Etusivu » Fashion Eyewear

Silmälasit halvalla ulkomailta

Fashion Eye Wear on englantilainen nettioptikko joka toimittaa silmälaseja ja aurinkolaseja vahvuuksilla myös suomeen. Tämä rekisteröity ja virallinen optikko myy vain 100% aitoja merkkituotteita. Kaikki lasit toimitetaan aina alkuperäispaketeissa ja suojakotelolla varustettuna. Linssien pinnoitukset tehdään ammattilaisen toimesta kaupan omissa toimitiloissa joten hinnat voidaan näin pitää alhaalla.

Kaupan halvimmat linssit maksavat 39 puntaa ja toisessa päässä kultaiset Tom Ford kehykset 1200 puntaa. Valikoimasta löytyy siis varmasti jokaiselle jotakin. Erilaisia silmälasikehyksiä on valittavana yhteensä yli 7000 ja aurinkolasikehyksiä joihin voi liittää linssit vahvuuksilla yli 2000. Kehyksien ostaja saa yksiteholinssit, ilman ohennusta ja naarmuuntumisen- ja heijastusestopinnoituksen täysin ilmaiseksi. Suuremmille vahvuuksille ja kehyksettömiin laseihin kannattaa kuitenkin ottaa ohennus (£39 – £99) ja halutessa paremmat pinnoitukset (£15 – £50). Moniteholinsseistä joutuu maksamaan extraa £49 – £249. Kaikilla laseilla on vähintään yhden vuoden takuu.

Trustpilot:n vajaan tuhannen arvostelun pistekeskiarvo 9.6/10 kertoo erittäin luotettavasta kaupasta ja tyytyväisistä asiakkaista. Fashion Eyewear on varsin tietoinen tästä ja hehkuttaa nettisivuillaan olevansa englannin luotetuin optikkoliike.

Eri merkkejä on tarjolla lähes nelisenkymmentä joista suosituimpia ovat mm. Hugo Boss, Chanel, Tom Ford, Prada, Dior, Ray Ban, Gucci, Lindberg ja Oakley.

Silmälasien tai aurinkolasien vahvuuksilla tilaus ulkomailta netistä käy käytännössä niin että käyt ensin itse hankkimassa suomesta silmälasireseptin (optikolta tai silmälääkäriltä). Ota resepti viereesi kun lähdet selaamaan kaupan kehysvalikoimaa. Kun mieluinen kehys löytyy niin sinua pyydetään syöttämään reseptin tiedot tilauskaavakkeeseen. Tämän jälkeen voit valita vielä erilaisia pinnoituksia ja mahdolliset tummennukset. Koko prosessi on näin helppo ja rahaa voit säästään jopa yli 50% suomihintoihin verrattuna. Reseptiä hakiessasi muista kysyä etukäteen saatko reseptin mukaasi ilman ostopakkoa kyseisestä liikkeestä ja vertaile silmätarkastusten hintoja ennen käyntiä. Reseptistä tulee löytyä seuraavat tiedot jotta nettitilaus onnistuu: SF (sfäärinen voimakkuus), CYL (sylinterin voimakkuus), AX (sylinterin asento asteissa) ja PD (silmäväli). Silmävälin mittauksen voi joutua pyytämään erikseen.

Vaikka et olisikaan juuri nyt ostamassa laseja niin käyppä ajankuluksi laskemassa paljonko omat lasisi olisivat maksaneet netistä tilattuna. Jos sitten vaikka seuraavalla kerralla ostat silmälasit oikeasti halvalla…

Halvat silmälasit Fashion Eyewearista
http://www.fashioneyewear.co.uk/Missä: Englanti
Toimitusmuoto: Posti/kuriiri (kirjattu)
Toimitusaika: 7-16 työpäivää
Maksutavat: Paypal, kortit
Kulut: £12

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *