Etusivu » Huippu mobiililaite + liittymä tarjous

Olisiko jo aika päivittää puhelin uudempaan ja kehittyneempään malliin? Tarvitsetko läppärin työntekoon tai tablet-tietokoneen matkakäyttöön? TeliaSoneralla ja TeleFinlandilla on juuri nyt ennennäkemättömän edullisia kytkytarjouksia joiden avulla hankit esimerkiksi iPhone 4:n alkaen 21,90€:lla kuukaudessa, tyylikkään 7″ Android tablet-tietokoneen hintaan vain 7 euroa kuukaudessa tai HP Probook 15.6″ teholäppärin ja liikkuvan laajakaistan vain 34€/kk . Myös paljon muita tämän hetken kuumimpia laitteita on saatavana edullisen liittymän kera.

Läppäri, tablet tai iPhone 4 liittymällä -tarjous

Soneran ja TeleFinlandin verkkokaupoista saat aina parhaat tarjoukset joita ei välttämättä muuta kautta tarjota ollenkaan. Netissä vanhan numeron siirto uuteen, halvempaan liittymään onnistuu vaivattomasti, kotiinkuljetus tapahtuu nopeasti ja maksutta. Ostoksilla voit käydä ympäri vuorokauden. Liittymien hintoja kannattaa vertailla sillä voit säästää vanhan liittymäsi hinnasta niinkin paljon että saat käytännössä uuden laitteen kaupanpäälle. Katso alta parhaat hittituotteiden tarjoukset juuri nyt.

iPhone 4 16GB kytky halvalla Tele Finlandilta

Tele Finland tarjoaa uusimman iPhone 4 mallin 16GB versiota uskomattomaan 21,90€ kuukausihintaan. Puhelimen voi liittää nykyiseen Tele Finland liittymään tai voit avata uuden Tele Finland liittymän ja pitää vanhan numerosi. Liittymät alkaen 0.67€ kuukaudessa ja langaton netti 4,90€ kuukaudessa. Aktiivikäyttäjälle on tarjolla esimerkiksi 250min puhepaketti johon saa nyt erikoistarjouksena kaupanpäälle 24000 tekstaria (1000 tekstaria /kk). Saat siis tämän hetken halutuimman ja kirjaimellisesti puhutuimman kännykän sekä täydelliset yhteydet alkaen vain 27,47 eurolla kuukaudessa. Tarjolla on myös 32GB malli 26€ kuukaudessa sekä vanhempi iPhone 3G vain 15 eurolla kuukaudessa. Sopimuskausi kestää 24 kuukautta.

Uusin iPhone 4 malli on varustettu mm. kaikkien aikojen tarkimmalla matkapuhelinnäytöllä, HD-videokameralla sekä iOS käyttöjärjestelmällä joka hallitsee mm. moniajon joka mahdollistaa useiden sovellusten samanaikaisen käytön. AppStoresta on mahdollista ladata yli 350.000 erilaista ohjelmaa ja peliä iPhone 4:n  joko ilmaiseksi tai pientä maksua vastaan. Arvostelu- ja myyntimenestys kaikkialla maailmassa! Normaali keskihinta Suomessa yli 650€.

Osta edullisin iPhone 4 16GB 21,90€ tarjoushintaan ja pidä vanha numerosi

ZTE Light Tablet-tietokone halvalla

ZTE Light on vain 350 gramman painoinen ja helposti mukana kulkeva isolla 7 tuuman kosketusnäytöllä (800x480px) varustettu monitoimilaite. Mukana tuleva Android käyttöjärjestelmä takaa lähes rajattomat käyttömahdollisuudet. Voit mm. selata nettiä, lähettää ja vastaanottaa sähköpostia, kuunnella musiikkia, katsoa videoita ja navigoida Google Maps karttojen avulla. ZTE Light:n avulla on myös mahdollista soittaa ja lähettää tekstiviestejä. Laitteessa on mm. 3 megapikselin kamera, 200Mt muistia, 8Gt tallennustilaa, sisäinen GPS, kuulokeliitäntä ja tehokas 3400mAh akku. Pelkkä laite 7€/kk tai maksiminopeuksisella nettiyhteydellä varustettuna vain 17€/kk!. Laitteen suositushinta on 395€. Laite on yksinoikeudella myynnissä Soneralla.

Osta ZTE Light tablet + langaton netti edullisella 17€ kuukausimaksulla

HP Probook 4530S teholäppäri huippuedullisesti

HP Probook 4530S on tehokas 15.6 tuuman heijastamattomalla LED-näytöllä varustettu kannettava tietokone jossa mm. kestävä alumiinirunko, luotettavat komponentit, kovalevyn putoamissuoja, laaja ohjelmistopaketti, monipuoliset liitännät ja Windows 7 Home Premium käyttöjärjestelmä. Kulutusta ja rajumpaakin käyttöä kestävä ulkokuori kätkee sisäänsä mm. Intelin tuplaydinprosessorin, Intel HD näytönohjaimen, 3Gt keskusmuistia, 250Gt tallennustilaa,  WLAN ja Bluetooth sovittimet, 2 megapikselin web-kameran sekä CD/DVD-aseman. Kaupanpäälle ilmaiseksi Sonera tietoturva. Normaali suositushinta on 749€.

Osta tehokas HP Probook läppäri ja maksiminetti hintaan 34€ kuukaudessa

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *