Etusivu » Wiggle

Wiggle – Polkupyörät ja varaosat

Wiggle on virallisesti englannin suurin polkupyöriä ja niiden varaosia myyvä nettikauppa. Netissä puoti on toiminut jo yli kymmenen vuotta ja esimerkiksi Trustpilotissa kauppa on arvosteltu lähes 4000 kertaa keskiarvolla 8.9 pistettä (eli huippupisteet). Wigglen hintataso ei välttämättä ole netin edullisin mutta sen tuotevalikoima ja luotettavuus on niin ylivoimainen että pientä extraa kehtaa maksaa. Kannattaa erityisesti pitää silmällä erilaisia tarjouksia sillä erien viimeiset myydään usein edullisesti pois. Lisäksi tilaamalla kaupan uutiskirjeen saat heti £5 alennuskoodin.

Kaupan satojen myymien tuotemerkkien joukosta suosituimmat ovat dhb, Asics, Gore Bike Wear, Castelli, Assos, Garmin, Nike, Shimano, SRAM, Boardman ja FSA.

Pyörien ja varaosien lisäksi kaupasta voi tilata samalla pyöräilyvaatetuksen, -kengät ja suojavarusteet, erilaiset lisätarvikkeet kuten juomatelineet ja valaisimet. Näiden lisäksi löytyy myös kattava valikoima juoksu-, uinti- ja triathlon varusteita. Todellinen reippailijan superkauppa siis.

Toimituskulut lasketaan tavaran painon mukaan mutta toimitus on ilmainen aina kun summa on yli 42€. ALVeista ja tullimaksuista ei tarvitse huolehtia koska kauppa on EU:n sisällä. Tilauksen voi maksaa Paypal:lla tai luotto/Electron kortilla.

Wiggle polkupyöräkaupan logo
http://www.wiggle.co.uk/Missä: Englanti
Toimitusmuoto: PostiToimitusaika: n. 1 viikko
Maksutavat: Paypal, kortit
Kulut: Ilmaiset kun yli 42€ ostos

Katso myös nämä samantyyppiset kaupat:
Evans Cycles
Hargroves Cycles
ProBikeKit
Chain Reaction Cycles
Cyclestore
Merlin Cycles

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *