Paypal maksupalvelun tunnus

Paypal tilin avaus ja käyttö Visa Electronin kanssa

 1. Hanki tili Samposta, Nordeasta tai Osuuspankista halutessasi Visa Electron -kortilla varustettuna jos et sellaista vielä omista. Nordean Electron -kortin verkko-ominaisuus pitää aktivoida verkkopankissa jotta maksuja pystyisi netissä suorittamaan, ilman aktivointia kortti ei Paypalin kanssa toimi. Lisätietoa Nordean nettisivulta. Sampon Electron ja tietääkseni myös Osuuspankin kortti toimivat ilman aktivointia.
 2. Avaa tästä Paypal aloitussivu. Paypal sivun osoitteen alku on aina https://www.paypal.com/. Jos se on jotain muuta, olet valesivulla jolla koitetaan saada kalastettua salasanasi.
 3. Paina sivun ylälaidasta ”Sign Up” linkkiä
 4. Valitse tiputusvalikosta ”Finland” jos se ei ole jo valittuna ja haluamasi kieli (suomea ei valitettavasti ole valittavissa). Valitse tilityypiksi ”PayPal for you” jos olet yksityishenkilö. Yrityksille Paypal tarjoaa Business-tilin joka mahdollistaa yksityistilin ominaisuuksien lisäksi myös useiden eri käyttäjien rekisteröimisen samalle tilille. Kuva tilityypin valinnasta. Katso tästä lisätietoa Paypal yritystilistä.
 5. Nyt voit syöttää henkilötietosi. Käytä toimivaan, mielellään EI-ilmaissähköpostiosoitetta. Kaikki yhteydenpito ja maksut tapahtuvat tämän sähköpostisoitteen kautta. ”State” kohtaan voit syöttää maakuntasi nimen. Kännykkänumero tulee syöttää ilman ensimmäistä nollaa ja numeron eteen tulee lisätä 358 Kuva henkilötietokaavakkeesta
 6. Lue käyttöehdot ja hyväksy rekisteröinti painamalla ”Agree and Create Account”. Tilisi on nyt avattu.
 7. Seuraavalla sivulla voit valita haluatko käyttää ”Top up” rahansiirtoa jossa rahat siirretään pankkitililtä Paypal-tilille tai kortti-siirtoa jossa rahat siiryvät kortiltasi Paypal:n kautta vastaanottajalle. ”Top Up”-vaihtoehto on selitetty alempana. Voit täyttää korttisi tiedot heti mutta suosittelen kuitenkin että jätät tässä kohtaa tämän kohdan väliin painamalla ”Go to my account”-linkkiä sivun alalaidasta. Päästyäsi Paypal tilillesi etsi ”Confirm email address”-linkki sivun oikeassa laidassa olevalta ”To do”-listalta ja paina sitä. Tämä lähettää sähköpostiisi viestin jossa on linkki jota painamalla tilisi aktivoituu. Painettuasi sähköpostiin tullutta linkkiä, sinulta kysytään tilisi salasanaa ja tämän jälkeen vielä turvakysymyksiä salasanan unohtumisen varalle. Kuva TopUp/Maksukortti valinnasta
 8. Aktivoinnin jälkeen voit syöttää tili- ja korttitiedot. Syöta ensin tilitiedot painamalla Profile -> Add/Edit Bank Account. Voit valita joko ”Checking” tai ”Savings” tilityypin, tällä ei tietääkseni ole mitään merkitystä. Tilinumerokohtaan (Account Number) tulee syöttää korttiin liitetyn tilin IBAN-muotoinen tilinumero ilman neljää ensimmäistä merkkiä (poista alusta FIXX). Tilinumerossa ei saa myöskään olla välejä tai väliviivoja. Muiden kohtien tulisi olla melko itsestäänselviä Kuva omasta Paypal-sivusta
 9. Tallenna tiedot painamalla lopuksi ”Add bank account”
 10. Tämän jälkeen voit syöttää korttisi tiedot painamalla Profile -> Add/Edit Credit Card” linkkiä.
 11. Jos olet syöttämässä Electron -kortin tietoja niin valitse korttityypiksi ”Visa”. Card Number kohtaan tulee kortin etupuolella oleva 16-numeroinen luku ilman välejä. Expiration Date kohtaan tulee kortin viimeinen käyttöpäivä joka löytyy myöskin kortista. Card Verification Number löytyy kortin takaa, syötä luvun 3 viimeistä numeroa. Paina ”Help finding your Card Verification Number” linkkiä jos et löydä numerosarjaa. Syötä vielä laskutusosoite. Kuva korttitietojen lisäämisestä
 12. Varmenna tili painamalla ”To do” listalta ”Link and confirm my debit or credit card”-linkkiä. En ole varma miltä avautuva sivu nykyään näyttää mutta siellä pitäisi olla ”Start process to confirm your card”-linkki jota painamalla varmistus alkaa.
 13. Tililtäsi veloitetaan nyt pieni summa (<$2). Kun rahat siirtyvät tililtäsi (kestään. 3-5 arkipäivää), näet tiliotteesta kyseisen tapahtuman kohdalta nelinumeroisen koodin. Koodin voit syöttää ”Complete debit or credit card verification” kohdasta. Kyseinen linkki pitäisi jälleen löytyä ”To Do”-listalta.
 14. Jos tiliotteessa ei koodia näy niin soitto luottokuntaan ja kysy Paypal koodia niin todennäköisesti ymmärtävät heti mistä on kysymys.
 15. Valmista! Paypal tilille ei tarvitse erikseen siirtää rahaa vaan maksut kulkevat suoraan pankkitililtäsi. Kokeile ensin ostoksia pienemmillä summilla ja tee isompia hankintoja vasta  kun käyttö alkaa sujua ja olet tehnyt muutamia onnistuneita kauppoja.
 16. Lue vielä Paypal Suomi -vinkkejä sivu ennen kuin alat tekemään kauppoja.

Kannattaa lukea vielä Paypal:n sivulta tarkempia käyttö- ja turvallisuusohjeita. Itse maksaminen on erittäin helppoa. Yleensä myyjä lähettää sinulle sähköpostilla laskun jonka kautta maksu onnistuu. eBaystä ostettaessa maksu onnistuu huudon päätyttyä myös suoraan kohteessa olevaa linkkiä seuraamalla. Jos haluat avata Paypal-tilin mutta et yhdistää siihen korttia niin se onnistuu Paypal tilin avaus ja rahan siirto pankkitililtä onnistuu myös.

28 thoughts on “Paypal Visa Electronin kanssa

 1. Ostaja says:

  Ebaystä ostin kamaa ja pitäs PayPalilla maksaa, mitenkä on kun laitoin pelkät kortin tiedot niin riittääkö se? Voitin huudon maanantaina ja haluaisin maksaa tavarat pois mahollisimman nopeasti, pitääkö minun siis lisätä vielä pankkitilin numero sinne bank account kohtaan vai riittääkö pelkät kortin tiedot?

  MaksuKamu: Kortin tiedot riittää jos kortti on varmistettu syöttämällä se tiliotteesta näkyvä koodi.

 2. hömm says:

  Hellou. Siirsin pankkitililtäni PayPal tililleni rahaa 3 päivää sitten. Aikoisin ostaa yhden tietokonepelin jonka voi ostaa vain PayPalin kautta, josta syystä PayPal tilin loin. Rahat eivät ole vieläkään sinne siirtyneet vaikka siinä luvattiin 1-3 arkipäivää. Vai kestääkö siinä kauemmin? Vai menikö rahat hukalle?

  MaksuKamu: Kyllä siinä voi mennä pahimmillaan se 5 arkipäivääkin. Tarkista oppaastamme laitoitko kaikki tiedot oikeisiin kohtiin verkkopankissa. Jos et niin rahat palautunevat muutamassa viikossa.

 3. öäh... says:

  voiko alle 15-vuotias luoda paypalin?

  Maksukamu: Ei. Ikäraja on 18-vuotta.

 4. Voiko/ kannattaako paikallisosuuspankin tililtä siirtää rahaa paypal tilille tällä top up-siirrolla?

  MaksuKamu: Voi. Joudut itse päättämään kannattaako.

 5. Meeli says:

  Hei,

  Oon nyt monta kertaa yrittänyt syöttää mun Nordea Visa electronin tietoja tohon mut tilin luominen ei vein onnistu :/
  Herjaa aina vaan tollasta tekstiä:

  Error Message
  This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer’s customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

  Mistä voi olla kyse? :-(

  MaksuKamu: Onko kortin nettimaksuominaisuus kytketty päälle nettipankista?

 6. setämies says:

  Hei. monenlaista tarinaa löytyy valuutan siirtämiseksi paypal tilille ja varojen käyttämiseen ebay ostoksiin yms. mutta miten käytännössä paypal tilille kertyneiden varojen nosto esim kortilla, voiko paypal tiliin liitetyllä kortilla nostaa automaatista paypal tilin varoja. aina ei ole tarkoitus pumpata omalta tililtä paypaliin vaan päinvastoin.

  MaksuKamu: Automaatilta ei voi nostaa Paypal-varoja (eikä myöskään kortilla kaupassa maksaessa käyttää Paypal-varoja).

 7. Petri says:

  Hei!

  Tein paypal tilin, mutten lisännyt tili- tai korttitietoja sinne. Tilasin ulkomailta tavaraa jotka maksoin Visalla.

  Maksaessani tilausta siirsi liike minut maksamaan paypalin kautta vaihtoehtoina joko rahansiirto paypal tilille ja siitä eteenpäin tai suoraan kortilta siirto. Valitsin kortilta siirron, jonka jälkeen ruudulle ilmestyi tyhjät kohdat kortin numeroa, vanhenemispäivämäärää jne. varten. Täytin kyseiset kohdat ja maksoin summan. Tämän jälkeen sähköpostiini saapui paypalilta viestinä kuitti, jossa ilmenee tilauksen (kuitin) numero, maksun saaja, tilatut tuotteet, tavaran toimitusosoite ja hinta sekä dollareina että euroina.

  Sähköpostiini saapui myös liikkeen lähettämä viesti, jossa on itse varsinaisen tilauksen numero, tilauksen hinta euroina, toimituskulut euroina ja koko tilauksen hinta kuluineen päivineen euroina. Viestissä lukee myös seuraavaa:

  ”Dear —-,

  Thank you for choosing ———-. We want to let you know that your order has been received and will be processed as soon as possible. It takes 5 days to transfer your money from paypal to our bank, so we will dispatch after that.”

  Kaikki vaikuttaa olevan kunnossa, mutta minua jäi askarruttamaan muutama asia.

  Kun en lisännyt kortin tai pankkitilin tietoja paypal tilille ja maksoin siitä huolimatta Visalla ikään kuin paypalin kautta, onko tilaus / maksaminen onnistunut ja mahdollinen?

  Paypalin lähettämässä sähköpostissa viesti antaa englannin kielellä ikään kuin ilmi seuraavalla tavalla, etten ole luonut paypalille tiliä: ”maksa seuraavalla kerralla helpommin luomalla paypal tili”, joten onko maksu tästä huolimatta onnistunut? Samassa viestissä tilauksen hinnassa lukee seuraavasti:

  From amount: € (hinta) EUR
  To amount: $ (hinta) USD
  Exchange rate: 1 EUR = 1.28165 USD

  Kun taas itse liikkeestä tulleessa viestissä tilauksen lopullinen hinta on parisen kymmentä euroa halvempi.

  Onko tilauksessani mitään onglemia ja onko se onnistunut?

  Kiitokset jo etukäteen!

  MaksuKamu: Kyllä, Paypalin ”checkout”-ikkunan kautta voi maksaa myös luottokortilla niin että korttia ei ole liitetty Paypal-tiliin. Maksusi on siis onnistunut. Ilmeisesti maksu on sinulta veloitettu dollarimääräisenä ja tämän takia kortillasi olevat eurot on pitänyt vaihtaa dollareiksi. Tämä on tehty Paypalin omalla kurssilla joka on aina hiukan huonompi kuin oikea kurssi. Myyjä on siis saanut täsmälleen haluamansa summan ja ylimääräinen maksu Paypal-laskussa on valuutanvaihdosta johtuvaa.

 8. Raija Rantanen says:

  On vääryys että Paypal tiliä ei voi avata, jos ei ole tiliä Osuuspankissa, Nordeassa tai Sammossa, mitkä on ne kaikkein kalleimmat pankit.
  Tuon vuoksi pitäisi avata Nordeaan tili ja maksaa siitä hyvästä melkein vitosen kuussa pelkästään Nordea pankin palvelumaksuja.

  Paypalilla on varmaan joku proviikkasopimus noiden pankkien kanssa.

  Itselläni on maksuton S-pankin tili, mutta sillä ei voi maksaa useassakaan paikassa, aina vaaditaan joko Nordea tai Paypall. ja viimeistä ei saa ilman edellistä.

  Joten esim. iConsert.comin palvelut jää tilaamatta.

 9. Sanna Kokko says:

  Kumpi on turvallisempi ja helpompi tapa :”Top up” rahansiirto vai suora korttisiirto?

  MaksuKamu: Suora korttisiirto on huomattavasti helpompi. Top-up on aavistuksen turvallisempi koska korttisi tietoja ei ole tallennettu tällöin Paypaliin. Tämä ei siis tarkoita että korttisiirto olisi mitenkään erityisen vaarallista kunhan salasanat pysyy turvassa.

 10. Maria says:

  Moi !

  Mihin Bank accounts -tietoja tarvitaan ? eikö riitä, että olen tehnyt ”debit and credit cards” -tiedot, jotta voin tehdä kauppoja Paypalilla?

  ps. kiitos näistä sivuista, on ollut paljon apua Paypalin kanssa ! :)

 11. hansgi says:

  Säätopankin visa elektron ainakin tätä nykyä toimii pay palin kanssa yhteen.

 12. Rellu says:

  Moi taas! Kokeilin piruuttain taas uudelleen kortin varmistamista. Aiemmin ei edes avautunut sivua, jossa selostettiin että 4-numeroinen koodi ilmaantuu tiliotteeseen, tuli vain virheilmoitus. Silti tilille ilmaantui varaus Paypalilta 1,02 euroa!!! Vaikka he puhuvat 1,50 eurosta. Outo katevaraus on nyt hävinnyt, mutta taitaa olla se 1,02 taivaan tuulissa myös. Mutta positiivisinta asiassa on nyt se, että uusi yritys toi 1,50 euron varauksen ja koodin, jolla kortin sain varmistettua. 1,50 näkyy myös Paypal -tililläni, joten ilmeisesti kaiken pitäisi nyt toimia. Jippii!

 13. Jukka says:

  Tapiolan kortin pystyy nykyisin liittämään tuohon tiliin. En ole vielä maksanut mitään mutta näyttäisi kaikki menneen niin kuin on kerrottu.

 14. Sanna says:

  Hei, pääsin tuohon ”Add/Edit Credit Card” kohtaan ja olin syöttänyt Visa Electronini tiedot ja painoin ”Add Card”. Sen jälkeen tuli ilmoitus ”This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer’s customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card” Mitä tuo meinaa? Olen Osuuspankin asiakas..

  MaksuKamu: Oletko kytkenyt verkkopankissa kortin nettimaksu-ominaisuuden päälle?

 15. Lotta Knif says:

  Hei,
  maksoin Visa Electronilla Paypalin kautta ja sain osan rahoista palautuksena takaisin. Paypal tilillä lukee palautettu summa ensin plussana ja heti perään miinuksena merkkinä, että rahat on siirretty takaisin kortille. Kortin tilillä tätä tapahtumaa ei näy. Kestääkö siis rahojen palautus pari päivää vaikka ne lähtevätkin tililtä heti?

  MaksuKamu: Palautus voi kestää useitakin arkipäiviä.

 16. marja says:

  Hei!

  Toimiiko S-Pankin Visa Electron PayPalin kautta?

  Entä turvallisuus? Jos ostan eBaystä esim. yksityiseltä jenkkimyyjältä, joka ei toimitakaan tuotetta… Ennen minulla oli Sampo/Luottokunta varsinainen Visa-luottokortti, mutta ei enää. Siinä oli turva, ebay-ostosta ei Jenkeistä tullut, mutta luottokortilleni hyvitettiin koko ostos!

  Entä jos PayPaliin on liitetty Visa Electron!? Saako rahan huijaustapauksessa takaisin, kun Visa Electron on käteiskortti!?

  Olen monta kertaa yrittänyt asiaa S-Pankista kysyä, mutta luotettavaa vastausta ei tule. Vain ”reklamoi” myyjälle! Mutta mitä se hyödyttää!? Ei huijari rahoja Suomeen palauta! Mutta palauttaisiko PayPal Visa Electronille?

  Kiitos!

 17. Ruben says:

  Olen siis aivan sekaisin tämän kahden tilin ja korttihärdellin kanssa, en uskalla yksin lähteä vielä säheltämään ettei menen asiat vaikeammiksi…

  Ikävä kun jo aikanaan kerkesin säästöpankin liittämään tuonne kun ei siitä paljoa iloakaan ole kun joutuu pelkästään rahaa siirtämään pankista paypaliin mikäli haluaa ostella -> paypal tilille kertyy muutamia ylimääräisiä euroja aina pyörimään + muutenkin rajoitetumpi käyttää.

  Tarvitseeko minun siis jotenkin myös poistaa/ onko se tarpeellista poistaa tuo säästöpankin tilituolta paypalista jotenkin sieltä edit profilesta? Ärsyttää vain itseäni kun hieman sekavaksi menee 2 pankkitilillä säätäessä…

 18. Ruben says:

  Olen hieman hukassa tämän paypalin kanssa. Eli olen onnistunut jo vuosia sitten luomaan tilin tuonne ja liitin säästöpankin tilini siihen, ikävä kyllä kyseisen puljun visa electron ei suostu toimimaan tuonne.

  Nyt minulla on myöskin tili osuuspankissa + sieltä visa electron. Haluaisinkin siis liittää tämän osuuspankin korttini palveluun, mutta muistaakseni jostain olen lukenut että liitettävän kortin ja paypaliin liitetyn tilin tulisi olla saman pankin alaisia (joka on melko järkeen käyvää).

  Miten siis käytännössä onnistun liittämään op:n kortin (ja varmaankin tilikin tulisi liittää)…. Olisi meinaat mukava saada vihdoin tuo täydet käyttöoikeudet (taisi olla verified tms) omaava tunnus paypalissa jolloin kaupankäynti olisi vaivatonta kun voisi maksaa suoraan paypalilla esim. deal extremessa ja rahat veloitettaisiin op:n visa electron kortilta….

  Ja kun liitän sitten tilini/korttini tuonne niin tuleeko valita se ”checkings” vaihtoehto, koska ainakin Janne nimimerkillä kirjoitteleva henkilö oli täällä postannut ”pankkitilin tyyppinä Checkings (maksutili)”…. Minulla siis on normaali käyttötili, kun taas tuo ”savings” vaihtoehto vaikuttaisi ainakin äkkiseltään joltain säästötililtä tms.

 19. Tauno-Juhani Lappi says:

  Maksukamu! Visani voimassaoloaika päättyi ja korttini uusittiiin. Miten pystyn ilmoittamaan PayPalille uuden voimassaolopäivän? Olen yrittänyt noudattaa PP:stä löytämiäni ohjeita mutta en saa aika sellaista näkymää kuin siellä neuvotaan.Mitä teen?

  MaksuKamu: Uusi voimassaoloaika asetetaan Profile -> Add/Edit Credit Cards -> Edit. Tuo kannattaa tietenkin tehdä vasta sen jälkeen kun vanhan kortin viimeinen käyttöpäivä on mennyt, muuten muokattu kortti ei toimi ennen kuin uusi astuu voimaan. Jos päivämäärän muuttaminen ei onnistu niin poista vanha kortti ja lisää se uudella päivämäärällä alusta asti.

 20. minä ite says:

  kiitos tästä avusta, kun avasin juuri paypal tilin

 21. Sofia says:

  Ensimäistä kertaa on ongelmia luoda tili johonkin sivustolle! Oon yrittäny varmistaa sähköpostiosoitetta nyt pari tuntia, eikä se hyväksy sitä. Eli siis sivusto lähettää linkin sähköpostiini, mutta kun yritän painaa linkkiä ja palaan tililleni, sivusto ei kysy enää salasanaa eikä vahvista sähköpostiani…
  Kinkkistä…..

 22. pekka says:

  nyt ainakin mulla toimii säästöpankin Visa Electron.

 23. Niina says:

  Varoitus kaikille!

  Tililtäni on luvatta anastettu yli tuhat euroa Paypalille,
  lukuisina eri summina.
  Asia on poliisin ja pankin tutkittavana.

  Tällainenkin on näköjään mahdollista,
  meni joulun aika perheessämme totaalisen pilalle.

 24. kimmo says:

  Mulla on ei maksullinen sähköpostiosoite eli miksi se ei käy, koska minulla ei ole muuta sähköpostiosoitetta.

  MaksuKamu: Kyllä se käy jos se Paypal-rekisteröitymisestä vaan menee läpi.

 25. Otso says:

  Jos olen tekemässä lahjoituksia, niin voiko tällä tavalla tehdä niitä?

 26. Tilaaja says:

  Eikö Säästöpankin Visa Electroni tosiaan toimi Paypal:ssa. Pankki ilmoitti, että heillä ei ole mitään sallimis vaihtoehtoa heidän järjestelmässään ja Paypal ilmoitti, että vika pankilla, mihin siis uskoa?

 27. krisu says:

  ”Maksukamu: Meidän tämänhetkisten tietojemme mukaan Säästöpankin Electron- ja luottokorttien pitäisi nykyään toimia Paypal:n kanssa.”

  Tämä ei ole totta. Minulla on ollut sama ongelma, lähetin pankille viestiä ja sain tälläisen vastauksen:

  ”Hei

  Säästöpankeissa Visa Elekronilla maksaminen on rajattu Verified by Visa varustetuihin verkkokauppoihin turvallisuuden vuoksi.

  Valitettavasti ei ole tietoa vielä, milloin pääsee Paypalin kautta tekemään verkkokauppaa.”

  Olen harkitsemassa pankin vaihtoa tämän typerän jutun takia…

 28. Johanna says:

  Säästöpankin visa electronko ei siis sovellu paypal käyttöön?

  Avasin toisen tilin säästöpankkiin juuri paypal tilin avaamista varten ja nyt olen ymmälläni, olisiko sittenkin siis pitänyt mennä ihan toiseen pankkiin?

  Aivan ensimmäistä kertaa lähdin tätä paypalia kokeilemaan ja neuvot olisivat tosiaan tarpeen, muutamaan kertaan jo yritinkin avata paypal tiliä, mutten päässyt läpi..? jokin ongelma siis, mitähän tein väärin..?

  teinkö aivan turhaa työtä avaamalla tilin säästöpankkiin, vai onko mitään mahdollisuutta käyttää sitä hyväksi paypal tilin avaamiseen..?

  ”nimim. Apua kaipaan”

  Maksukamu: Meidän tämänhetkisten tietojemme mukaan Säästöpankin Electron- ja luottokorttien pitäisi nykyään toimia Paypal:n kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *