Etusivu » Light in the Box

Light in the Box

Jo 7 vuotta toiminut Light in the Box erottuu muista kiinalaisista halpatavarakaupoista siinä että sen käyttöliittymä on kokonaan suomennettu,  ilmeisesti osittain ihmisen toimesta ja loput käännöskoneella mutta kuitenkin. Toinen erikoinen seikka löytyy tuotevalikoimasta jossa mukana mm. häihin liittyviä vaatteita ja tarvikkeita, peruukkeja, taidetta, tatuointitarvikkeita ja Anime-vaatteita. Esimerkiksi häämekot on mahdollista tilata myös mittatilaustyönä ja joitain muitakin tuotteita on mahdollista kustomoida.

Muuten kaikki on tuttua muista vastaavista kaupoista. Erilaisia tuotteita on tolkuton määrä ja hinnat eivät päätä huimaa. Trustpilot:n keräämien kokemusten pohjalta laskettu keskiarvio tälle kaupalle on 8.5/10 eli selvästi muita vastaavanlaisia kauppoja parempi. Light in the Box on siis erittäin luotettava nettikauppa.

Useimmille tuotteille on tarjolla ilmainen lähetys ja lisähintaan saa jopa viikossa perille tulevan pikalähetyksen. Maksutapoina käyvät Paypal, kortit ja Western Union.

Light in the Box kaupan logo
http://www.lightinthebox.comMissä: Kiina
Toimitusmuoto: Posti, DHL, UPS, FedEx, EMS
Toimitusaika: 2-3 viikkoa
Maksutavat: Paypal, kortit, WU
Kulut: Ilmaiset

Katso myös nämä samantyyppiset kaupat:
Lisätietoa kiinasta tilaamisesta ja verkkokauppojen listaus

Samankaltaiset artikkelit

14 Kommenttia

 1. Myös minulla on tosi huonoja kokemusia light the box-buljusta. Palautin liian pieniä vaatteita takaisin heille. Nyt niihin ei saa mitenkään yhteyttä asiakaspalvelusivujen kautta tai mitenkää muutenkaan. En voi vaihtaa, enkä tilata jotain muuta maksamillani rahoilla. He eivät palauta rahoja,eiväkä suostu vaihtamaan toiseen tai suurempaan tuotteseen. Käyttävät jotain ihmeellistä lippusysteemiä, johon pitää pystyä vastaamaan tiettyyn aikamääreeseen mennessä, muuten lippu- ja keskusteluyhteys asiakaspalvelijan kanssa suljetaan.
  Suorastaan varastivat minulta yli 120 euroa ilman selityksiä loka-marraskuu 2018.

 2. En todellakaan suosittele kyseistä puljua.
  Kädenvääntöä on käyty palautuksesta ja ei saa mitään tolkkua koko hommaan.
  Pitää laittaa kuvaa mittanauhan kera ja vieläkään se ei riitä.
  Vaatteet on jotakin lasten kokoa xs – s.
  Mitat eivät pidä paikkaansa, ei edes kengissä 😈😈😈

 3. Noniin. Pitihän se taas tehdä. Olen aiemmin tilannut, useamminkin, kamaa tästä puljusta ja tavarat ovat tulleet sen odotetun 30-45pv kuluessa. Nyt kuitenkin tilasin uuden puhelimen ja maksoin siitä express toimituksen jolla luvattiin toimitus 4-5 työpäivän sisällä. Tämä toimituksen nopeus oli tällä kertaa ratkaiseva tekijä kauppojen synnylle. No nyt on mennyt jo kuukausi ja tavaraa ei näy ja asiakaspalvelu pahoittelee mieliharmia ja kehoittaa odottamaan. Olen tullut siihen tulokseen ettei pulju oikeasti yritäkkään toimittaa tavaraa nopeasti vaan se on keino sitouttaa ihmiset kauppaan. Vaatimuksiini kaupan perumisesta pulju vastaa ”pahoittelemme mielipahaa”, toimittajan mukaan tavara toimitetaan kun tullimaksut on suoritettu(?). Siis hä? Minkä tullimaksut? Tavarasta ei ole tuloilmoitusta, lähetys seurannan mukaan tavara on lähtenyt(?) sisältäen lentokoneenkuvan, vaan ei ole saapunut minnekkään. Onkohan kiinassa pudonnut lentokone vai menikö luuri Hui Lai Leen käyttöön vai mitä.
  No eräänlainen nettihuijaus tämäkin toimitustavan aiheeton lisämaksu ja oppirahat on näköjään maksettava, vaan ei enää tälle yhtiölle.

 4. Onko siis asiakaspalveluun mitään oikeaa sähköpostiosoitetta? Sama kokemus, että asiakaspalveluun ei saa yhteyttä järkevästi!

 5. Hei
  Tilasin pari kuukautta sitten vaatteen mittatilaustyönä, ja vaate oli todella hyvin tehty, maksoin heille tullit yms.paketin yhteydessä, ja jouduin myös tullin maksamaan täällä Suomessa, joten maksoin sen kahteen otteeseen. Lähetin heille kuvat maksuista ja kuiteista, jotka maksoin Suomen päässä. He lupasivat maksaa takaisin sen summan minkä olin maksanut, mutta nyt he pyytävät, että pyydän palautuksen PayPalilta ”Money Request”-toiminnolla, ja pyyntö täytyy tulla PayPal- tililtä jolle palautus lähetetään. Nyt olen aivan hukassa, koska en tiedä mitä tehdä, miten saan tämän pyynnön tehtyä heille sinne. Voitko auttaa tässä asiassa. Iso kiitos sinulle.
  Muuten olen ollut heidän toimintaansa ja palveluun tyytyväinen.

 6. Pakko oli tulla mainitsemaan asiasta, mutta älä käytä sanaa ”anime -vaatteita”, vaan käytä jatkossa vaikkapa termiä cosplay -asuja, koska se on kattavampi termi ja samalla ajaa asian myös magasta, peleistä ja elokuvista tehdyistä asuista. kiitos!

 7. Klikkaamalla seuraa tätä lähetystä ja katsomalla Suomalaisen partnerin lähetystunnus, niin lähetystä voi seurata ihan normisti. Jos pakettisi tulee esim heidän keskusvarastoltaan alankomaista (post nl) niin lisätiedoissa löytyy partnership: useimmiten postnord tai posti lähetystunnus on: JJFI alkuinen numerohirviö, kopioimalla tämän ja liittämällä esim postin lähetysseurantaan voit seurata tilauksesi etenemistä..

  Jos DHL expres, niin tracingillä pääsee suoraan näkemään missä pakettisi menee, DHL seuranta on neulanterävää..

  Jos joku muu esim. pld tai vastaava, niin seurantanumero heidän pakettiseuranta järjestelmäänsä..

  Usko pois.. on erittäin harvinaista, että paketti ei löydä omistajaansa =)))))

 8. LightInTheBoxin sivuilla on maksuvaihtoehdoissa myös tilisiirto. SWIFT tunnuksella. Uskaltaakohan tuota maksutapaa käyttää. Toimitusaika näissä varmasti venähtää useammaksi viikoksi mutta onpa hinta sen verran edullista tasoa. Kiitos ensimmäiselle kommentoijalle, en taida uskaltaakaan tilata noita vaatteita sieltä. Tai jos kokeeksi tilaa jonkun mekon isolla koolla varmuudeksi :)

 9. Olin tilannut ihanan ohuen sifonki hihattoman puseron tilasin koon xl ei mennyt päälle. Onko xl sit kiinan koko. Tilasi avopuolisolleni kengät koko 41 sainkin koon 42 mitä vittuu asiakaspalvelu ei voi kysyä ennen kuin olet kirjautunut sisälle elikö,voit vai kysyä tilauksista et voi kysyä tietystä tuotteista

 10. Oletteko saaneet kuittia LightInTheBoxilta tullia varten? Omalla kohdallani sitä ei paketin mukana tullut ja piti mennä pankkiin pyytämään että virkailija avaisi näytöllään minun luottokorttini tilin ja todistaisi omalla allekirjoituksellaan millaisen summan Litb veloitti luottokortiltani. Siinä ei kuitenkaan näkynyt erottelua lähetyskulujen ja itse tuotteen välillä joten tulli veloitti koko summasta.
  Miten ko, firmaan ylipäätään saa yhteyttä sillä oman kokemukseni mukaan klikkailut asiakaspalvelulinkin kautta vain pyörittävät asiakasta eestaas johtamatta lopultakaan yhtään mihinkään.
  Muutoin olin tyytyväinen tilattuun tuotteeseen ja on harmi jos aspa ei toimi eikä kuitteja saa.

 11. En suosittele kyseistä kauppa paikkaa. Itse tilasin verkkokameran. Toimitus aika paljon luvattua pitempi ja sain rikkinäisen tuotteen. Yhteyden ottojeni jälkeen lupasivat selvitellä asiaa ja siihen se sitten jäikin.

  Ensimmäinen ja viimeinen tilaus kyseiselta huijarilta.

 12. ihte tilasin juuri puhelimen sieltä ja tilauksen yhteydessä maksoin toimituskulut ja nyt DHL vaatii rahaa lisäksi.. miksi? tilauksen hinta kaikkineen kustannuksineeen tuli maksamaan 140e ja itse puhelin oli 125e

 13. DHL tai muu systeemi toimittaa paketin yleensä kotiin asti ja riippuen toimittajasta maksat joko tullauksesta heille ja tai hoidat tullimaksut itse.
  Itse en kyllä henkilökohtaisesti enää koskaan tilaa kyseisestä firmasta yhtään mitään en myöskään sitä suosittele muillekaan.
  Tilasin sieltä reilun erän kuteita. Ongelmaksi koitui kuitenkin kaksi talvitakkia joiden koko ei vastannut kyseisen firman kokotaulukon mittoja eli eivät mahtuneet päälle. Heidän XXL takkinsa, jonka mittojen piti vastata suomen L mittoja ei mahtunut edes XS ystäväni päälle. Otin takista mitat ja selvisi että molemmat takit oli tehty Light in the boxin koon L mukaan vaikka takeissa oli XXL tägi.
  Otin kyseiseen firmaan yhteyttä joulukuussa 2013 ja helvetillisen kädenväännön jälkeen he myönsivät että hupsista heidän tietokoneohjelmassaan on mittavirhe.
  Lupasivat ottaa takit takaisin ja korvata koko niiden tilaushinnan ja maksaa lähetyskulut kuittikopiota vastaan.
  Lukuisien yhteydenottojen jälkeen sain takeista rahat takaisin helmikuun alussa 2014 ja yhä edelleen käyn kädenvääntöä postikulujen korvaamisesta.
  Ihan paska firma ja hirveää vedätystä.

 14. Tilasin joulukuun viimeisenä päivänä light in the boxista paketin, jonka on määrä saapua 10-20 työpäivän kuluessa. Mitä luulette, kantaako posti paketin koululle? Kouluni on siis sisäoppilaitos, ja asun asuntolassa. Harmittaa myös, kun en tiedä missä pakettini on tällä hetkellä, kun ymmärtääkseni light in the boxilla ei ole paketinseurantaa..? Olisin kiitollinen, jos joku vastaisi näihin kysymyksiin! :)

  MaksuKamu: Lopputoimituksen hoitaa Suomen Posti eli jos sinne normaalisti posti tulee niin kyllä tulee tämäkin perille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *