Etusivu » SockShop

Sukat SockShopin valtavasta valikoimasta

Tämä yli 30 vuoden ammattitaidolla pyörivä Enlantilainen nettikauppa on erikoistunut pelkästään sukkiin, sukkahousuihin ja alusvaatteisiin. Tästä syystä SockShop:n valikoima on massiivinen pitäen sisällään sukkia yli 50 eri merkiltä, kaupan oman merkin perus-sukista aina tyylikkäisiin merkkisukkiin. Sukat on jaoteltu todella selkeästi eri kategorioihin ja niitä voi karsia myös värin ja materiaalin perusteella. Haluamansa sukat löytää siis helposti. Asiakkaiden kirjoittamien ReviewCentre arvioiden keskiarvo on 4,8/5 joten kyseessä on luotettava ja turvallinen ostospaikka.

Sukkia on tarjolla mm. seuraavilta merkeiltä: Pringle, Heat Holders, Falke, Nike, Burlington, Totes, Pantherella, ELLE, Pretty Polly, Calvin Klein, KicKers.

Toimitus luvataan alle viikossa ja lähetys maksaa vain 3.95 puntaa tavaran painosta riippumatta. Tilauksen voi maksaa Paypal:lla, pankki-/Electron-kortilla tai Amazon Checkout järjestelmän kautta. Kun ostat yli 20 punnalla sukkia niin saat ilmaiseksi sukkien pesupussin. Pesupussi lisätään automaattisesti tilaukseen.

SockShop logo
http://www.sockshop.co.ukMissä: Englanti
Toimitusmuoto: DPD, ParcelForce, DHL
Toimitusaika: 3-4 arkipäivää
Maksutavat: Paypal, kortit, Amazon CO
Kulut: £3.95

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *