Moneybookers maksupalvelun tunnus

Moneybookers kysymyksiä ja vastauksia

Täällä vastailen usein kysyttyihin kysymyksiin Moneybookersista. Tarkista aina koko tämä sivu ennen kuin lähetät meille kysymyksen.

Toimiiko siirto [Osuuspankki / Nordea / Sampo / Aktia / Handelsbanken] Visa Electron kortilta Moneybookersiin?

Nettikeskusteluiden perusteella ainakin Osuuspankin, Sampon ja Nordean Electron korteilla voi lisätä rahaa Moneybookers-tilille. Jos sinulla on jonkin muun pankin Visa Electron ja se toimii Moneybookersissa niin voit ilmoittaa siitä meille ja lisäämme tiedon tänne. Moneybookersiin voit siirtää rahaa myös tavallisella EU-pankkisiirrolla mistä verkkopankista tai konttorista tahansa jolloin ei ole mitään väliä missä pankissa tilisi on.

Koitin maksaa verkkokaupassa Moneybookers Mastercard kortilla mutta maksu hylättiin ilman syytä, miksi?

Joissain todella harvoissa verkkokaupoissa on turvallisuusominaisuus joka estää maksun vastaanottamisen jos kortin haltija asuu eri maassa kuin missä kortti on myönnetty. Näin on siis Moneybookers kortin tapauksessa. Ominaisuudella pyritään ymmärrettävästi estämään varastettujen luottokorttien käyttö, kortit kun usein päätyvät eri maahan kuin missä ne alunperin on varastettu. Vaikka ongelma onkin harvinainen siihen ei valitettavasti ole yksinkertaista ratkaisua. Jos kyseinen kauppa kuitenkin hyväksyy Paypal-maksun niin voit liittää MB-Mastercard korttisi Paypaliin ja maksaa Paypalin avulla. Tästä on kerrottu lisää alla.

Onko Moneybookers to Paypal siirto mahdollista?

Lyhyt vastaus on ei. Siirto Moneybookers tililtä Paypal-tilille tai päinvastoin ei ole suoraan mahdollista, yksinkertaisesti siitä syystä että kyseessä ovat kilpailevat yhtiöt. Jos kuitenkin jollain kaverillasi on tili molemmissa palveluissa voit pyytää tätä vaihtamaan rahaa tililtä toiselle. Sinä siirrät rahaa pois palvelusta jonne et varoja halua ja kaverisi siirtää rahaa sinulle palveluun jossa sinä niitä tarvitset. Netissä on myös palveluita jotka tällaista toimintoa tarjoavat mutta neuvoisin pysymään niistä kaukana suuren huijausmahdollisuuden takia.

On kuitenkin tapa jolla voit käyttää Moneybookers tilisi varoja Paypalin kautta jos sinulla on Moneybookers Mastercard. Tämä asetelma kuulostaa monimutkaiselta mutta toimii käytännössä. Käyttö tapahtuu niin että lisäät Paypal tilisi luottokortteihin Moneybookers Mastercard kortin tiedot omalta Paypal-sivultasi valikosta Profile -> Add / Edit Credit Card -> Add Card. Kortti varmistetaan normaalisti syöttämällä nelinumeroinen koodi joka löytyy muutaman päivän sisällä Moneybookers tilisi tapahtumahistoriasta. Tarvittaessa voit seurata Paypal Visa Electron ohjettamme ja soveltaa sitä tähän.

Onko Moneybookers luotettava?

Moneybookers on perustettu jo vuonna 2001 ja se on maailmalla hyvinkin tunnettu ja luotettava yhtiö. Itselläni ei ole ollut mitään ongelmia n. neljän vuoden käytön aikana. Normaalilla maalaisjärjellä käytettynä pidän siis Moneybookersia hyvin turvallisena palveluna. Pidä siis salasanasi hyvin tallessa ja tarvittaessa vaihda sit usein. Ei myöskään välttämättä kannata pitää isoja summia rahaa lojumassa Moneybookers tilillä jos siihen ei ole pakottavaa tarvetta.

Mikä on Moneybookers VIP?

Moneybookers VIP on tunnustus asiakkaille jotka käyttävät palvelua paljon. Saadaksesi VIP-asiakkuuden sinun täytyy lähettää vähintään 5000 euroa kuukausittain. Jos täytät tämän kriteerin niin ota yhteyttä Moneybookers asiakaspalveluun ja saat etusi kytkettyä päälle. VIP-asiakkaat saavat mm. nämä edut: rahansiirtorajoitukset poistuvat eli voit lähettää niin paljon rahaa kuukaudessa kuin haluat, talletukset ja nostot ovat ilmaisia, ainutlaatuisia tarjouksia, entisestään parannettu turvallisuus (Token) ja oma henkilökohtainen Suomea puhuva asiakastuki. Pääset myös Loyalty Club jäseneksi jossa on mahdollista ostaa erilaisia palkintoja kertyneillä pisteillä.

Mikä on Moneybookers Token?

Moneybookers Token on VIP-asiakkaille ilmaiseksi lähetettävä laite joka generoi joka kirjautumisen yhteydessä ainutlaatuisen salasanan. Näin tilillesi on mahdotonta murtautua silla kukaan ei voi saada salasanaasi käsiinsä mistään.

Mitä muuta Moneybookers tilillä voi tehdä?

Moneybookers tilillä voi tehdä muutakin kuin vain lähettää ja vastaanottaa rahaa. Voit esimerkiksi pientä maksua vastaan lähettää tekstiviestejä sekä lähettää ja vastaanottaa fakseja! Myös maksujen lähetys puhelimen avulla on mahdollista. Näistä kaikista löydät lisätietoa omalta MB-sivultasi kohdasta ”Services”. Moneybookers on myös paras tapa siirtää rahaa pokerisivustoille.

Miltä sivuilta saan Moneybookers bonusta?

Moneybookersia käyttäville on tarjolla erilaisia bonuksia mm. kasino, vedonlyönti, pokeri ja valuutanvaihtosivustoilla. Erikoisbonuksen saat esimerkiksi eToro -palvelusta jossa voit ansaita rahaa valuuttakaupalla. Katso kaikki tämänhetkiset Moneybookers bonukset.

Onko Moneybookersilla mahdollista vastaaottaa eBay maksuja tai maksaa eBay ostoksia?

Kyllä ja kyllä. eBay ostosten maksu onnistuu kaikissa kohteissa joissa on ilmoitettu Moneybookers maksun käyvän. eBay maksuja voi vastaanottaa kun olet ensin aktivoinut eBay-toiminnon oman MB-tilisi etusivulta ( Get account enabled).

Onko olemassa Moneybookers Finland sivustoa?

Valitettavasti ei ole olemassa Moneybookers Finland palvelua. Moneybookers käyttöliittymä on kuitenkin saatavilla useilla muilla eri kielillä kuten Enlanniksi, Saksaksi ja Ranskaksi. Suomenkielisten ohjeidemme avulla tilin avaaminen ja käyttö toki onnistuvat ilman kielitaitoakin.

2 Kommenttia aiheeseen “Moneybookers kysymyksiä (UKK)”

  1. Toimiihan Moneybookersin kortti Venäjällä ? Ruplaa ei mainita tuetuissa valuutoissa mutta pystyykö maksamaan ravintoloissa yms kuten tavallisella Mastercardilla ja nostamaan rahaa seinästä ? Siellä reissatessa mielummin käyttäisi esiladattua korttia …

    MaksuKamu: Jos jollain on Venäjän reissulta kokemuksia niin kertokaa ihmeessa. Itse en osaa tähän vastata.

  2. Kauanko tilisiirto kestää Moneybookers-Nordea (oma tili)

    MaksuKamu: Yleensä noin 2-3 arkipäivää mutta joskus kauemminkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.