Etusivu » TinyDeal

TinyDeal

Aluksi hieman sekavalta näyttävän TinyDeal-verkkokaupan alta paljastuu lopulta perinteinen kiinalainen halpatavarakauppa. Kymmenien tuhansien tuotteiden joukosta löytyy kaikkea autotarvikkeista koruihin. Pääpaino tuotteilla on kuitenkin elektroniikassa ja TinyDealista voikin löytää esimerkiksi superedullisen tablettikoneen, kännykän, Apple-tarvikkeen tai videopelitarvikkeen.

Trustpilotin keräämien kokemuksien keskiarvopistemäärä on 6/10. TinyDeal:n asiakkaat ovat siis keskimääräistä tyytymättömämpiä (muihin esittelemiimme kiinakauppoihin verrattuna). Asiakkaiden yleisimpiä valituksen aiheita ovat hidas postitus ja vialliset tuotteet joita ei suostuta ottamaan takaisin. Jos siis etsimäsi tuote löytyy jostain muusta kiinakaupasta ja haluat ottaa varman päälle niin jätä tämä väliin.

Toimituskulut ovat aina 0 euroa kunhan paketin kokonaispaino pysyy alle kahden kilon. 2-3 viikon toimitusaika on yleinen kun tilataan suoraan kiinasta. Tilauksen voi maksaa Paypal:lla, maksukortilla tai Western Unionin kautta.

TinyDeal kaupan logo
http://www.tinydeal.com/Missä: Kiina
Toimitusmuoto: PostiToimitusaika: 2-3 viikkoa
Maksutavat: Paypal, kortit, WU
Kulut: Ilmaiset (alle 2kg paketit)

Katso myös nämä samantyyppiset kaupat:
Lisätietoa kiinasta tilaamisesta ja verkkokauppojen listaus

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *