Moneybookers maksupalvelun tunnus

Moneybookers tilin avaus ohjeet

Moneybookers tilin avaus on varsin yksinkertaista ja se tapahtuu kokonaan netissä eli prosessi on nopea. Kielitaito on kuitenkin välttämätöntä sillä käyttöliittymää ei ole saatavana Suomeksi. Tämän ohjeen avulla tilin avauksen pitäisi kuitenkin onnistua ilman kummempaa Englannin kielen taitoa. Moneybookers tilille voit siirtää varoja tilisiirrolla, nettipankista tai  luotto- sekä Visa Electron kortilta. Kaikki yleisimmät Visa Electron kortit kuten Nordea, Sampo ja Osuuspankki linkittyvät ongelmitta MB:n kanssa.

 1. Avaa tästä Moneybookers sivu uuteen ikkunaan tai välilehdelle
 2. Valitse ”Country of Residence” kohtaan ”Finland. Preferred language tiputusvalikosta voit valita haluamasi käyttöliittymän kielen. Suomea ei valitettavasti ole saatavana. Näiden tietojen alapuolelta voit valita tilityypin. Personal-tili on tarkoitettu yksityishenkilöille ja se sisältää kaikki oleelliset toiminnot, tämä on suurimmalle osalle sopiva vaihtoehto. Business-tili on tarkoitettu yrityksille joilla on oma nettikauppa. Tässä kohtaa voit myös valita haluatko käyttöösi fyysisen Moneybookers Mastercard maksukortin. Kortin avulla voit nostaa ja käyttää Moneybookers-tililläsi olevia varoja missä tahansa. Jos haluat tilata kortin, lisää ruksi ”I want to apply for the Moneybookers MasterCard” kohtaan. Korttia voi hakea myös myöhemmin. Paina lopuksi valitsemasi tilityypin alta ”Sign Up” linkkiä. Kuva tilityypin valinasta
 3. Seuraavalla sivulla sinun tulee täyttää huolellisesti kaikki yhteystietosi. Jos olet muuttanut kahden vuoden sisällä niin sinun tulee kertoa myös edellinen osoitteesi. Valuutaksi kannattaa valita Euro. Jos kuitenkin olet varma että tulet pääasiassa tekemään vain esimerkiksi Dollarimääräisiä siirtoja niin myös muun valuutan voi valita. Tällä vältytään turhilta valuuttamuutoksilta joissa asiakas aina häviää hiukan. Luotto/Electron-kortin tiedot voi syöttää jo tässä vaiheessa mutta se ei ole pakollista ja kortin voit lisätä myöhemminkin. Kun olet valmis niin lue käyttöehdot ja luo tili painamalla sivun lopusta ”Accept and create account”.  Ohje henkilötietojen täyttöön
 4. Valmista, sinulla on nyt Moneybookers-tili! Seuraavaksi sinulta kysytään haluatko siirtää juuri avatulle Moneybookers tilillesi rahaa tai varmistaa henkilötietosi. Henkilötietojen varmistuksella nostat rahansiirtorajoituksia. Euromääräisellä tilillä on ilman varmistuksia 1000 euron siirtoraja eli voit 90 päivän sisällä siirtää maksimissaan tuhat euroa. Nostat rajoitusta aina 5000 eurolla kun varmistat joko pankkitilisi, maksukorttisi tai osoitteesi. Katso kuva
 5. Valitse henkilötietojen varmennus painamalla ”Verify your identity”. Avautuvalta sivulta näet tilisi käyttörajoitukset. Tästä voit varmentaa haluamasi tiedot ja nostaa käyttörajoja. Voit täyttää niin monta kohtaa kuin haluat tai jättää kaikki täyttämättä. Alla on ohjeet joka kohtaan tarkemmin. Kuva tilin rajoitukset -sivusta
 6. Lisää ja varmenna maksukortti lisäämällä ruksi ”Verify your credit/debit card” kohtaan ja painamalla ”Proceed with verification”. Nyt sinulta kysytään korttisi tiedot. Tässä kohtaa sinun tulee valita myös käytätkö korttia kasino tai pokerisivuille tapahtuviin tilisiirtoihin (GAMING) tai pelkästään muuhun tarkoitukseen (NON-GAMING). Laita lopuksi rasti ruutuun jossa hyväksyt varmennuksen edellyttämän rahasiirron kortiltasi. Varmennuksesta peritään pieni maksu. Kun olet syöttänyt tiedot ja painat ”Next” varmennus tapahtuu välittömästi ja kortiltasi veloitetaan varmistussumma. Voit nyt käyttää MB-tiliin liitettyä korttia talletuksiin ja käyttörajoitustasi nostettiin 5000 eurolla.
 7. Pankkitilin varmennus tapahtuu yksinkertaisesti siirtämällä rahaa pankkitililtä Moneybookers tilille. Laita ruksi kohtaan ”Verify your bank account” ja paina ”Proceed with verification”. Avautuvalta sivulta näet tilin tiedot johon raha tulee siirtää. Muista että rahaa voit siirtää vain omalta ja sinun nimelläsi avatulta pankkitililtä! Käytä siirtoon verkkopankin EU-siirtoa ja syötä tilitiedot tarkkaan. Sinulle annettu ”Reference” numero on erityisen tärkeä sillä sen avulla rahat tulevat oikealle MB-tilille. Syötä Reference-numero verkkopankin viitenumero kenttään. Siirtämäsi summa lisätään MB-tilisi saldoon ja käyttörajoitustasi nostetaan jälleen 5000 eurolla.
 8. Kotiosoitteen varmennus tapahtuu laittamalla ruksi ”Verify your address” kohtaan ja painamalla ”Proceed with verification”. Osoite varmistetaan siten että Moneybookers lähettää kotiosoitteeseesi koodin jonka saatuasi syötät sen Moneybookersiin. Tämän jälkeen osoitteesi on varmennettu ja käyttörajoitustasi nostetaan jälleen 5000 eurolla.

Katso seuraavaksi miten siirrät rahaa Moneybookers tilille ja miten rahaa kotiutetaan.

2 Kommenttia aiheeseen “Moneybookers tilin avaaminen”

 1. Pitääkö tuo Reference numero laittaa viitenumero vai viesti kenttään? Siinä on pelkkiä numeroita eikä verkkopankki hyväksy sitä viitenumeroksi koska se ei ole RF alkuinen.

  MaksuKamu: Viestikenttään.

 2. Kertokaa miten ihmeessä saan kotiutettua rahani Moneybookersista. Olen avannut tilin, syöttänyt tilinumeron ja korttinumeron, syöttänyt tietoja ohjeiden mukaan, tililtäni on veloitettu pieni ”avausmaksu” jne. Olen ollut yhteydessä pankkiini, että korttini on internet-kelpoinen. Mutta aina vaan tulee ilmoitus, että transaction is failed. Pitääkö minun käyttää Withdrawal-palvelua?

  MaksuKamu: Withdrawal tarkoittaa nimenomaan rahojen kotiutusta (MB -> pankkitili)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.