Ilmaiset nettikilpailut ja arvonnat

Netti on pullollaan kilpailuja ja arvontoja joihin voit osallistua ilmaiseksi. Kilpailuihin osallistuminen edellyttää vain kaavakkeen täyttöä joka tapahtuu nopeasti netissä. Kilpailuihin osallistuminen on mukavaa ajanvietettä ja kun voitto osuu omalle kohdalle, onnistumisen tunne on mahtava. Jos osallistumislomakkeiden täyttö tuntuu liian työläältä niin tähänkin löytyy apukeino. On olemassa ohjelmia ja selaimen lisäosia jotka hoitavat nettikilpailujen kaavakkeiden täytön puolestasi. Syötät ohjelmaan tietosi vain kerran ja tämän jälkeen täyttö on automaattista kaikissa kilpailuissa. Etsi Googlella esimerkiksi ”autofill forms” ja löydät useita työkaluja tähän tarkoitukseen.

Palkinnot voi joko pitää itse tai myydä esimerkiksi osto- ja myynti palstalla tai huutokaupassa. Ei siis ole väliä onko palkinto tavara vai rahaa, voit muuttaa sen joka tapauksessa rahaksi. Jos nettiarvonnan palkinto on jotain pientä arvotonta tiplehööriä niin voittomahdolisuutesi ovat mahdollisesti paremmat mutta näihin ei välttämättä kannata tuhlata aikaansa jos palkinto on kuitenkin arvoton. Etsi siis ensin hyvät palkinnot ja mielellään kilpailuja joissa on lyhyt osallistumisaika.

En aio tässä luetella yksittäisiä kilpailuja koska netissä on jo useita sivustoja jotka näin tekevät. Alla on näistä ehkä parhaat:

  • Tulejavoita.com – Sivusto joka tarjoaa viikottain vaihtuvia kilpailuja. Osallistumiseen riittää että syötät vain sähköpostiosoitteesi

Toinen vastaavanlainen mutta varmempi ilmainen ansaintatapa on kyselyiden täyttely.


Kysymyksiä tai kokemuksia aiheesta/nettikaupasta? Jätä kommenttisi alle. Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua roskapostin varalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Maksukamu on nettishoppailijan ja netissä rahaa siirtävän täydellinen käsikirja. Maksukamu esittelee parhaat nettikaupat eli luotettavat, poikkeuksellisen edulliset tai erikoiset tusinakauppojen joukosta. Kaikki arvioimamme kaupat toimittavat suomeen ja toimituskulut ovat kohtuulliset. Tästä näet listan parhaista verkkokaupoista. Lue myös kattavat Paypal ja Moneybookers tilinavaamis- ja käyttöohjeemme sekä oppaat kaikkeen netissä ostosten tekemiseen liittyvään.
Uusin osiomme on Ansaitse & Säästä jossa kerromme kymmeniä erilaisia tapoja miten voit ansaita ylimääräistä rahaa, saada ilmaisia tuotteita ja säästää jokapäiväisissä menoissasi.

Moneybookers Mastercard tarjous!

Tilaa Moneybookers Mastercard prepaid luottokortti
Moneybookers Mastercard on ennakkoon maksettava ns. prepaid-maksukortti jolla voit maksaa siellä missä luottokortillakin. Ei luottokorttilaskua, maksumuistutuksia, korkoa ja luottotietojasi ei tarkisteta!

Olemme Facebookissa!

Valuuttakurssit ja laskuri

27.4.2015 21.44

1 EUR

  • USD 1.0888
  • GBP 0.7149
  • CAD 1.3161
  • SEK 9.3657

Hyvä muistaa!

Suomen Tullin logoEU:n ulkopuolelta tilattavista tuotteista peritään suomessa arvonlisävero yleensä kun paketin arvo (tavara + postikulut) on yli 21 euroa. Toisesta EU-maasta tilatessa ALVia ei tarvitse maksaa. Lue tästä lisää Tullin toimintatavoista