Etusivu » AmericanCandy

Energiajuomaharvinaisuudet netistä

Americancandy on saksalainen nettikauppa joka on erikoistunut amerikkalaisiin (ja saksalaisiin) energiajuomiin, limuihin, makeisiin, leivonnaisiin, suolaiseen pikkupurtavaan, popkorneihin, muroihin, kastikkeisiin, alkoholijuomiin jne. Toisinsanoen siis kaikenlaisiin herkkuihin joita Suomesta on erittäin vaikea tai jopa mahdoton löytää. Kaupasta löytyy myös erikoisempia amerikkalaisia tuotteita kuten tuoksupurnukoita, avaruusruokaa, erilaisia energiatuotteita kuten ”armeijan energiapurkkaa”, mitä mielikuvituksellisimpia lastenkarkkeja jne.

Itse suurena energiajuomien ja limpparien ystävänä päädyin kauppaan sen erittäin hyvän energiajuomavalikoiman perässä. AmericanCandy.de on halvin paikka hankkia harvinaisemmat amerikkalaiset energiajuomat netistä jonka olen löytänyt. Kirjoitushetkellä energiajuomien hinnat lähtevät reilusta eurosta ylöspäin. Valikoima on huikea verrattuna suomalaisiin kauppoihin ja uutuuksia lisätään viikoittain. Tuttujen Monster, Rockstar ja Red Bull tuoteperheiden lisäksi kaupasta löytyy useita amerikkalaisia ja saksalaisia merkkejä joista ei ole täällä kuultukaan.

Tässä muutamia esimerkkejä energiajuomista joita ei ainakaan tietääkseni Suomesta saa: Angel (pussimaisessa pakkauksessa myytävä ”luonnollinen” energiajuoma), Burn (myös shotti-versio), Red Bull Energy Shot ja Simply Cola, Relentless, Rhino’s, Rip It -Power, Rockstar Punched Energy + Guava, Sexergy (kirsikan makuinen energiajuoma), T400 Energy Cola, Taurus, Tunnel, Ed Hardy (vaatemallistostaan tunnetun tatuointitaiteilijan nimeä kantava energiajuoma), Kalaschnikow, Mad Bat, NOS, P6, Power Up, Pussy Natural Energy (kyllä, luit oikein). Kun etsit energiajuomia niin selaa läpi ”Energydrinks” kategorian lisäksi myös ”Softdrinks” kategoria.

Limujen ystävien kannattaa testata myös nämä harvinaisuudet joita suomessa ei myydä: 7up Cherry (Seven Up:n kirsikkaversio), Fanta Citron (ehdottomasti oma Fanta suosikkini jota valitettavasti tulee vastaan vain lomamatkoilla), Fire (chilillä maustettu cola), Mello Yello (Coca-Cola Companyn kilpailija Pepsi Co:n Mountain Dew:lle), Mr. Pibb Xtra (CC:n kilpailija Dr. Pepperille), Mountain Dew Pitch Black ja Mountain Dew Supernova (kaksi rajoitettua erää Dewmocracy MD-makuja)

Muita ehdottomasti kokeilemisen arvoisia herkkuja ovat mm. Oreo Choc White (Domino-keksejä muistuttava valkosuklaalla kuorrutettu ylimakea keksi. Näitä olen raahannut mukaan joka lomamatkalta kunnes AC otti ne valikoimaansa. Uskomattoman hyviä ja epäterveellisiä!), Reese’s Peanut Butter suklaat (suomessa varsin harvinainen maapähkinävoi parhaassa muodossaan), KitKat erikoismaut Caramel, Hazelnut Cream ja White, Tesi Bon Crunchy Cheese Curlz (maukkaat juustonaksut), Rocky Mountain Mini Marshmallows (jenkkivaahtokarkit rokkaa mm. kuuman kaakaon joukossa), Milka Tender leivokset, Lifesavers ja Breathsavers pastillit.

Tässä vain pieni tiivistelmä valikoimasta. Tuotteita on kirjaimellisesti tuhansia erilaisia ja selaillessa ainakin itsellä vierähtää aina helposti useampi tunti.

Koko kauppa on valitettavasti saksankielinen mutta tämän ei pitäisi olla ongelma enemmän netissä ostoksia tehneelle ja pahimmista paikoista selviää Google Translaten avulla. Maksun voi suorittaa Paypal:lla tai tilisiirtona nettipankista tai konttorista. Postikulut Suomeen ovat alle 5kg lähetykselle 22,50€, 5-10kg lähetykselle 25€ ja 10-20kg lähetykselle 35€. Mitä enemmän ostat, sitä halvemmat suhteelliset postikulut ovat.

Tavarat toimitetaan DHL:n kautta n. viikossa suoraan kotiovellesi. Itselläni on takana kaksi onnistunutta tilausta ja viimeisin – tähän asti suurin – tilaus on juuri matkalla.

Harvinaiset energiajuomat netistä
http://www.americancandy.deMissä: Saksa
Toimitusmuoto: DHLToimitusaika: 1 viikko
Maksutavat: Paypal, tilisiirto
Kulut: 22,50 – 35,00€

 

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

  1. Noin hetki sitten painoin viimeistä napulaa. Noin 80€ tuli maksamaan tilaus. Ennen en ole tilannut netistä Itselleni hekkuja. Jos tämä toimitus tulee perille niin ehdottomasti jatkan :). Erittäin hyvä ja outo valikoima Tubettajalle joka tykää tejdä videoita Oudoista mauista ha vasrinkin kun on tuote mikä suomessa tunnetaan mutta ei ole kuultu moisesta mausta :D. Toivon hartaasti että tämä tulee perille ta sen jälkeen MaksuKamu saa lisätä Rahat takaisin otsikon :D. Ilmoitan kun saan pketin/Ilmoitukksen Epäonnistumisesta :D.

  2. Kiitos vinkistä. Kaikenlaista sitä tuleekin vastaan, en ole aikaisemmin koskaan ajatellutkaan tilaavani makeisia tai energiajuomaa netistä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *