YOOX

Muotivaatteet halvalla netistä

YOOX on kansainvälinen vuonna 2000 perustettu muotivaatekauppa jonka valikoimista löytyy paljon harvinaisuuksia joita on muualta todella vaikea löytää. Harvinaisuuksiin kuuluvat mm. halpoja loppuvan kauden kappaleita maailman arvostetuimmilta suunnittelijoilta, ainutlaatuisia sunnittelijoiden asukokonaisuuksia (capsule collection), luontoystävällistä muotia sekä harvinaisia vintage-kappaleita. Nettikaupasta Suomeen toimitettavat muotivaatteet lähtevät yrityksen Italian varastosta halvalla toimitusmaksulla ja ovat perillä n. 4-6 arkipäivässä. YOOX toimittaa vuodessa noin miljoona lähetystä 67 eri maahan ja on yksi netin tunnetuimpia ja luotettavimpia muotivaatekauppoja. Perustoimitusmaksu on 13 euroa ja jokaisesta ostamastasi tuotteesta tulee 2€ lisämaksu. Tilauksen voit maksaa Paypal:lla, luottokortilla tai postiennakkona.

YOOX muotivaatekauppa
http://www.yoox.com/ Missä: Italia
Toimitusmuoto: Posti
Toimitusaika: 4-6 työpäivää
Maksutavat: Paypal, maksukortti, postiennakko Kulut: alk. 15€

Katso myös nämä samantyyppiset kaupat:
Boozt
Bubbleroom
Duetto
Sokos.fi


Kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta/nettikaupasta? Jätä kommenttisi alle. Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta.

One Comments

  1. Vaatteiden suurkuluttaja kirjoitti:

    Hyvin kerrottu loistavasta kaupasta. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Maksukamu on nettishoppailijan ja netissä rahaa siirtävän täydellinen käsikirja. Maksukamu esittelee parhaat nettikaupat eli luotettavat, poikkeuksellisen edulliset tai erikoiset tusinakauppojen joukosta. Kaikki arvioimamme kaupat toimittavat suomeen ja toimituskulut ovat kohtuulliset. Tästä näet listan parhaista verkkokaupoista. Lue myös kattavat Paypal ja Moneybookers tilinavaamis- ja käyttöohjeemme sekä oppaat kaikkeen netissä ostosten tekemiseen liittyvään.
Uusin osiomme on Ansaitse & Säästä jossa kerromme kymmeniä erilaisia tapoja miten voit ansaita ylimääräistä rahaa, saada ilmaisia tuotteita ja säästää jokapäiväisissä menoissasi.

Moneybookers Mastercard tarjous!

Tilaa Moneybookers Mastercard prepaid luottokortti
Moneybookers Mastercard on ennakkoon maksettava ns. prepaid-maksukortti jolla voit maksaa siellä missä luottokortillakin. Ei luottokorttilaskua, maksumuistutuksia, korkoa ja luottotietojasi ei tarkisteta!

Olemme Facebookissa!

Valuuttakurssit ja laskuri

18.4.2015 21.45

1 EUR

  • USD 1.0805
  • GBP 0.7230
  • CAD 1.3228
  • SEK 9.3418

Hyvä muistaa!

Suomen Tullin logoEU:n ulkopuolelta tilattavista tuotteista peritään suomessa arvonlisävero yleensä kun paketin arvo (tavara + postikulut) on yli 21 euroa. Toisesta EU-maasta tilatessa ALVia ei tarvitse maksaa. Lue tästä lisää Tullin toimintatavoista