Etusivu » Cheap Smells

Cheap Smells – tuoksut netistä

CheapSmells.com (nyk. AllBeauty) on englantilainen tuoksuja, parfyymeja, kosmetiikkaa, kylpy-, auringonotto- ja hiustarvikkeita, ihonhoitotuotteita ja aftershave-tuotteita myyvä verkkokauppa. Cheap Smells on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta, edullisista hinnoista ja nopeista toimituksistaan. Kauppa onkin yksi alan suurimmista ja nopeimmin kasvavista englannissa. Varastossa on aina yli 7000 erilaista tuotetta valmiina toimitettavaksi. Tämän kaupan asiakkaiden antamien Trustpilot arvioiden keskiarvo on 9.5/10 joka aika vahvasti puoltaa kehusanoja.

Esimerkkinä hintatasosta mainittakoon vaikka palkittu Issey Miyake – L’Eau D’Issey Pour Homme 75ml jonka Cheap Smells hinta on 33.34€ ja laivan taxfreessä sama pullo maksaa 44,90€. Cheap Smells myy tietenkin myös sellaisia merkkejä ja tuotteita joita suomen kaupoista ei edes voi löytää.

Perustoimituskulut ovat £3.95 mutta joitain tuotteita ei lainsäädännöstä johtuen valitettavasti voida toimittaa tavallisena lentopostina. Tällöin toimituskulut ovat £7.95 kirjattuna lähetyksenä. Lentopostin saa lisäksi täysin ilmaiseksi kun tilauksen loppusumma on yli £50. Tilauksen voi maksaa kätevästi Paypal:lla tai luotto-/Electron-kortilla.

Tuoksut halvall Cheap Smells verkkokaupasta
http://www.cheapsmells.com/Missä: Englanti
Toimitusmuoto: Posti, kuriiri
Toimitusaika: 5-10vrk
Maksutavat: Paypal, kortit
Kulut: £3.95 (ilmainen yli £50 ostoksiin)

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *