Kondomi netistä halvalla

Muissakin skandinavian maissa toimiva Winyol Healthcare on avannut hiljattain myös suomenkielisen kondomi-kaupan. Kondomishop.fi täräyttää heti tiskiin suomen halvimmat hinnat sekä kattavimman valikoiman. Kondomeja löytyy yhteensä 17 eri valmistajalta (mm. Amor, Billy Boy, Condomi, Durex, EXS, Love Light, Manix, My Size, Pasante, Pjur, Playboy, RFSU, Sultan ja Worlds Best)  ja eri malleja on lähemmäs kaksisataa! Selkeästi mm. koon ja ominaisuuksien mukaan ryhmiin jaetuista kondomeista löytyy siis varmasti jokaiselle sopiva. Kondomeja voi ostaa kokeilumielessä yksittäin, 5 – 60 kappaleen peruspaketeissa tai suurkuluttajalle kerralla 100 – 140 kappaleen tukkuerän jolloin kondomien hinnaksi jää parhaimmillaan vain 0.299€/kpl. Hinnat ovat luonnollisesti sitä edullisemmat mitä suuremman määrän kerralla tilaat.

Toimituskulut ovat aina ilmaiset yli 10€ tilauksiin. Alle 10€ tilauksista peritään 2.99€:n postikulut. Tilauksen voi maksaa Paypal:lla tai kortilla. Kondomit toimitetaan huomiota herättämättä kotiisi eikä lähettäjää ole merkitty joten kukaan ei voi tietään mitä paketissa on. Jos siis kaupasta ostaminen jostain syystä nolostuttaa tai haluat säästää selvää rahaa niin osta kondomisi netistä!

Ensimmäistä kertaa tilaavan on mahdollista ostaa erikoistarjouksena 10kpl Pasante Regular -kondomeja uskomattomaan 0.10€ yhteishintaan! Muut tarjoukset voit katsoa Kondomishop:n verkkosivulta.

Kondomishop on netin edullisin kondomi kauppa
http://www.kondomishop.fi/ Missä: Suomi
Toimitusmuoto: Posti
Toimitusaika: 2-4 arkipäivää
Maksutavat: Paypal, kortit
Kulut: Ilmaiset yli 10€ tilauksiin

 


Kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta/nettikaupasta? Jätä kommenttisi alle. Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *