englannin ja ehkä koko netin suurin skeittikauppa. Valikoimasta löytyy skeittilaudat, longboardit, rullaluistimet, potkulaudat, skeittikengät, skeittivaatteet, BMX-pyörät, suojavarusteet ja muut oheistavarat. Oma lauta on tietenkin mahdollista täysin kustomoida eli voit ostaa erikseen haluamasi dekin, trukin, renkaat ja laakerit. Skatehutista saat siis kaiken skeittailuun liittyvän yhdellä kertaa ja sellaisia tuotteita joita on todella vaikea suomesta löytää. Edullisten hintojen lisäksi kaupassa on aina erilaisia tarjouskampanjoita kuten jopa -50% tuotekohtaisia alennuksia tai kaksi paria kenkiä 40 punnalla. Alennukset löytyvät kaupasta ”Special Offers” ja ”Sale” -linkkien takaa. Kauppa on luonnollisesti englanninkielinen mutta sivun oikeasta ylälaidasta voi laittaa suomenkielisen käännöksen päälle.

Tuotteita löytyy kaikilta kuuluisimmilta skeittimerkeiltä kuten: Habitat, Xcess, Plan B, Element, MPG, DC Shoes, Powell, Nike, Blind, Alien Workshop, Girl, Almost, Enjoi, Flip, Bladerunner, Osiris, Adio, Darkstar, Razors, Vans, Creature, Fallen, Chocolate, Converse, Emerica, Lakai, Etnies ja Supra sekä kymmeniä muita. Suomesta ei taatusti löyty kauppaa josta saisi samantasoista valikoimaa ja näin edullisesti.

Skatehutin Loyalty Points -järjestelmän ansiosta saat aina seuraavan tilauksesi hieman edullisemmin. Jokaisesta kaupassa kuluttamastasi punnasta saat yhden pisteen. Jokainen piste on £0.03 arvoinen eli esimerkiksi £100 ostos tarkoittaa 3 punnan alennusta seuraavalla ostokerralla. Pisteiden kertymistä voi seurata omalta asiakastililtä. Tämän lisäksi voit käyttää 5% alennukseen oikeuttavaa alennuskoodia joka on SKATE11

Feefo-nimiseltä arvostelusivustolta löytyy yli 14000 asiakkaan kokemuksia Skatehut-tilaamisesta. Näiden palautteiden keskipisteet ovat 97/100 eli lähes kaikki asiakkat ovat tyytyväisiä ostotapahtumaan, toimitukseen ja tuotteisiin.

Toimitus tapahtuu DPD:n toimesta noin 2-5 työpäivässä ja kaikkiin paketteihin saa seurantakoodin. Toimituskulut suomeen ovat paketin painosta riippumatta £11.95. Tilaukset voi maksaa Paypal:lla tai luotto-/Electron-kortilla.

SkateHut skeittikaupan logo
http://www.skatehut.co.uk/Missä: Englanti
Toimitusmuoto: DPD
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Maksutavat: Paypal, kortit
Postikulut: £11.95

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *