Osta Steam pelit edullisesti G2Play pelikaupasta
Etusivu » Steam pelit halvalla

Steam pelejä halvalla

Steam pelit halvalla

Steam on peliyhteisö ja PC-pelien digitaalinen julkaisualusta. Asentamalla koneellesi Steam-verkkopelialustan, voit ostaa pelit halvalla Steam Storesta digitaalisena julkaisuna, pystyt asentamaan/hallitsemaan/käynnistämään kaikki pelisi yhdestä paikasta sekä pääset hyödyntämään Steamin yhteisölliset ominaisuudet kuten helppokäyttöiset moninpelit, kaverilistat ja avuliaat keskustelufoorumit.

Vaikka Steamin oma pelikauppa eli Store on sellaisenaankin edullisempi kuin kaupasta pelin ostaminen niin Steam-pelejä voi saada vielä edullisemmin ulkopuolisista verkkokaupoista. Pelejä on mahdollista ostaa koska tahansa jopa edullisemmin kuin Steamin kuuluisista alennusmyynneistä.

G2Play – PC-pelit digitaalisesti netistä

G2Play.net logoLuotettava ja lähes aina halvin ulkopuolinen Steam-pelikauppa on G2Play. Kaupasta löydät lähes kaikkien Steam Storessa myytävien pelien lisäksi Origin- ja UPlay alustojen pelejä sekä itsenäisesti asennettavia pelejä.

Pelivalikoimaa selatessa tulee tarkistaa että pelin otsikossa on mainittu ”Steam CD Key” tai ”Steam Gift” jotta sen voi aktivoida Steamissa. Tarkista myös ettei peli ole aluelukittu. Jos pelin aluerajoituksena (Regional limitations) on mainittu ”World Wide”, ”ROW” tai ”EU” niin se toimii lähes varmasti Suomessa.

G2Play tarjoaa yleensä samaa peliä useilta eri myyjiltä mutta kannattaa valita ensimmäisenä tarjottu, edullisin vaihtoehto. Muita vaihtoehtoja kannattaa harkita vain siinä tapauksessa jos edullisimman myyjän palaute (Seller Rating) on todella kehno eli esimerkiksi alle 90% positiivisia.

Ennen kuin lisäät pelin ostoskoriin, voit säästää vielä lisää kun jätät pelin hinnan alla valittavan ”ostajan suojan” (Buyer Protection) ruksimatta. Ostajan suoja tarjoaa turvaa jos pelin aktivoimisessa tulee ongelmia mutta tämä on harvinaista.

G2Play:ssä maksutapoina käyvät Paypal. Skrill, PaySafeCard, BitCoin, Visa Electron, luottokortti, verkkopankkimaksu ja tilisiirto.

Aktivoi peli Steamissä

Kun Ostat Steam-pelin G2Play:stä, saat yleensä lähes välittömästi avainkoodin jonka avulla peli lisätään Steamiin. Koodi löytyy maksun jälkeen G2Play profiilisivulta (sisäänkirjautuneena), Games Library välilehdeltä. Kopioi koodi ja syötä se Steamissa Pelit-valikosta löytyvään Aktivoi tuote Steamissa -ikkunaan.

Jos ostamasi peli on ns. ”Steam Gift” eli lahja, saat pelin maksun jälkeen suoraan Steam-ohjelmaasi. Sinun pitää tässä tapauksessa vain hyväksyä siirto kun ilmoitus saapuneesta lahjasta tulee ruudulle.
Osta Steam-peli halvalla G2Play:sta

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *