Etusivu » PIXmania

PIXmania on täysin suomenkielinen verkkokauppa Saksassa ja maksu onnistuu Paypal:lla, luottokortilla tai jopa Nordean Solo-palvelulla. Valikoima koostuu elektroniikasta aivan laidasta laitaan. Löydät mm. keittiökoneita ja tarvikkeita, viihde-elektroniikkaa kuten televisioita ja musiikkisoittimia, tietokoneita ja komponentteja, kuvausvälineitä, puhelimia ja GPS-laitteita sekä uusimpina lisäyksinä kaikkea muotiin ja nikkarointiin liittyvää. PIXmania ei pysty kilpailemaan toimitusajoissa suomalaisten kauppojen kanssa mutta joukosta sen erottaa valikoima ja ennen kaikkea hinnoittelu. Valikoimaan kuuluu tuotteita joita ei suomesta edes saa ja kaupalla on jopa hinta-takuu joka takaa halvemman hinnan kuin Suomalaisella kaupalla. Itse olen tilannut täältä mm. kameran ja television sekä maailman parhaan tehosekoittimen eli KitchenAid Ultra Powerin :)

Poimintoja valikoimasta:
KitchenAid 5KSB52EGR Ultra Power tehosekoitin 180€
Panasonic DMC-FZ38 digitaalikamera 294€
Samsung UE46C6000 LED-televisio 1276€

Pixmania hyväksyy Paypal-maksun
http://www.pixmania.com/Missä: Saksa
Toimitusmuoto: Posti, UPSToimitusaika: n. 2 viikkoa
Maksutavat: Paypal, korttiKulut: Painon mukaan

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

  1. pixmania on aivan paska – takuupalautukset eivät onnistu, ja lähettävät aina väärän maan sähköpistokkeilla varustettuja versioita.

  2. Kysyn voiko yrityksen lukuun tilata tuotteita ja vähennetäänkö alv loppuhinnsata?

    MaksuKamu: PIXmanialla oli yrityksille tarkoitettu erillinen nettikauppa (http://www.pixmania-pro.fi/fi/fi/homepage.html) mutta sen suomen osasto lopetettiin ilmeisesti kannattamattomana. Tuolta pääsivulta tuskin saa alveja pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *