Etusivu » FocalPrice

FocalPrice

FocalPrice on vasta noin viisi vuotta toiminnassa ollut kiinalainen sekatavarakauppa mutta se on nopeasti haastamassa jopa DealExtremeä suosituimpana kiinakauppana suomalaisten keskuudessa. Selkeältä sivustolta löytyy tuotteita yli 70000 erilaista ja ne on jaettu lähes 100 eri kategoriaan. FocalPrice:n valikoimasta löytyy siis helposti jokaiselle jotakin ja sellaisiakin tuotteita joita et ennen edes tiennyt tarvitsevasi. Hintataso on erittäin edullinen mutta tuotteiden laatu ei välttämättä aina ole sitä mihin suomessa on totuttu. Huonolaatuiset tuotteet tunnistaa kuitenkin helposti sillä asiakkailla on mahdollisuus arvostella ostamiaan tuotteita. Muista siis aina tarkistaa tähtiluokitustuotesivulta ja jos epäilyttää niin lue arvosteluista mikä tuotteessa tarkalleen on vikana.

Trustpilot on kerännyt asiakkaiden kokemuksia tästä kaupasta ja näiden antamien arvosanojen keskiarvo on 8,3/10. Tämä on korkeampi arvosana kuin useimmilla samantyyppisillä kaupoilla. Ostoksia voi siis tehdä melko huoletta.

Lentopostina toimitus on ilmainen kaikkiin tilauksiin ja kun tilauksen loppusumma on yli $20 niin saat kaupanpäälle myös seurantanumeron (alle $20 tilauksiin seurantakoodi maksaa $1.70). Lisähintaan on tarjolla myös nopeampia toimitusmuotoja. Tilaukset voi maksaa Paypal:lla tai kortilla Paypal Checkout:n kautta.

Saat kaikista ostoksistasi palkinnoksi Focal Points -pisteitä jotka voit muuttaa alennuskoodeiksi. 55 pistettä voit vaihtaa koodiin jolla saat 1% alennukseen yhdestä tuotteesta. Mitä enemmän sinulla on pisteitä niin sitä parempia koodeja tietenkin voit vaihtaa.

FocalPrice kaupan logo
http://www.focalprice.com/Missä: Kiina
Toimitusmuoto: Posti, kuriiri
Toimitusaika: 2-3 viikkoa
Maksutavat: Paypal, kortit
Kulut: Ilmaiset

Katso myös nämä samantyyppiset kaupat:
Lisätietoa kiinasta tilaamisesta ja verkkokauppojen listaus

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *