Etusivu » Spartoo

Halpoja kenkiä netistä

Spartoo on vuonna 2006 perustettu kenkäkauppa joka on kasvanut nopeasti yhdeksi alan johtavista nimistä. Nykyään verkkokaupalla on huima 10000 neliön varasto ja yritys työllistää 70 henkeä. Valtavasta valikoimasta kertoo se että verkkokauppa toimii yhteistyössä noin 140 toimittajan ja valmistajan kanssa. Tämä tarkoittaa käytännössä yli 25000 kenkämallin valikoimaa yli 500 merkiltä. Alunperin ranskalainen verkkokauppa on nykyään selattavissa myös täysin suomenkielisenä. Jos siis etsit halpoja kenkiä netistä niin ota suunnaksi Spartoo.fi.

Valtavan naisten, miesten ja lasten kenkävalikoiman lisäksi Spartoo:sta hankit halvalla mm. laukut, asusteet, luksustuotteet ja extra-isot koot. Merkkejä on turha lähteä listaamaan sillä valikoimasta löydät käytännössä kaiken Adidaksesta Zindaan. Monia merkeistä ei suomessa tavallisesti edes myydä joten jos haluat erottua massasta, valitse jotain erikoisempaa. Edullisten hintojen lisäksi kaupalla on lähes aina käynnissä erilaisia tarjouskampanjoita.

Yli 60€ tilauksiin saat aina ilmaisen toimituksen. Alle 60€ tilauksissa toimitusmaksu on alkaen 7€. Toimituksen hoitaa MyPack eli voit noutaa lähetyksen lähimmästä Siwasta tai Valintatalosta n. viikon kuluttua tilauksesta. Lisähintaan toimituksen saa myös nopeamman UPS:n kautta. Ostoksen voi palauttaa 30 päivän kuluessa täysin veloituksetta. Voit siis esimerkiksi vaihtaa väärän kokoisen kengän toiseen jos sitä on varastossa tai ottaa suoraan rahasi takaisin. Kenkiä voi sovittaa mutta ne tulee palauttaa uutta vastaavassa kunnossa.

Halpoja kenkiä Spartoosta
http://www.spartoo.fi/Missä: Ranska
Toimitusmuoto: MyPack, UPS
Toimitusaika: 3-8vrk
Maksutavat: Paypal, kortit, tilisiirto
Kulut: alk. 0€

Katso myös nämä samantyyppiset kaupat:
KipKop
Brandos

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *