Etusivu » Pretty

Meikkejä netistä

Pretty on suomalainen vuodesta 2010 asti toiminut verkkokauppa. Pretty.fi myy kosmetiikkaa ja meikkejä netistä edullisesti. Tuotteet valikoidaan huolella ja tilataan isoina erinä suoraan eurooppalaisilta tukkumyyjiltä. Myyntihinta määräytyy suoraan sisäänostohinnan mukaan. Heidän omien sanojensa mukaan valikoima kattaa kaiken päästä varpaisiin ja tuotteita on kirjaimellisesti tuhansia. Edullisten normaalihintojen lisäksi verkkokaupasta löytyy Outlet-osasto josta voi tehdä todellisia löytöjä.

Pretty panostaa ennen kaikkea tunnettujen kosmetiikkamerkkien tuotteiden myymiseen edullisemmin kuin missään muualla. Tuotevalikoimaa on suunniteltu vastaamaan erityisesti suomalaisten toiveita ja tarpeita. Myös nopeisiin toimitusaikoihin ja yleiseen asiakastyytyväisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Kaupalla onkin jo kymmeniä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita kautta maan.

Kätevästi jaoteltuja kosmetiikka-tuotekategorioita ovat mm. silmät, kasvot, huulet, hiukset, kynnet, ihonhoito, hajusteettomat ja vartalonhoito. Samalla kertaa voit tilata myös esimerkiksi aurinkotuotteita, koruja sekä tarvikkeita kuten meikkisiveltimiä, meikkipusseja ja pinsettejä. Tästä voit tutustua tarkemmin netin tekokynsitarjontaan.

Toimitusaika on yleensä n. 3-5 vuorokautta. Toimituskulut ovat 3.50€ tai ilmaiset kun tilaat kerralla yli 60€ arvosta. Kaikilla tuotteilla on normaali 14-päivän palautusoikeus. Ostokset voi maksaa Paypal:lla, luotto- ja Visa Electron korteilla, verkkopankista, laskulla tai osamaksulla.

Meikkejä netistä Pretty.fi verkkokaupasta
http://www.pretty.fi/Missä: Suomi
Toimitusmuoto: PostiToimitusaika: 3-5vrk
Maksutavat: Paypal, kortit, tilisiirto
Kulut: alk. 0€ (yli 60€ tilauksiin)

Katso myös nämä samantyyppiset kaupat:
Feelunique
Cosmetique
Sokos

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *