Tilaa Vitacostista MAksuKamun alennuskoodilla!
Etusivu » Vitacost

Vitacost

Vuodesta 1994 asti toiminut Vitacost.com on suomessa tunnetumman iHerbin kaltainen luontaistuotekauppa. Vitacostista voit tilata yli 40000 tuotteen valikoimasta esimerkiksi vitamiinit, lisäravinteet, laihdutustuotteet, kauneuden- ja lastenhoitotarvikkeet ja erilaiset syötävät vain murto-osalla suomen hinnoista. Erityisen edullisia ja suosittuja ovat Vitacostin oman tuotenimen alla myytävät tuotteet useista eri kategorioista. Erilaisia tuotekohtaisia alennusmyyntejä on myös usein joten ne kannattaa tarkistaa säännölisesti. Vitacostin alennuskampanjoista paras on varmasti BOGO (Buy One, Get One Half Price) joka tarkoittaa käytännössä sitä että ostamalla kaksi samaa ennaltamäärättyä tuotetta, saat näistä toisen puoleen hintaan. Kaikki tarjoukset voi aina tarkistaa Deals-valikosta. Set & Save kestotilaus alennettuine hintoineen ei valitettavasti ole sallittu suomalaisille asiakkaille.

Peruspostikulut ovat alle 1.55kg paketeille 8.99 dollaria. Jos paino menee tämän yli niin kulut lähtevät hieman lapasesta (yli $25). Tilaa siis vaikka useita kevyitä paketteja. Vitacost tarjoaa kohtuu edullisen lentopostin lisäksi myös nopeampia vaihtoehtoja mutta näistä pitää maksaa extraa. Raja jolla elintarvikkeita ja/tai lisäravinteita sisältävä paketti tulee varmasti Tullista läpi on 35,70€ euroa. Tarkista valuuttalaskurilla paljonko tämä on tilauspäivän kurssilla dollareina (->). Halvimmalla postitustavalla toimitusaika suomeen on yleensä reilu 2 viikkoa. Maksutapoina Vitacostissa käyvät Paypal ja luotto/Electron-kortit.

Vitacost alennuskoodi

Vitacost on niin varma palvelunsa ja tuotteidensa laadusta että se toivottaa uudet asiakkaat tervetulleeksi 10 dollarin alennuskoodilla kun ostat tuotteita vähintään 30 dollarilla. Alennuskoodin saat käyttöösi kun klikkaat jotain tältä sivulta löytyvistä Vitacost-linkeistä ja painat avautuvalla sivulla ”Unlock your offer”-painiketta. Tämän jälkeen sinua pyydetään syöttämään nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä luomaan Vitacost asiakastili. Tämän jälkeen ruudulle ilmestyy henkilökohtainen $10 alennuskoodisi ja se lähetetään varmuuden vuoksi myös sähköpostiisi. Alennuksella saa siis kätevästi ensimmäisen tilauksen postikulut ilmaiseksi ja vielä dollarin päälle. Vitacostilla on myös tapana pistää paketteihin mukaan uusi alennuskoodi jonka voi käyttää ”vanhakin” asiakas.

Vitacost vs. iHerb kokemuksia

On mahdotonta sanoa kumpi kaupoista on edullisempi. Joissain tuotteissa Vitacost ja joissain tuotteissa iHerb. Mututuntumalla voisi sanoa että Vitacostista löytyy useammin halvempi vaihtoehto kuin iHerbistä mutta erot ovat todella pieniä. Sen minkä Vitacost voittaa tuotteiden hinnoissa, se häviää tilauskuluissa joten tilanne on lopulta suurinpiirtein tasan. Vitacostin postikulut ovat 1.55kg asti $8.99 kun taas iHerbin 1.81kg asti vain $4. Mielestäni Vitacostin lähetykset ovat suomessa keskimäärin hieman iHerbiä nopeammin. Vitacost on huomioinut iHerbiä paremmin eri maiden tuontirajoitukset ja esimerkiksi melatoniinia he eivät suostu tänne edes lähettämaan. Ainut tapa nähdä onko tietyllä tuotteella jotain rajoituksia on lisätä se ostoskoriin ja valita toimitusmaa. Jos rajoituksia on niin sivu ilmoittaa siitä tässä vaiheessa.

Vitacostin eduksi voidaan laskea heidän oma tuotemerkkinsä jonka alta löytyy edullisia tuotteita useista eri kategorioista. Nämä ovatkin lähes aina kaupan myydyimpien tuotteiden listoilla kärkipäässä. Lukuisista arvosteluista voisi päätellä että myös laatu on näissä kunnossa. Vitacost ei tarjoa suomalaisille minkäänlaisia ilmais- ja näytetuotteita kuten iHerb mutta kaupan Deals-valikosta löytyy aina huipputarjouksia jotka kannattaa selata läpi. Vitacostin suurin plussa on omasta mielestäni ehdottomasti se että tilaukset voi maksaa luotto- ja Electron-korttien lisäksi kätevästi Paypal:lla. Tätä mahdollisuutta ei iHerbissä ole.

Hyvän kokonaiskuvan saamiseksi luotettavuudesta olen tutkinut iHerb ja Vitacost kokemuksia kolmelta eri arvostelusivuilta (Trustpilot, ResellerRatings, SiteJabber). Näiden kolmen sivuston kokonaispisteiden keskiarvo on iHerbille 6.83/10 ja Vitacostille 8.46/10. Ero on selkeä Vitacostin hyväksi mutta täytyy muistaa että nämä ovat vain yksittäisten ihmisten kokemuksia ja valituksien aiheet eivät välttämättä aina edes kohdistu itse kauppaan. Molemmista kaupoista tilaaminen onnistuu siis keskimäärin ongelmitta mutta yksittäisiä kämmejä saattaa aina joskus tapahtua. Itse olen onnistuneesti tilannut molemmista kaupoista suomeen.

VitaCost logo
http://www.vitacost.com/Missä: USA
Toimitusmuoto: DHL, UPS
Toimitusaika: n. 2 viikkoa
Maksutavat: Paypal, kortit
Postikulut: alk. $8.99

Katso myös nämä samantyyppiset kaupat:
iHerb
Luontaispörssi
Superfoodtukku

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *