Etusivu » iPage

iPage myy luotettavaa ja nopeaa nettisivutilaa järkyttävän halvalla ja huippuominaisuuksilla. Saat mm. ilmaisen nettiosoitteen (esim. .com), rajattomasti levytilaa, rajattomasti liikennettä, rajoittamattoman määrän e-mail tilejä, ilmaiset työkalut nettisivun rakentamiseen, mm. blogin tai nettikaupan asennus yhdellä klikkauksella ilmaiseksi. Kaupanpäälle saat krediittejä mm. Google Adwordsiin ja Facebook mainoksiin. Kaiken lisäksi iPage:n serverit pyörivät tuulivoimalla joten palvelu on myös ekologinen. Jos englanninkielen taitoa löytyy edes hieman niin suosittelen palvelua ehdottomasti kaikille muille paitsi todella suuria sivustoja pyörittäville, tällöin kannattaa hankkia yksityinen palvelin (dedicated) joka on kuitenkin aivan eri hintaluokassa. Hinta on uskomattoman halpa, vain 3.50 dollaria kuukaudessa ja tähän yhteen tiliin voit ohjata niin monta domainia kuin vain haluat. Lisädomainien rekisteröintiin suosittelen Namecheap nettiosoite rekisteröintiä.

iPage hyväksyy Paypal-maksun
http://www.ipage.com/Missä: USA
Toimitusmuoto: Toimitusaika:
Maksutavat: PaypalKulut:

Katso myös nämä samantyyppiset kaupat:
HostGator
Bluehost
FatCow
InMotion Hostin

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

  1. Olisi kysymys sellaiselta, jolla ei ole näistä asioista kokemusta vielä. Haluaisin tehdä kotisivut edullisesti ja luotettavasti ja helposti.

    Tarvitsen siis oman domainin, mikä minulla on jo. Ja webhostellin joka siis antaa tilaa domainille olisi esim. tämä ipage. Ja voinko vaan ilmoittaa ipagelle esim. domainini ja sen nykyisen webhostellin ja siirto tapahtuu niin, ettei minun tarvitse siitä huolehtia?

    Tuolla ipagella on valmiita sivupohjia, joilla voisi ne sivut rakentaa osaamatta muuta kuin valita värit ja tehdä kuvat.

    Tuleeko näillä aineksilla kotisivut valmiiksi?

    MaksuKamu: Sinun pitää syöttää domainin tarjoajan sivulla iPage nimipalvelimien tiedot tämän kyseisen domainin kohdalle. Tämä siis ohjaa domainin iPage webhotelliin. Jos domain on ostettu sivustolta joka tarjoaa pääasiassa vain webhotelleja niin voi olla että he eivät anna vaihtaa nimipalvelintietoja. Tässä tapauksessa kätevintä (mutta työlasta silti) on siirtää ensin domain johonkin pääasiassa domaineja myyvään sivustoon jolloin saat vapaasti valita käytettävät nimipalvelimet. Tällainen on esimerkiksi Namecheap http://www.maksukamu.com/namecheap-domain/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *